Close
Faqja 90 prej 119 FillimFillim ... 40808889909192100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 891 deri 900 prej 1188
    Zoti është Dashuri! Maska e NoName
    Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Per aq kohe sa Islami eshte prezent ne trojet tona, ne do jemi gjithmone llumi i Europes, njerez pa civilizim, te pazhvilluar, dhe te fundit ne cdo gje ashtu sic kemi qene 500 vitet e fundit. Ne gjithmone do bejme zgjidhjet e gabuara per veten tone, ashtu si dikur qe zgjodhem komunizmin me ekstrem ne Europe, dhe me pas krijuam shtetin me rrumpalle ne kontinent. Mbajeni mend kete. Te gjitha keto tragjedi historike jane pasoje e mendesise islamo-evgjito-orientale. Islami do na ktheje ne njerez te pabese dhe injorante, qe do ti kthehen perendimit kundra nje dite, duke shkaterruar cdo aleance strategjike per veten tone.
    paska njerez te zgjuar ne FSH

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anëtarësuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Ose edhe jo aq te zgjuar....
    Per aq kohe sa ateistet dhe te llojit tjeter jane prezent ne kete bote, dhe dhe ne trojet tona ne do jemi llumi i Evropes, njerz te pacivilizu, te pazhvillu dhe te zbrapt, dhe te prapambet sic kemi qene 500 vitet e fundit.... Spo ju kuptoj ku e kerkoni perparimin ne Evrop, kur vet Evropa eshte e prapambetur moralisht dhe njerezisht...Cudi....
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    ky i joti ishte transmetim direkt nga Teherani mi?

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga pryll Lexo Postimin
    ky i joti ishte transmetim direkt nga Teherani mi?
    A vetem kaq di ti ?
    KOSOVA E MADHE

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    a, nuk kam faj un që bubrrecat flasin si me qenë Radio Irani në transmetim direkt në temperaturë 45° C, kur të bo truni vogël tek a çift, a

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    100% te shqiptarve e bejne kete pune. Te gjithet ja mesyjne perendimit. Edhe ndonje qe e shkollojne arabet, nuk qendron edhe asnje sekonde pas shkollimi ne ato vende.

si po thua keshtu 100% te shqiptarve ku po bazohesh qe 100% po ti aq shum qe po dukesh se e don shqiptarin aq shum po e urrejshe .

shih lobin Shqiptao - Amerikan a mosss rasisht edhe keta jan arabofila e ne usa veq pe shfrytzojn vendin dhe demokracin
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga xemanuel Lexo Postimin
    islami eshte nje semundje dhe pa dyshim se semundja eshte e demshme per popullin shqipetar dhe per te gjithe per kete semundje duhet nje terapi antibiotiku per sherim e qe eshte vete Jezus Krishti i cili dha jeten e tij per ne qe ne te kemi sherim nepermjet tij amen
    a mos paska qen jezusi shqiptar ???
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga princcesha Lexo Postimin
    Ose edhe jo aq te zgjuar....
    Per aq kohe sa ateistet dhe te llojit tjeter jane prezent ne kete bote, dhe dhe ne trojet tona ne do jemi llumi i Evropes, njerz te pacivilizu, te pazhvillu dhe te zbrapt, dhe te prapambet sic kemi qene 500 vitet e fundit.... Spo ju kuptoj ku e kerkoni perparimin ne Evrop, kur vet Evropa eshte e prapambetur moralisht dhe njerezisht...Cudi....

hahh kur u be nje luft ne emer te ateizmit ??? hahh kur ja hoqi koken nje ateist nje besimtarit pse ai beson ne zot hahh ????
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e klaus fisher
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    aty ku mbaron hapesira
    Postime
    254
    Sa mire do te ishte qe shume nga ju kete fanatizem (dhe nga ana e kundert kete mllef ) fetar t`a perdornit ne te mire te kombit !!! Sepse nga niveli i dijeve ketu lexoj vetem akademike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-10-2006
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Dale o zotri se nuk flet me 5 vjecar okay. Nese deshiron te komentojsh postimin tim, te pakten permbaju asaj qe kam thene une ne postimin tim.
    Kur thash se perendimi nuk ka asgje njerezore e pata fjalen per HOLOKAUSTIN QE CDO DITE E VUJANE PALESTINEZET!
    Ku jane keto shtete ti japin vund ketij HOLOKAUSTI!!! Po jeni njerez te prishur ne zemer , as qe u intereson per keta njerez pasi qe nuk besojne ne kryq, juve zemra mal u behet kur shikoni se si cdo dite vriten keta njerez, fmi , pleq , plaka etj etj.
    Sikur te kishit pasur njerezim do ta kishit ndalur kete represion !

GV_USA

Nje gje eshte politika e politikaneve perendimore. Nje gje tjeter jane njerez perendimore. Pastaj ne perendim jetojne Anglikane, ortodokse, katolike, e shume konfesione protestante. Asnje prej ketyre grupeve fetare nuk ka pergjegjesi ne zhgjedhje politike. E politikanet nuk i degjojne shefet fetare. Per shembull, si me duket te perkujtoj, Bush at, dhe Bush biri nuk kane degjuar Gjon Palin e dyte qe ishte kunder lufterave ne Irakun.

E dyte, shume palestinezet jane te krishtere. Kam ketu nje gazete: Ne Nazareth, 53% e populsise jane katolike.

E trete, eshte e vertete qe sot edhe Perendimi perjeton nje krize etike unike dhe jashtezakonshme, krize qe ndihet edhe ne brendesine e kishave. Miafton qe te lexojme per kete dicka ne internetin.

Cfare duhet te kuptojne, si duhet te reagojne besimtaret ndaj kesaj? Jo duke vazhduar me akuze reciproke, por me nje reforme shpirterore radicale. Nese falimentojne ne kete reforme, kane drejte jo besimtaret (e kane shkruar edhe ne kete forum) qe pohojne se fete sot jane kot. Izlamizmi eshte i demshem, kristianizmi eshte i demshem nese nuk ndikojne positivisht ne shoqerine.
    Me simpati. crici_01

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •