Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    Po nqs je me makine dhe eshte makine shume e mire do te kete Navigator Satelitor keshtuqe...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    Po nqs je me makine dhe eshte makine shume e mire do te kete Navigator Satelitor keshtuqe...
    Po eshte mese e vertete.
    Madje fare mire mund te pyesesh nje person nje te trete, se me te pyetur gjen edhe Stambollin !!!

i/e regjistruar Maska e olsetto
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    170
    Citim Postuar mė parė nga olsetto Lexo Postimin
    Pyejtja eshtehuaj shokut tend se cila eshte rruga per ne Tirane dhe hajde me kthe pergjigje.

Pse?
    Arsyetimi:Nese ai qe del eshte genjeshtari, pyet shokun qe thote rrugen reale.Ai do vije te une dhe do thoje genjeshter nga ajo qe i tha shoku,pra une duhet te zgjedhe te kunderten nga ajo c'ka me tha personi.
    Nese ai qe del eshte ai qe thote te verteten atehere do pyesi genjeshtarin qe do thote rrugen e gabuar.Mirepo kur te vije te une do te thoje ate c'ka i tha i shoku dhe jo ate c'ka di ai per rrugen ne Tirane. Pra ne nje fare menyre ai qe thote te verteten do me tregoje rrugen e gabuar sepse eshte i detyruar mos te genjeje thenien e shokut. Pra une s'kam nevoje te di se cili del.Thjesht me kete pyejtje i ze mat te dy.Une do zgjedh te kunderten e asaj qe degjoj nga cdokush prej tyre.

E gabuar + Egabuar = E Vertete

Ketu bazohet ky problem.
    Po citoj veten sepse gjithe keto qe thashe mund mos t'i kuptoni sepse jane te shkruara .Me fjale do te qe ndryshe.
    1,2 Freedy comes for you;
    3,4 Jason's at your door.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar mė parė nga theRealist Lexo Postimin
    po ua tregoj pergjigjen.pyetja me e logjikshme qe do ta kishim parashtruar do te ishte keshtu.
    "Sipas kolegut tend cila rruge shpien per ne Tirane".
    mirepo nese pergjigjen e ke per ne te djathte ti duhet te shkojm ne te majte.Kjo eshte me e logjikshe .Logjikojeni edhe ju dhe do ta shifni se me te vertete eshe ashtu.

Bravo po ta llogjikosh ashtu eshte sepse nese ai pyet : sipas kolegut tend cila rruge shpien per ne tiran?

pergjigjet ( supozojme genjeshtari): sipas kolegut tim bie nga e majta...meqe eshte genjeshtar po genjen dhe e verteta i bie te jet e rruga nga e djathta

pergjigjet (supozojme ai qe s'genjen):sipas kolegut tim rruga bie nga e majta, meqe kolegu eshte genjeshtar ateher rruga per TR bie nga e djathta

E njejta situate eshte edhe nese genjeshtari (supozojme) thote :sipas kolegut tim i bie nga e djathta, meqe eshte genjeshtar e vertet eshte se rruga i bie nga a majta

po ashtu nese pergjigjet ai qe s'genjen (supozojme), sipas kolegut tim rruga bie nga e djathta, meqe kolegu eshte genjeshtar i bie te jet nga e majta rruga

sorry qe u zgjata me ke kaq hollesi lol, por nga shpjegimi siper pergjigja eshte nese thote rruga per ne te majta, merr te kunderten d.m.th te djathten dhe vice versa.

p.s kur ben pyetjen: sipas kolegut tend cila rruge te shpien per ne TR? ai ka nevoj vetem per nje pergjigje d.m.th pergjigjen vetem nga personi qe po pyet (qe i bie te jet ose genjeshtari ose ai qe s'genjen...por s'ka rendesi cili eshte ne zgjidhjen e problemit)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eve : 02-02-2009 mė 15:16
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Gjykata zbardh vendimin: SHIK-u vrau Remzi Hoxhėn si ‘agjent serb’
    Nga ex-x nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 384
    Postimi i Fundit: 26-09-2013, 08:45
  2. Kadare, i madh apo i famshėm?
    Nga kalemi nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 10-11-2010, 06:36
  3. Letėr drejtuar Liri Belishovės, nga Mero Baze
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-04-2004, 02:57
  4. Interviste e rradhes e Kadarese per "Korrieri"
    Nga Eni nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-06-2002, 19:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •