Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar Maska e vesaaa
    Anėtarėsuar
    25-02-2007
    Vendndodhja
    U.K. London
    Postime
    27

A mund te Ekzistoj - Dashuria Pa Kusht??

Te dashur forumist ,nepermjet kesaj teme ,deshiroj qe te jua marr opinionet e juaja ,se qfar mendoni per kete qeshtje ,apo per kete lloj ndjenje qe per mendimin tim ,eshte ndjenje qe hyn ne kuader te nje sinqeriteti qe rrallė kush mund te kultivoj apo ta posedoj ne Jetė.

Per ta thjeshtesuar pyetjen,po e konkretizoj ne lloj shembulli: A mund ta Dashuroj Njeriu ,Njeriun Pa ivėnė Kushte???

Kur jemi tek Kushtet,po e marrė nje kusht qe konsiderohet me fundamentali ne dashuri apo ne nje lidhje dashurie dhe ky eshte : "Te Dashuroj ,nese edhe ti te me dashurosh sikur qe te dua Une: apo shembulli tjeter qe na Hynė ne diskutim te Temes eshte "Te Dashuroj edhe Nese ti Nuk Mė Dashuron"

Diskutim te Kendshem>>

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    "Te Dashuroj edhe Nese ti Nuk Mė Dashuron"
    Kjo gje smund te ndodhe.. Kshu qe!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    ska dashuri pa kushte.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190

a

Lindja e dashurise per nje person nuk varat nga kushtet por thjeshte lind dhe kaq. Ndoshta varet nga tipi i atij personi si dhe nga paraqitja e jashtme. Nuk mund ta ndalojme veten te bie ne dashuri me dike ashtu sikurse nuk mund ta detyrojme.

PS: kundershtoni sa te doni per ate qe thashe ne lidhje me pamjen e personit por po ju them se nuk mund te dashuroni nje plake pa dhembe edhe sikur te jete njeriu me i mire ne bote apo te jete tipi me interesant keshtuqe mos folni hic me mire.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    S'para e kuptoj kollaj dashuri me kushte e dashuri pa kushte, di vetem qe njerezit jane disi problematike e ndonjehere krijojne probleme edhe aty ku nuk qendrojne, prandaj perderisa ne dashuri bashkohen dy persona krejt te ndryshem normale qe do te kete moskuptime, mosbarazime e kushtezime!
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Per ta thjeshtesuar pyetjen,po e konkretizoj ne lloj shembulli: A mund ta Dashuroj Njeriu ,Njeriun Pa ivėnė Kushte???

Kur jemi tek Kushtet,po e marrė nje kusht qe konsiderohet me fundamentali ne dashuri apo ne nje lidhje dashurie dhe ky eshte : "Te Dashuroj ,nese edhe ti te me dashurosh sikur qe te dua Une: apo shembulli tjeter qe na Hynė ne diskutim te Temes eshte "Te Dashuroj edhe Nese ti Nuk Mė Dashuron"

1 Tź dashuroj,nese edhe ti te me dashurosh sikur qe te dua une.
    kjo dashuri eshte e gjate d.m.th pa kushte .

2 Tź dashuroj edhe nese ti nuk mź dashuron.
    ketu ka dashte mete tregu per dashurin pa kufi qe ka per ty .

nga kendi im e vleresoj kete

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga vesaaa Lexo Postimin
    Te dashur forumist ,nepermjet kesaj teme ,deshiroj qe te jua marr opinionet e juaja ,se qfar mendoni per kete qeshtje ,apo per kete lloj ndjenje qe per mendimin tim ,eshte ndjenje qe hyn ne kuader te nje sinqeriteti qe rrallė kush mund te kultivoj apo ta posedoj ne Jetė.

Diskutim te Kendshem>>
    YEAH,mundet,realiteti shume here kete ka treguar!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga Flora82 Lexo Postimin
    1 Tź dashuroj,nese edhe ti te me dashurosh sikur qe te dua une.
    kjo dashuri eshte e gjate d.m.th pa kushte .
    Thjeshte perdorimi i fjales nese tregon kusht, prandaj nje njeri o dashurohet o nuk dashurohet, nuk i thua dot si kalamajte po me deshe te dua po s'me deshe as une s'te dua...
    La vita č bella...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    S'para e kuptoj kollaj dashuri me kushte e dashuri pa kushte, di vetem qe njerezit jane disi problematike e ndonjehere krijojne probleme edhe aty ku nuk qendrojne, prandaj perderisa ne dashuri bashkohen dy persona krejt te ndryshem normale qe do te kete moskuptime, mosbarazime e kushtezime!
    kushte ne kuptimin, qe a mund te duash nje person pa patur asgje asgje ne shkembim?

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    natyrisht qe mund te ekzistoje vetem qe nuk zgjat shume
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •