Lol, me shanc e paten dhe ruset o bayern... Mbeten duke bere shtylla, iher do futej ai *** topi.
Lol, me shanc e paten dhe ruset o bayern... Mbeten duke bere shtylla, iher do futej ai *** topi.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
hollanleshët skuadër pa cojones më
ai goli turbinës ruse qe i bukur metërmen
3-1
Na hapen barkun. IshAllah fito Spanja neser se dolem rru e qeth me duket lol
Aq e pati edhe Hollanda
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ehh si eshte ajo shprehja "Shkon per byt. dhe e ha ne byt." Doli llafi im
![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Tphuuu kombetaren ............ Po mos ishin drogirat kto pisa , se e kan merak drogen , po si bre nuk u munduan fare te shenojn gol , asnjeher ne jeten time skam par nje kombetare kaq e pashpirt , si nuk vrapuan njeher ne sulm , u prish futballi , ska me loj me zemer , kta ekipet qe kan lojtart multi milionera spo vrapojn fare , nervat mi kan shkatrru , a humbet prej rusve![]()
Shqiperi eshte edhe Cameria
Bravo Ruset ....
Eh mer djema ... eshte ceshtje gjaku kjo.
Hollanda me skandal qe kam pare ndonjehere ... te mpire dhe lodhur komplet. Nuk po arrij ti jap asnje shpjegim.
Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.
Shokë u rrethuam!!!
Sllavët nga lindja, turqit nga jugu. Ky nuk është europjan, ky është invazion i barbarëve!
Shpresat e Europës së lirë janë me ty GJERMANI!
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
maskarallik.... turp e faqja e zeze si ndeshje. Me ate mbrojtje kerme qe kishte sot rusi mos shenosh dot. Hajde boj tifozllik po deshe![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Isha me Holanden vetem pse nuk i dua Ruset, po te them te drejten ishin shum me te mire se ajo Hollanda "favorite".
Krijoni Kontakt