Jeta eshte vuajtje, edhe eshte njelloj, si per malokun, si per mesfushorin, si per ajnshtajnin. Secili ka problemet e veta (te ndryshme)
Jeta eshte vuajtje, edhe eshte njelloj, si per malokun, si per mesfushorin, si per ajnshtajnin. Secili ka problemet e veta (te ndryshme)
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Gjeniu- besoj se do e vriste mendjen me shume se cdokush tjeter. Kush e vret mendjen dhe vuan.
Por ka vuajtje dhe vuajtje e sic e ka thene ky cuni lart, vujtja eshte njelloj per te gjithe.
Per ca vuajtesh e ka llafin temehapesi ?
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
ne cdonjerin nga keta rastet ka vuajtje,
dhe njeriu kur vuan , vuajtja e tij i duket gjithmone me e rende nga ajo e te tjereve
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Une mendoi qe vuajtja nuk zgjedh as rang as gjini!Vuajtja eshte vuajtje e gjen edhe malokun edhe gjeniun por vetem mvaret ndjeshmeria dikush eshte me shum i ndijshem e dikush me pak!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
kisha then, mos te kerkojme qime ne veze tani,
Tema eshte shume mire e formuluar dhe une bindshem them, qe me shum vuan nje gjeni. mund t'i shikoni pak fjalet e psh, Jon Lenon, SAlvadore DAli etj,bile ky i fundit, e shkruan librin UNE JAM GJENI dhe boton me guxim te plot: dhe me te vertet ka qen GJENIAL, padiskutim.
Njeriu i cili eshte GJENI,....;pse vuan meshume; sepse kerkesat e tij jane shume me te medha, se te nje peshkatari, apo nje njeriu, qe esht i thjesht, pra ky.... gjithnje esht ne kerkem, hulumtim te thell tredimenzional, dhe natyrisht ti z, E PANJOHURA,qe e permende ndjeshmerine, asnje njeri qe s'ka ndjeshmeri nuk mund te shkoi lart......
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Ndoshta jam gabim por edhe fshatari i kupton humbjet ai edhe nese eshte fshatar ka ndjenja ndoshta mund ta konceptosh pak me ndryshe sepse une nuk mund ta fus ndjenjen e fshatarit me te pa vlere vetem qe eshte fshatar.Edhe qe jeton ne fshat dhembjet jan te njejta humbjet dhembin njejt per njeriun normal si nga fshati si nga qyteti.Une mendoi keshtu!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt