Ca fitore e pabesueshme!!!![]()
Ca fitore e pabesueshme!!!![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Qe Humben Kroatet mu be qejfi, po qe fituan Turqit, skam per te fjet sonte se këta budallenj vienen përmbys e kthejnë.![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
C'më me kan parë syt sot, një Turqi që nuk di të njohë kundërshtar, një Turqi e cunguar ku i mungonin 5 lojtarët më të mirë dhe arin të fitojë në momentet e fundit kundër Kroacis pretendente.
Urime Turqëve puna e palodhshme u shpërblye me gjysëm finale, ku do të përballen me Gjermanin dhe miqtë e tyre më të mirë (Lobi më i madh Turk gjendet në Gjermani, 3,8 milion Turq.)
IShalla dhe kjo një ndeshje emocionuese si këto që ka dhuruar Turku, urime dhe njëher.
Kalofshi mirë,
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Ee kom dite qe ka me fituuu Turkiaaaa urime)
ça skuadrash lujn në evropian ej
greqi turqi kroaci byrek me sapun duru
Kjo esht e pabesushme , asnjeher se kisha mendu se dot mundeshte te ndodhe kjo gje, ky esht fenomen , 3 loja i fitojn ne fund , epo hallall juv koft , skam fjal , gjith jan te habitur cka ndodhi , kroatet 1 minut smunden te ruajn rezultat, wow ej
Shqiperi eshte edhe Cameria
Wow, na habiti Turku, te gjitheve, gjithe ajo zemer, gjithe ai vullnet per ta fituar ndeshjen.
Hallall ju qoft, suksese me tutje...
Sui generis
Cer qe kjo pune kshu mer? Gol ne minute shtese te shteses te kohes shtese? Ne minuten 122?!!! Maskarai qe kthehet ne hero brenda nje minute? Huh! Prit i here te marrim veten nga kjo pune.
PS: "Hyme ne Vjene" ishte titulli i gazetes turke pas fitores me ceket, "Turqit e gezuar pushtojne Vjenen" ishte titulli i para pese minutash (loje fjalesh me mbiemrin e atij robit qe barazoi ne fund, Şentürk = turk i gezuar po e perkthej une).
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
mu mvje me qesh me kënaqësinë e pakontrollume që nijn ca tipa për fitoren e turqve
nga i vje vall? lol - po t'i bojm i analiz ktyne tipave konstato diçka interesante
Krijoni Kontakt