Nje pjes e pare shum e bukur.
Gjermani ne minutat e para te ndeshjes me beri te mendoj qe do fitonte me rezultat bindes ,
por goli i Portugalis beri qe ndeshja te kishte emocione edhe per pjesen e dyte.
Shpresoj te kualifikohet Portogalia.
Fiton Gjermania
Fiton Portugalia
Nje pjes e pare shum e bukur.
Gjermani ne minutat e para te ndeshjes me beri te mendoj qe do fitonte me rezultat bindes ,
por goli i Portugalis beri qe ndeshja te kishte emocione edhe per pjesen e dyte.
Shpresoj te kualifikohet Portogalia.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Kam nje mendje qe do veje ne penallti ndeshja,dhe po vajti der aty do fitojne Portugezet.
sduhet të myllen në mrojtje pallat, veçse sulm
e patë atë ndyrësirën latine me emrin ronaldo ku është katandis më, ça pislliqesh! gjaku ujë sbohet jo
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Sic po shihet prap do me e fut ne loj Gomez![]()
Goallllllllllllllllllllllll 1-3 Forca Deutschalnddddddddddddddddddddddd
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Obobobo ca spektakli po na dhuron gjermani sot........ E kane kthyer lojen ne tenis, 3-1 hahahaha auuuuuuuuu
![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Goooooooooolllllllllllllllllll
Sa, sa???
Prit se Schwein ka zon be me non e motra qe do beje 2
Hey a di ndonjeri ku eshte ndeshja online se jam ne pune. Vetem pjese e pare pashe ndersa tani nuk e shoh dot. Shpejt cuna se po na ikin golat![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 19-06-2008 më 17:08
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Gy gola identik, ske ca ti bosh, jan me te gjat gjermonet.
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt