Close
Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 198
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Po mos harro të më lajmrohesh sepse po kam deshir me ta qaros një kafe! Po më dukesh "djalë i mirë".
    nuk besoj se je ti nga ata burra qe mund te qerasesh njeri me "kafe" te tilla jooo!!
    Citim Postuar më parë nga Preng Sherri Lexo Postimin
    mallkuar qoftë dhe kundë djep mos u perkundë në asnjë shtepi shqiptare ku ka simbole arabe dhe ndjehen flasin e veshen si arabë!
    nga njera ane kercenon njerzit duke i ftuar per "kafe"(DUEL)duke bere trimin,
    nga ana tjeter e ule vehten ne pozicionin e nje gruaje qerravece qe rrin duke mallkuar e duke namur njerzit vetem e vetem nga injoranca dhe xhelozia qe te ka mberthyer ne shume aspekte!!

per para se ti zotrrote te namesh shqiptaret nje gje duhet ta dishe!!
    separi, mbi 80%e shqiptarve jane mysliman!
    sedyti,perderisa jane mysliman kane te drejten te mbajne simbole fetare te ngjashme me ato arabe meqense feja islame atje ka lindur!!
    Islami thote qe femrat duhet te mbulohen-ti i nam dhe i mallkon padrejtesisht!!!
    Islami thote qe kurani i shejte duhet mbajtur ne shtepi_ti nem dhe mallkon!!!
    Islami ka shum simbole fetare te cilat myslimanet i mbajne ne shtepi,kurse ti padrejtesisht i name gjithe shqiptaret mysliman!!!

si do te dukej ty apo te krishterve te tjere ne qofte se dikush do i madhkonte vetem se ata mbajne simbolet e tyre fetare??ti e din shum mire se shumica e te krishterve e mbajne kryqin ne qafe si simbol i fese tyre,atehere me cfare te drejte dikush mund te i namin apo mallkojne sic ben ti ne adres te myslimaneve???

do te beja thirrje qe te heqesh dore nga ajo islamofobia qe te ka mberthyer madje ta ka bere shpirtin pleh fare saqe nje dite nuk eshte gje cudi qe te kalosh ne depresion,e pritezot dhe mund te besh ndonje hata ndaj vehtes tende,pasi tjeter kujt jam i bindur se nuk ivien e keqe nga ti!!!

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    nuk besoj se je ti nga ata burra qe mund te qerasesh njeri me "kafe" te tilla jooo!!

nga njera ane kercenon njerzit duke i ftuar per "kafe"(DUEL)duke bere trimin,
    nga ana tjeter e ule vehten ne pozicionin e nje gruaje qerravece qe rrin duke mallkuar e duke namur njerzit vetem e vetem nga injoranca dhe xhelozia qe te ka mberthyer ne shume aspekte!!

per para se ti zotrrote te namesh shqiptaret nje gje duhet ta dishe!!
    separi, mbi 80%e shqiptarve jane mysliman!
    sedyti,perderisa jane mysliman kane te drejten te mbajne simbole fetare te ngjashme me ato arabe meqense feja islame atje ka lindur!!
    Islami thote qe femrat duhet te mbulohen-ti i nam dhe i mallkon padrejtesisht!!!
    Islami thote qe kurani i shejte duhet mbajtur ne shtepi_ti nem dhe mallkon!!!
    Islami ka shum simbole fetare te cilat myslimanet i mbajne ne shtepi,kurse ti padrejtesisht i name gjithe shqiptaret mysliman!!!

si do te dukej ty apo te krishterve te tjere ne qofte se dikush do i madhkonte vetem se ata mbajne simbolet e tyre fetare??ti e din shum mire se shumica e te krishterve e mbajne kryqin ne qafe si simbol i fese tyre,atehere me cfare te drejte dikush mund te i namin apo mallkojne sic ben ti ne adres te myslimaneve???

do te beja thirrje qe te heqesh dore nga ajo islamofobia qe te ka mberthyer madje ta ka bere shpirtin pleh fare saqe nje dite nuk eshte gje cudi qe te kalosh ne depresion,e pritezot dhe mund te besh ndonje hata ndaj vehtes tende,pasi tjeter kujt jam i bindur se nuk ivien e keqe nga ti!!!
    Unë s'kam dëguar ndonjë herë që KAFEJA kërcenon Njerzit ndersa ISLAMi po sepse është i ndertuar me mashtrime dhe me dhunë!
    Shqiptarët s'janë 80% muslimanë por shqiptarët janë 80% shqiptarë, ndihen si të tillë, jetojnë si të tillë dhe këtë gjë më së miri e treguan gjatë 17 shkurtit të vitit 2008 kur në rrugët e Kosovës nuk shihte asnjeri; asnjë musliman apo edhe aso shamikokash që njeri po i quan se duken si Ninxhat e Xheki Çenit!
    Askush nuk tha që Feja islame ka " lindë dikumd" tjetër përpos në Arabi dhe si e tillë ajo duhet të mbetet atje: ku ka lindur!
    Secili e do vendin e vet të lindjes dhe jo vendin e huej!
    Sa u përket shqiptarëve të cilët janë autokton duhet të vënë simbole që kanë të bëjnë me Ilirët, me arbërit, me Mbretin e parë Sirrën, Teuten, Agronin ( shiko aso kohe kanë pas emra shqipë: Teutë do të thotë në gjuhën Ilire Udhëheqëse e Popullit) etj.
    Pra shqiptarët duhet të bartin simbolet e atyre që kanë Luftuar për ta çliruar Shqiperinë nga Osmanllijtë! Simbole të Gjergj kastriotit , të Pjetër Bogdanit etj!
    Më mirë është me pas në shtepi një Foto të Kalas së Krujës se sa një foto me fotografi të Mekës apo të Arabisë!
    Arabët shqip-folës dhe primitiv të Kosovës së paku bile nëse duan të kenë një simbol të fesë së Arabëve le të dalin e ta fotografojnë një Xhami sepse në Kosovë ka Boll sa të doni e jo do fotografi të do farë xhamijave të arabëve ( ku prehen njerzit në fyt) .
    Pra, me një fjalë mos u përkund djep dhe mos u dëgjoftë zë fëmije në ato shtepia shqiptare që mbajnë simbole të arabëve!
    Të mbash sot simbole të arabëve është njësoj sikur pas 100 vitesh me mbajtë dikush nga shqiptarët fotografin e Beogradit në dhomë!
    Ajo që ka qenë Beogradi sot për neve dhe katër "S" e tyre - Njesoj ka qenë Osmanllijtë, Kurani dhe Simbolet fetare të Osmanllijve barbarë dhe primitiv të cilët me dhunë e shpatë na sollën mjerimin.
    Sikur të mos ishin Osmanllijtë s'na kishte pushtuar neve Serbia por ne e kishim Pushtuar Serbinë!
    Sa për punën e trimit do ta qaros me një kafe atë tipin dhe atë mbi varrin e babait tim!
    Unë besoj në fenë e Gjergj kastriotit i cili si Princ shqiptarë u marrtua me Doniken e Arianitëve kur ajo ishte në moshën 28 vjeçe e jo në Fenë e Pedofilit i cili përpos 18 grave që ishte donte edhe gjakun e ri të një fëmije 9 vjeçe!
    Të gjithë JU islamistët qëe keni për idolë kusarin e shkretirave të Mekës dhe Medinës nëse keni vajza paçin fatin e Ajshes 9 vjeçe!
    Vajzës sime i dëshirojë fatin e Donika Arianitit - kastriotit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Natyrisht qe te gjithe shqiptaret e Maqedonise nuk jane injoranta por per hire te vertetes pjesa me e madhe PO.

Gjate luftes kam qene ne Maqedoni dhe iu falenderohem per mikepritjen por cfare niveli kam pare atje jam shokuar .
    Kam qene ne LUboten per dy jave dhe lirisht mund ta krahasoj me Afganistanin sa i perket mentalitetit.
    Fatkeqesisht ne gjendje me te mire nuk ishin as Tetova ,Gostivari e fshatrat e Struges qe per kete te fundit kam menduar qe eshte ne nivel me te larte.
    Shumica e shqiptareve te Maqedonise eshte shume e dhene pas fese islame mjerisht them dhe ajo qe munde te bisedojne ata eshte per do dasma te synetit ,per predikimet e filan hoxhes ,per shamine ,per xhehnemin ,per musafin e sdi cka jane do sene tjera qe spo me kujtohet emri.
    Dhe ta dini qe maqedonasve sllav ju konvenon kjo gjendje dhe me nje fjale ju ka ra shiu ne kollomoq sic thote populli.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    [/B]

Pik se pari dua te te them se pergjigje te sakte per kete qe ke thene ke marre me duket nga Lukoli, andaj nuk ndalem te te sqaroj gjerat te cilat ti nuk ke deshire ti kuptojsh.
    Ajo qe me ra ne sy ishte qendrimi i yt ndaj shqiptareve te maqedonis, nje i tille jam edhe vete dhe nuk mund te qendroj indiferent ndaj postimit tend jashtzakonisht feminor.
    Pik se pari populli shqiptar i Maqedonise eshte populli me bujar midis shqiptareve, dhe te etiketohet nje poppul i tille si injorant eshte kulmi i idiotsise qe nje njeri mund te tregoj ne postimet e tija.
    Nuk diskutohet se nuk ka mal pa dera, ndoshta edhe ne mesin e shqiptareve te maqedonis ka ndonje qe edhe mund te jete injorant, por te karakterizohet nje popull i tere keshtu , eshte vetem nje idiotsi qe nuk matet me asnje kantar.
    Nese bazohemi ne kete llogjik atehere i del qe juve ,pra, shqiptaret e shqiperis jeni te gjithe kontrabansist te droges, prostitucionit , vrases dhe kriminel.
    A jam i sigurte qe juve nuk keni deshire te degjoni keto fjale, por neve vetem duam te tregojme se nese ndjekim llogjiken e kalbur te njerezve si puna jote atehere neve duhet tju krahasojme juve me tipat si Tan Kateshi, Nehat Kulla, Zani etj etj, duhet tju krahasojme me periudhen e 1997 , sipas te ciles juve shkateruar nje shtet dhe u vrate midis veti ashtu qe numri i viktimave sipas disa te dhenave kalon numnin 3000 njerez.
    Keto gjera ne maqedoni misid popullates shqiptare nuk kane ndodhur kurre as qe kane te ndodhin, ashtu qe nese ti na quan neve injoranta , atehere te pyes une ty duke pasur parasysh te gjithe ate te lartpermenduren , CFAR JENI JUVE ?!!!

GV_USA
    S'hyn këtu në pun mikpritja. Po mentaliteti i shqiptarëve të Maqedonisë është shumë shumë i prapambetur. Nuk kam ça t'i shtoj më anëtarit "ane", sepse ka thënë tërësisht të vërtetën, mentalitetin e keni të njëjtë me të Afganistanit, të Iranit dhe të Turqisë. Mos t'ju ngeli hatri por kjo është e vërteta. natyrisht ka edhe njerëz të emancipuar, dhe shpresoj që të shtohen sa më shumë njerëz të tillë, por ne e përgjithësi prapambeturia lulëzon.

Dhe si shkak kryesor shoh sllavin, i cili ju ka manipuluar përmes fesë. Sepse sllavi ndaloji çdo gjë shqiptare, gjuhën dhe shkollimin, por fenë nuk e preku, bile e lulëzoi edhe më shumë, shpeshherë edhe duke mbajt me pagesë hoxhallarët. Janë treguar të zgjuar, shumë të zgjuar, sepse synimin për t'ju lënë në injorancë e kanë arritur. Prandaj edhe shumica e vehabistëve, talebanëve, dhe tru-pjerdhurve vijnë nga Maqedonia.

Këtij muhabetit të trafikantëve, kot i hyre plako. Sepse çdo popull i ka këto shtresa. Edhe ju keni bo namin në Zvicër me hajdutlliqe dhe pislliqe te tjera. Nejse s'du t'i hyj më shumë këtij muhabeti, vetëm se për mentalitet dhe emancipim s'mund të krahasoheni kurrë me Shqipërinë. Ok?

Sa për ato të vrarët qe na i përmende, urdhëro dhe ti një:

Nese do hij BDI ne qeveri te ne Shqiptaret do te kthehet vellavrasja si kohen 2002-2006 kur u vran 500 njerz pra ne nje periudh ku Ali Ahmeti ishte perfaqsues legjitim i shqiptareve ne MKD
    http://www.forumishqiptar.com/showpost.php?p=1944041&postcount=8
    Life's too short to remove USB safely.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    S'hyn këtu në pun mikpritja. Po mentaliteti i shqiptarëve të Maqedonisë është shumë shumë i prapambetur. Nuk kam ça t'i shtoj më anëtarit "ane", sepse ka thënë tërësisht të vërtetën, mentalitetin e keni të njëjtë me të Afganistanit, të Iranit dhe të Turqisë. Mos t'ju ngeli hatri por kjo është e vërteta. natyrisht ka edhe njerëz të emancipuar, dhe shpresoj që të shtohen sa më shumë njerëz të tillë, por ne e përgjithësi prapambeturia lulëzon.

Dhe si shkak kryesor shoh sllavin, i cili ju ka manipuluar përmes fesë. Sepse sllavi ndaloji çdo gjë shqiptare, gjuhën dhe shkollimin, por fenë nuk e preku, bile e lulëzoi edhe më shumë, shpeshherë edhe duke mbajt me pagesë hoxhallarët. Janë treguar të zgjuar, shumë të zgjuar, sepse synimin për t'ju lënë në injorancë e kanë arritur. Prandaj edhe shumica e vehabistëve, talebanëve, dhe tru-pjerdhurve vijnë nga Maqedonia.

Këtij muhabetit të trafikantëve, kot i hyre plako. Sepse çdo popull i ka këto shtresa. Edhe ju keni bo namin në Zvicër me hajdutlliqe dhe pislliqe te tjera. Nejse s'du t'i hyj më shumë këtij muhabeti, vetëm se për mentalitet dhe emancipim s'mund të krahasoheni kurrë me Shqipërinë. Ok?

Sa për ato të vrarët qe na i përmende, urdhëro dhe ti një:

http://www.forumishqiptar.com/showpost.php?p=1944041&postcount=8
    Ke qene ti ndonjehere ne maqedoni ose jo ?!! Nga postimet e tua jam 1000000000000000000% i sigurte qe ti kurre nuk ke shkelur ne maqedoni, se ti asgje nuk din per shqiptaret e maqedonis.
    Ore burre , a isht juve ata qe i pritet kinezet me parulla " Mire se erdhet vellezerit tane kinez dhe miqet tane kosovar" ose ishim ne shqiptaret e maqedonis.
    Cfar emancipimi me tregon ti mua aman, emancipimin e juaj e tregojne vet parullat e juaja.

Me Respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Ore burre , a isht juve ata qe i pritet kinezet me parulla " Mire se erdhet vellezerit tane kinez dhe miqet tane kosovar" ose ishim ne shqiptaret e maqedonis.
    Cfar emancipimi me tregon ti mua aman, emancipimin e juaj e tregojne vet parullat e juaja.
    Po kjo nuk e përjashto faktin që ju vriteni si tju urdhërojnë andej në Maqedoni.

Nëse ne prisnim si vllezër kinezët, ju prisnit Titon dhe Fadil Hoxhën. Ne dilnim se na detyronin po ju kush ju detyron të dilni tani me parrulla "Rroftë mbreti Saudit" apo kur këndonit në kor "Ne jemi vehabista shokë të Muhametit"

Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Ke qene ti ndonjehere ne maqedoni ose jo ?!! Nga postimet e tua jam 1000000000000000000% i sigurte qe ti kurre nuk ke shkelur ne maqedoni, se ti asgje nuk din per shqiptaret e maqedonis.
    Plako me kët pun që boj, gjith Ballkanin e kam shëtit.

Me Respekt GV_USA
    Ja dhe idiotesia e rradhes, ska ça t'i thotë postimit tim, dhe kapet me kinezët. Ne vend që të thotë "jo, Jack, ti po rren, sepse ne shqip e Maqe, jemi kështu dhe ashtu" nis e kapet me Shqipërinë. Ok plako, vazhdo me kët metodë. Mu nuk m'rruhet shum.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 19-06-2008 më 04:29

Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Karl_Çekiçi Lexo Postimin
    Nëse ne prisnim si vllezër kinezët, ju prisnit Titon dhe Fadil Hoxhën. Ne dilnim se na detyronin po ju kush ju detyron të dilni tani me parrulla "Rroftë mbreti Saudit" apo kur këndonit në kor "Ne jemi vehabista shokë të Muhametit"
    Ke harru plako, se paten dale edhe nja 500 vetë rrugëve tu bertit e tu u çjerrë per Al Kaeden dhe Bin Ladenin...ptu na nxin faqen injorantet e dreqit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 19-06-2008 më 05:07

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867

----------

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ja çfare egersirash jane arabt,shikoni sa te poshter,shikoni çfare plehrash jane,e kane varur gruan ne maje te vinçit,dhe e shkreta me ferexhe eshte vesh,ashtu sipas zakoneve te tyre makabre.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •