S'hyn këtu në pun mikpritja. Po mentaliteti i shqiptarëve të Maqedonisë është shumë shumë i prapambetur. Nuk kam ça t'i shtoj më anëtarit "ane", sepse ka thënë tërësisht të vërtetën, mentalitetin e keni të njëjtë me të Afganistanit, të Iranit dhe të Turqisë. Mos t'ju ngeli hatri por kjo është e vërteta. natyrisht ka edhe njerëz të emancipuar, dhe shpresoj që të shtohen sa më shumë njerëz të tillë, por ne e përgjithësi prapambeturia lulëzon.
Dhe si shkak kryesor shoh sllavin, i cili ju ka manipuluar përmes fesë. Sepse sllavi ndaloji çdo gjë shqiptare, gjuhën dhe shkollimin, por fenë nuk e preku, bile e lulëzoi edhe më shumë, shpeshherë edhe duke mbajt me pagesë hoxhallarët. Janë treguar të zgjuar, shumë të zgjuar, sepse synimin për t'ju lënë në injorancë e kanë arritur. Prandaj edhe shumica e vehabistëve, talebanëve, dhe tru-pjerdhurve vijnë nga Maqedonia.
Këtij muhabetit të trafikantëve, kot i hyre plako. Sepse çdo popull i ka këto shtresa. Edhe ju keni bo namin në Zvicër me hajdutlliqe dhe pislliqe te tjera. Nejse s'du t'i hyj më shumë këtij muhabeti, vetëm se për mentalitet dhe emancipim s'mund të krahasoheni kurrë me Shqipërinë. Ok?
Sa për ato të vrarët qe na i përmende, urdhëro dhe ti një:
http://www.forumishqiptar.com/showpost.php?p=1944041&postcount=8
Krijoni Kontakt