Close
Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 198

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Iliri88

Ligjet e gurit qe ke vene ne ato fotografi nuk eshte patjeter te jene te lidhura me fene islame. Denime te tilla zbatohen ne disa vende te botes arabe - por jo ne te gjitha shtetet islame.

Nuk mund te identifikosh te gjithe muslimanet e Botes me ato dy fotografi qe ke vene aty sepse s'jane te gjithe njesoj.

Kuptoj ngulmin e disave si puna jote (te cilet i sherbejne -me ose pa vetedije - propagandes antishqiptare qe ka per detyre kryesore percarjen e shqiptareve ne baza fetare) per te njesuar tiparet e nje shteti arab ose traditat e kulturat e arabeve me te gjithe muslimanet, por i dashur mik do me duhet te te them se edhe Ti, edhe propaganda jote ne kete aspekt eshte e deshtuar.

Une jetoj ne Maqedoni dhe kam shume miq te besimeve te ndryshme nga Shqiperia. I kam miq ne rradhe te pare sepse jane njerez te mire - s'ka rendesi ne besojne Allahun apo Jezune.
    Para nje viti e teper ne qytetin tim u arrestua Lul Berisha (nje nga kriminelet me te medhej i kerkuar ne Shqiperi mbase pas Aldo Bares). Dua te nderlidh kete situate me ato dy fotografite e tua:

Meqe Lulzim Berisha eshte kriminel, i rrezikshem, (s'dua t'i ve te gjitha ato etiketime qe i ka vene media) dhe meqe i njejti eshte nga Shqiperia, mos valle une Shqiptari i Maqedonise duhet te besoj se te gjithe Shqiptaret e Shqiperise jane kriminele e te rrezikshem (etj - etj) ???

Kot mundoheni te lidhni dy gjera qe s'lidhen dot. Arabia dhe Islami jo patjeter te jene te njejta. Ata si popull kane kulturen dhe traditen e tyre - e cila nuk buron patjeter nga ushtrimi i besimit. Poashtu dhe shtetet tjera arabe.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Citim Postuar më parë nga Alienated
    Ligjet e gurit qe ke vene ne ato fotografi nuk eshte patjeter te jene te lidhura me fene islame. Denime te tilla zbatohen ne disa vende te botes arabe - por jo ne te gjitha shtetet islame.
    Citim Postuar më parë nga IceFus1on
    Pik se pari ky i ashtuquajtur "LIGJ I GURIT" une nuk e di se si ai mvishni ju Islamit ?!! Ku bazoheni juve kur thoni se kjo paska qene ligj islam ?!!
    A jeni ne metro ose jo ?!! A deri ketu e keni sjellur veten tuaj , te merreni me badallalleqe !!!
    hadithet

http://en.wikipedia.org/wiki/Stoning_to_Death_in_Islam

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Islamin e vertete nuk eshte veshtire ta kuptosh. Nuk ke nevoje te merresh me perralla, por vetem mund te shikosh se cfare ndodhe cdo dite ne boten e tyre, ne vendet e tyre ku sundojne ligjet e tyre te ''shenjta''.
    Mjafton ta shikosh per disa sekonda Irakun dhe luften mes sekteve, ose Pkistanin dhe ate xhamine ku mbyllen studentet te cilet preferojne me pare te behen martire dhe vrasin cdo njeri sesa te dorezohen.
    Nuk mendoj qe ka nevoje ti tregosh askujt se cfare eshte islami ate mund ta shoh cdokush ne cdo kohe.

P.S. Atyre qe nuk iu pelqen te lexojne mendimet tona ne nenforumin ku ne e frekuentojme mund te shkojne tek nenforumet qe iu pershtaten dhe te vazhdojne te fyejn ashtu sic kane bere deri me tani. Por mos te kerkojne qe ne te mos japim mendime.
    Barca

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Alienated
    Iliri88

Nuk mund te identifikosh te gjithe muslimanet e Botes me ato dy fotografi qe ke vene aty sepse s'jane te gjithe njesoj.

Kuptoj ngulmin e disave si puna jote (te cilet i sherbejne -me ose pa vetedije - propagandes antishqiptare qe ka per detyre kryesore percarjen e shqiptareve ne baza fetare) per te njesuar tiparet e nje shteti arab ose traditat e kulturat e arabeve me te gjithe muslimanet, por i dashur mik do me duhet te te them se edhe Ti, edhe propaganda jote ne kete aspekt eshte e deshtuar.

Para nje viti e teper ne qytetin tim u arrestua Lul Berisha (nje nga kriminelet me te medhej i kerkuar ne Shqiperi mbase pas Aldo Bares). Dua te nderlidh kete situate me ato dy fotografite e tua:

Meqe Lulzim Berisha eshte kriminel, i rrezikshem, (s'dua t'i ve te gjitha ato etiketime qe i ka vene media) dhe meqe i njejti eshte nga Shqiperia, mos valle une Shqiptari i Maqedonise duhet te besoj se te gjithe Shqiptaret e Shqiperise jane kriminele e te rrezikshem (etj - etj) ???

Kot mundoheni te lidhni dy gjera qe s'lidhen dot. Arabia dhe Islami jo patjeter te jene te njejta. Ata si popull kane kulturen dhe traditen e tyre - e cila nuk buron patjeter nga ushtrimi i besimit. Poashtu dhe shtetet tjera arabe.
    Komenti yt eshte totalisht i pasakte.

Lul Berisha eshte perfaqesuesi i nje fenomeni negativ te botes moderne - krimit, kontrabandes, prostitucionit etj etj fenomene te pranishem ne cdo shoqeri moderne. Vrasja me gure perfaqeson mbi te gjitha nje zakon primitiv te botes mesjetare te pranueshem nga mentaliteti i myslimaneve edhe sot ne shekullin e 21. Ne ciles bote i perkasim??

Ne boten moderne perendimore krimi eshte nje fenomen i papranueshem dhe qe luftohet. Ne boten islame zakonet primitive te prerjes se kokes, dores, vrasjes me gure, etj etj jane te pranueshme dhe normale.

Me tej eshte injorance te pretendosh se Arabi dhe Islami nuk jane e njejta gje. Islami eshte nje kulture e paster arabe per arabet dhe nga arabet. Thuajse te gjitha rregullat e fese islame jane ne funskion te jetes ne shkretetire dhe ne arabi. Mishi i derrit nuk haet sepse eshte shume i rende per vapen e shkretetires, larja 5 here ne dite eshte nje rregull qe i pershtates jetes dhe vapes se shkretetires, veshjet e myslimaneve jane po te tilla, pra i pershtaten jetes dhe zakoneve arabe.

Asnje prej tyre nuk pershtatet me zakonet apo jeten e nje malesori shqiptar.

Dua te shtoj gjithashtu se islami ka goditur me shume se cdo shqiptar tjeter pikerisht shqiptaret e Maqedonise. Une kam takuar shume ketu ne amerike dhe 90% e tyre jane te pashkolluar. Gjate luftes ne Kosove e Maqedoni me ka rene rasti te takoj shume femra nga Kosova dhe Maqedonia dhe te gjitha pa perjashtim pohonin se Hoxha apo Imami i fshatit nuk i lejonte te shkonin ne shkolle, bile njera prej tyre tregonte sesi i jati i saj, nje klerik mysliman, kishte bere disa muaj burg ne kohen e Jugosllavise sepse nuk kishte lene gruan e vet te shkonte ne shkolle.

Atehere me thuaj ti mua, si mund te themi ne se kleriket myslimane nuk kane bere lojen e serbit duke injektuar injorance tek shqiptaret?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zarathustra. : 10-07-2007 më 12:33

Team UARE
    Anëtarësuar
    23-11-2006
    Vendndodhja
    Bathore
    Postime
    19
    http://www.forum-islamik.com

Lexoni dhe ju sec shkruhet ne kete forum nga vete adminet e tij dhe me thoni nese kjo i sherben harmonise fetare ne Shqiperi apo sherben vetem per ngjallur urrejtje dhe percarje mes 3 feve ne Shqiperi. Ky eshte linku i temes http://www.forum-islamik.com/forum/s...0390#post10390

Citim Postuar më parë nga Ebu_Duxhane Lexo Postimin
    Allahu Ekber ..... Allahu Ekber ..... Allahu Ekber .....

O Zot qëlloi gjuajtjet dhe përqendroj(forcoj) këmbët
    O Allah zbritës i librit lëvis i mjegullave o i shpejt në llogari o mundës i Ahzabëve Mundi krishterët dhe jehudët luftëtarët e fes islame dhe muslimanëve
    O Allah mundi dhe qoju tërmete atyre, O Zot gjuaj zemrat e tyre me frik, O Zot shpërndaj grupet e tyre,
    O Zot shpërndaj mbledhjet e tyre, O Zot bëri që të kundërshtojnë mendimet në mes veti,O Zot bëre të këqijat në mes tyre,
    O Zot na trego në ta çudirat e mundësive tua, O i Fort O i gjithëfuqishëm O Zot poshtëroj shtetet e kufrit luftarake të islamit dhe muslimanëve,
    O Zot dërgojua atyre erërat e ashpra, dhe tornadot shkatërruese, dhe retë prishëse, dhe sëmundje të llojllojshme, O Zot bëri të zënë në çështjet e veta nga muslimanët
    O Zot mos ua mundëso që në dorën tyre të bie asnjë besimtar dhe as ndaj besimtarëve rrugë
    A Zot pasoj ata me poseduesit e elefantit dhe bëri kurthet e tyre për të i humbur ata
    O Zot gjuaj atyre dënimet me gjuajtje, o Zot poshtëroj në tok ata, dhe zbritja atyre errësirat prej qielli, O Zot rrotullojua detrat atyre në zjarre, e klimën të thar dhe erëra të forta shkatërruese
    Team UARE

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Nuk kam cthem. U trondita nga fakti qe ne internet gjendet nje faqe e tille ne Shqip. Nje faqe pro-xhihad ne Shqip. Me tema informuese per vrasje njerzish te pafajshem.

PA FJALE...
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

super saiyan Maska e vampiro
    Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    thoni po deshet qe islami eshte violent

Emri:  myslo.jpg

Shikime: 965

Madhësia:  16.3 KB
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    pershendetje,

Islami do te thote "paqe", te myslimanet nuk ka "dhune", eshte feja me e mire ne rruzellin tokesor, Kjo eshte fe e Allahut, e vetmja fe e pranuar te Allahu eshte islami! Te gjith njerzimi lind mysliman! As nje njeri i cili nuk eshte mysliman ose qe nuk e perqafon islamin, nuk do te shkojn ne xhenet!!! duhet te luftoshe kunder te pa feve!!! se shkon shehid ne xhenet, se Allahu ka thane keshtu, dhe Muhameti ka luftue keshtu! te gjithe myslimanet jane vllazer!

Qe keto jane disa budallaki te myslimanizmit, vete mjafton qe ta shofeshe nje www, faqe te myslimanizmit dhe islamistave, dhe e shefe se sa ka dhue atje!!!
    Vetem dhune dhe dhune!!!
    Njerz ma budall, edhe ate ne shekullin e 21 se keta, une nuk kame pare as lexuar askune!
    Rasti me i ri eshte ne Pakistan-shiqoni se qka po ndodhe- ne mese te Xhamis se kuqe!!! sa grate e femijet-sa dhuna!!! Pismilet!

Sshqiptaret mysliman ne ato www, faqet e tyre, vetem per arabet kishin shkruajt se si xhihadi ka luftue e qka jo vetem dhune, keshtu i mesojn te Rinjet! bre fara e keqe ju hupt !
    Ndryshuar për herë të fundit nga dardaniAU : 12-07-2007 më 19:39

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar më parë nga vampiro
    thoni po deshet qe islami eshte violent

Vallaj mua s'ma mban ta them, sepse:
    Citim Postuar më parë nga celyy
    Prehen ne fyt ata qe luftojn Islamin, dhe ata qe e tradhtojn kete fe, kjo eshte e urdheruar ne Kuran zoteri dhe çdo ligj i Zotit duhet te vihet ne vend.

Dhe qe ta mbyllim kete muhabet, islami eshte fe e paqes se edhe vete fjala islam do te thote "paqe" (prehen ne fyt ata qe thone se islam perkthehet "nenshtrim").
    Ah po, islami eshte edhe fe e dijes...edhe fe e progresit...

p.s.: beahead those who say the above sentences are sarcastic!
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •