Po mire mer lal, mendimi yt ku. Tani, e nise me mua? Bitise me te gjithe cunat e tjere qe shkruajten pak a shume te njejten gje, dhe mbaje frymen tek komentatoret e sportit.
PS: Nqs u preke qe vendosa fjalen Hollande ne fjali, e kisha llafin, pertej lojes spektakolare te Hollandes, si ndeshje kjo ishte me e bukur. U kenaqe tani? Hajde rritu edhe ti.
I BEJM NESER KOMENTET mbas ores 22.30
Doli mendimi im,hallal turqeve isha i vetmi ne pub qe beja tifo per ta me be zemra mal :P,sepse nuk u dorezuan asnjehere.
PS: Ai kapiteni Nihad njeri shume i zoti per mendimin tim jo pse shenoi dy gola,por edhe kur ishin ne humbje u thoshte lojtareve qetesohi duke ua bere me dore tifozat 2-0 poshte akoma berisnin ne stadium.
Nje gazete Angleze e ka quajtuar skuadra qe ka loz me me zemer deri ne momentin e fundit thote eshte Turqia.
Ai portjeri beri gabim s`duhet ta shtrynte ate,por me sa kuptova une e shau ai.
Shpirt Njeriu
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
prej dites se djeshme Peter Cech do ta merr nje mbarese turke ne mbiemer - Peter CechOGLU , pasiqe ishte pikerisht ai qe e dergoj Turqine ne çerekfinale. Urime
Be the change you want to see in the world!
Urime Turki,
Të uroj Finalën !![]()
Ndeshje megjithmend shume emocionuese, sidomos isha dhe me nja 3-4 turq ne tavoline dhe na bene me zemer dhe shurdhe ata. Jan shume tifoza te zjarrte...u cmendur kur beri nihat 3-2...na bene tape fare...vetem per te pire na jepnin nga gzimi.
Turqit kete kan armen kryesore...qe luajne me shpirt, se ndonje futboll qe kushedi cfare nuk bejne. Ceku qe ekim shume here me i organizuar dhe luajten goxha mire.
![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Fatih paska kuptimin "pushtues".![]()
Ezekiel 25-17.
Urime Turqise per ate zemer qe tregoj qe nga momenti qe ishte rezultati 2-0 ne favor te Cekise
Ti sado larg të shkosh mos harro një premtim, kudo që të jesh do jesh shpirti im...
Krijoni Kontakt