Close

Rezultati i Sondazhit: Cilat ekipe kalojnë në raundin e dytë?

Votues
67. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Zvicra

14 20.90%
  • Çekia

25 37.31%
  • Portugalia

56 83.58%
  • Turqia

31 46.27%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 95
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Wowowowowo Cfar ndeshje spektakolare sonte, Turqi - Ceki.

15 minuta loje, 3 gola Turqia. Ndeshje SPEKTAKEL
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Golat e Hollandes menjane, kjo ishte ndeshja me e bukur deri me sot. Dmth me e ngarkuar emocionalisht. Turqia e meritonte kualifikimin, i mundi ceket ne kuptimin e plote te fjales. Te jesh 2-0, dhe pastaj te luash si me cigare e nje gote vere ne dore, e meriton humbjen.

PS: Ato minutat shtese, te papara

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    PS: Demirel e kruajti kot per mendimin tim. Komentatoret ketu po thoshin qe s'e meritonte te kuqen, por Shwein mori te kuqe per te njejten gje.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Lioneske shif Gjermonet se i ke me hallve ne goje, edhe po kalut ju presin Portugezet qe jane kafshe fare

Turqit te papare, kemi bo te gjithe Shqiptaret tifo per keta sot. Hallall se e meritun, lujten me zemer deri ne fund. Me Kroatet them se veshtire shume do e kene dhe sdo kalojne me tej, do jene dhe pa Demirelin. Gjithesesi bravo per sot.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    PS: Demirel e kruajti kot per mendimin tim. Komentatoret ketu po thoshin qe s'e meritonte te kuqen, por Shwein mori te kuqe per te njejten gje.
    Te kuqen e merito, sepse i ra lojtarit te Cekise, ky i fundit u shtri barkas, si Rivaldo ne boteror (po kundra Turqise)

ps: shum gjaknxehte kta turqit.. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Shum mire u ber qe fitoj Turkia , urime juve qe keni qene per turkin

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Lioneske shif Gjermonet se i ke me hallve ne goje, edhe po kalut ju presin Portugezet qe jane kafshe fare

Turqit te papare, kemi bo te gjithe Shqiptaret tifo per keta sot. Hallall se e meritun, lujten me zemer deri ne fund. Me Kroatet them se veshtire shume do e kene dhe sdo kalojne me tej, do jene dhe pa Demirelin. Gjithesesi bravo per sot.
    Me fal pak, tifot menjane, po gjithe shqiptaret nga e di ti qe ben "tifo" per Turqine? . Une jo njehere, as per njeren e as per tjetren, ama ndeshja qe spektakolare.

PS: Muaqe, ti me ke je tifoz njehere? Per gjermanet s'kam problem se lozin me kushot. Gjithesesi kjo s'do te thote qe une do ta shikoj ndeshjen I kam telat e dobeta lol.

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Loje e papare e turqise

Suksese me tej

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Me fal pak, tifot menjane, po gjithe shqiptaret nga e di ti qe ben "tifo" per Turqine? :d. Une jo njehere, as per njeren e as per tjetren, ama ndeshja qe spektakolare.

PS: Muaqe, ti me ke je tifoz njehere? Per gjermanet s'kam problem se lozin me kushot. Gjithesesi kjo s'do te thote qe une do ta shikoj ndeshjen :P I kam telat e dobeta lol.
    Flas per ne Shqiptaret e Shqiperise se e ndiejme veten me afer me Turqit, i kemi si kusho te larget Une jam me Anglezet po ne e kemi pushim kete vit se po ruajme forcat e lojtaret per ne 2010 E ktu ne Europian kam thene se do fitoje Portugalia e me ata jam po dhe Hollandezet me pelqejne se lozin bukur. E kshu kshu, do flasim prape kur tu rrafi Portugezi
    Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 15-06-2008 më 18:29

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    kapiteni i turqise eshte djale flori. ne interviste e pash dje po thoshte, 'duhet te kemi kujdes, lojtari me i mire e me i rendesishem i cekise eshte peter check, atij une jam kam friken' thoshte ne interviste. kshtu qe sot mu be qejfi se i futi dy gola pam pam, tani ai eshte check-frike-free.

lere pastaj nqs e sheh ndeshjen e sotshme nga perspektiva e grekut, lol. u bene greket, fitojne nje kampionat pastaj kampionatin tjetyer nuk bejne dot nje gol, si shpjegohet kjo? ai portieri grek, doli shetitje se nga vajti, pastaj kur erdhi tha 'ca ka ndodhur... u be gol?' edhe filloi te qante, lol.

hallall turqve, cok gyzel.

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Marrëdhëniet Kosovë - Turqi
    Nga Mitrovicali2009 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 174
    Postimi i Fundit: 31-03-2013, 06:39
  2. Turqia deri në vitin 2040 përsëri do të “mbisundojë” në rajon
    Nga Vista në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 20-10-2012, 13:34
  3. Turqia do të ndërton 21 xhami në Qipro
    Nga Vista në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-06-2009, 08:03
  4. Turqia Ne Europe? Jo Faleminderit…
    Nga arbereshi_niko në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 108
    Postimi i Fundit: 10-12-2008, 15:17
  5. FRANCA vs. Portugalia (1:0)
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 127
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 22:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •