Po këtu mer ngjalë mu përgjigj, leje Gerard që e kanë marrë nga fusha ne e kanë bo mod.
Përton të mendosh vetë mer, huazon mendimet e tjerëve? Anej matanë më thua dëgjo dr. R kënej Gerard, unë po t'i dëgjoja flisja me ta e jo me ty.
Po këtu mer ngjalë mu përgjigj, leje Gerard që e kanë marrë nga fusha ne e kanë bo mod.
Përton të mendosh vetë mer, huazon mendimet e tjerëve? Anej matanë më thua dëgjo dr. R kënej Gerard, unë po t'i dëgjoja flisja me ta e jo me ty.
Ezekiel 25-17.
C'lodhesh kot o Julius me kapitenin (kapiten ke dojcat se ke ne ndan peshqirat) ... merren me supersticione tani se me loje su doli gje![]()
Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.
Sa i rrespektushem qe je tamom si nga Amsterdami.
Ta thomi une. Friken nuk u kam edhe skam per tu a pas per 1000 vjet. Pseja eshte e thjeshte, ta kapi icik perciptazi Zherardoja po ti prap se thithe qe se thithe.
Nuk eshte njisoj si te luni me gjermanine e si te luni me reston e botes. Kena histori me ju daje.
Deri tani jeni te frikshem per ekipet e tjera, ne as corapet nuk na lani dot.
Na knaqet.....![]()
For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.
Erdhe ti mre?I ke honger Spagetit sot ti apo jo?
Leja futbollin ta diskutojne ato ekipet qe kualifikohen so per ju
Sh!t e lline edhe kte temen![]()
Nje jete te tere do mbeten kundeshtare heretike portokallet e Amsterdamit,ama duhet ne kete hapje europiani tu japim hakun.
Kjo Hollande me kujton ekipin e 88.I vetmi ndryshim se Hollanda e kaluar luante me tre tulipane te medhenj Van Basten,Gullit,Rajkard,e me ca zymbyla,karafila,borzilok dasme,Hollanda e sotme luan me plot 11 tulipane,qofte edhe pa aromen e bukurine treshes se madhe te atyre viteve.
Per mua jane favoritet kryesore.Kunder kesaj Hollande duhet te luash vetem mbrotje dhe kundersulme,po u le pak hapesire jane aq te shpejte dhe efektive sa te te lene dopjo-treshin,katren ne dore.
Po sme besoni mua pysni ca italiane e ca franceze,qe i moren leksionet e para.
PS Kush degjon Cunatemartum,Monakot,Juliusin..............
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Hollanda duket mire por.... nuk asht e para here qe fillon me vrull.
Mgjate ekip simpatik... edhe pretendent gjithashtu
çuna jo shume euforik, qendra mesfushes dhe mbrojtja nuk japin shume garanci. Me vjen te pelcase qe Van Bommel smerr pjese ne kete evropian. Eshte stoperi me i mire i Hollandes aktualisht. Me Seedorfin (edhe per kete me vjen shume keq qe seshte pjese e ekipit) bashke ne mesfushe do ishin shume me rezultativ se De Jong dhe Engelaar. Gjithashtu se kuptoj pse nuk e grumbulluan Maduron e Valencias. Ai luan shume mire si qendermbrojtjes dhe qender mesfushor. Po te shtosh dhe mungesen e Drenthé (supertalenti i Real Madridit) zbret shume niveli kualitetit tek Hollanda, pa harruar dhe demtimin e Babbelit te Liverpoolit. Nuk e di po sado qe fituam 4-1 dhe me Francen, Hollanda aktualisht nuk e lluksin te lere jashte gjithe keto yje jashte ekipit.
Megjithate deri tani shume i kenaqur))
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Krijoni Kontakt