lale chati eshte virtual dhe shume shume po them shume large nga jeta reale keshtu qe njerzit e shofin si nje mundesi per te bre ene gjona te ktilla po ti mendo iher se ca
domethene tradhti pastaj fol per te ............
its a wonderful world
lale chati eshte virtual dhe shume shume po them shume large nga jeta reale keshtu qe njerzit e shofin si nje mundesi per te bre ene gjona te ktilla po ti mendo iher se ca
domethene tradhti pastaj fol per te ............
its a wonderful world
car o kjo tradhti ne largesi aman nuk egziston per vet faktin qe personi i tradhtum nuk o prezent madje dhe dashni virtuale ska...... Flas nga pervoja personale![]()
Perfundim Del qe Tradhti ne jet virtuale nuk ka e ska per te pas nai her jan te rralla po shum te rralla lidhjet ne chat qe zgjasin shum pse jo edhe fejohen e martohen po nga 2000 / 1 i bie te jet dashuri e paster
Ishalla kuptoni ca kom shkrujt FLM![]()
Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla
Po, tradhti e llojit te saj eshte, sepse kur i hap kembet, aty ka maru puna mo!!![]()
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Ahahaha....!Kam qeshur sa pėr gjith Tepelenėn....! Ahahahaha!
Unė kam,njė ethe,tjetra flamė! Ahahaha
Nėpėr librat pėrrallore,
Qė dikur ,"kanė rėn nga qielli"
Ėshtė shkruar ferman i Hyjve,
Me kalem prej shtizash dielli !
Krye-Hyu ėshtė i bukur,
Dhe tė bukurėn e do,
Shtatėdhjet e dy mij botė,
Ju pėrgjigjėn qiellit PO.
...............................
Solomoni i madh Profit,
Kishte shije mbinjeriu,
Dhe martonej ditė pėr ditė.
Nė harem tė tija,
Pra,nė haremin mė qiellor,
Grumbulloi njėmij gra,..!
Treqint ishin me kurorė!
Tani pse fakiri unė,
Tė mjaftoj me dy qė kam?
Njėra ethe,tjetėra flamė..!
...............................
Sa injorantė kanė kaluar...pa i kuptuar!?
Quhet apo nuk quhet tradheti tani?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
or i nderuar ca ke shkrujt?po as du ta di tani nga inati..se qesh tepelena avash mos ju bin dhomet se gje tjeter sna bon pershtypje..
un me zor merrem vesh me nje ti thu 1000 goca..ti po flet te kesh gru apo te kesh nje k**v sa per te sbraz ate posht?cne kshu mer gjysh..dashuron ti apo i ngop grat?flet me zemer ti apo me k*r (na fal japonezen po kshu e kupton mir ca po te them dhe ti i madh si je ke nai gje per ta mesuar qe un kushedi nuk kuptoj ktu tani dhe mendoj qe sdo kuptoj kurr)?
mos ma merr per ofendime se se kam me ty, thjesht dua te pys cfar menimi paske meqe fole per ket gje
mos luj se sta quj
Po t'a provoje njehere, kembet ia kepus.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Blue_Sky pse derman mesa di une nuk ekziston CyberLove.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Te lexoj une nje njeriun me te cilin do isha duke flirtuar me ca mace te ngordhura interneti?Puuuuuu, vallai s'do e kishte te gjate me mua. Fundja, kur e ben virtualisht, sa do i kushtonte t'a kalonte ne realitet?
Kam vetem nje limit: qiellin!
Dmth kjo nenkupton se predispoziteti ne Internet eshte edhe ne Realitet???
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt