Pa dyshim, ITALIA
Austria
Zvicra
Polonia
Portugalia
Italia
Franca
Greqia
Turqia
Ēekia
Gjermania
Kroacia
Rusia
Hollanda
Spanja
Suedia
Rumania
DEUTSCHLAND
Finalja do jete Hollande - Gjermani dhe fiton Gjermania![]()
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Enderrojne me sy hapur kto Gjermanet![]()
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Pas disfates se turpshme qe pesoi mbreme nga Hollanda, une do i vija nje pike dyshimi kesaj deklarate. Italia ka qene turpi i vetvetes mbreme. Ia zu frymen Hollanda - s'bente dot asnje levizje per te cuar lojen e vet perpara. Ju lumte Hollandezeve.
Them qe kjo do ishte finalja me e bukur e mundshme, megjithate une do doja qe ne finale te takoheshin Hollanda - Gjermania ose Hollanda - Kroacia ose Kroacia - Gjermania. Per mendimin tim, keto tre ekipe do japin lojen me te bukur ne kete evropian.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Hollanda Dhe .
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
kush voton italine ketu aman? te verberit?
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Sa qenkan shtuar tifozet e Frances dhe Portugalise ! Kishte lezet njehere e nje kohe, beheshin sherre Itali-Gjermani-Hollande. Une mendoj se e fiton Gjermania,jo vetem pse jam tifoz po smund t'ja lejoje vetes ta humbase kesaj radhe. Po ben 12 vjet qe sfiton asgje,as europian e as boteror,prandaj i takon ta fitoje.
Hollanda ishte mjaft mire,por hollanda skuader qe ska tope,prandaj se fiton dot. Cekia me zhgenjeu,portugalia skuader baleti,italia skuader akinxhinjsh ,smban dot beteje te rregullt,ndersa Senegali Europian (Franca dmth) mu duk sikur ka marre shpirtin afrikan, vrapojne si zezaket po nuk bejne nje m-ut.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Portugali , Holand , Spanj.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Gjermania eshte ne liste.. por pas saj vjen Holanda dhe Spanja.. Kurse magjupt si Italiant/Francest kete vit ta harrojn EM 2008..
niemand
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Krijoni Kontakt