Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 126
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2008
    Postime
    39
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    hap ket tem un si cun pas bisedimeve ne ket forum me disa vajza shqiptare te nderuar sigurisht po me lindi kjo pikpytje e egsagjerume se nuk me kan ndodhur kti gjera ne forumin..

mund te quhet "tradhtim" te lexoni ne per forume o chat partnerin e juaj qe tallet me vajzat\cunat e tjere duke then llafe pershembull te kam xhan,te puth anej ktej dhe gjera tilla?
    a po pershembull e dini me ca merret dhe jan thjesht shaka qe si veni vesh shum?po sikur mos ta dinit se ca bon?

po sikur te jet shkruajtur ne forume partneri me fotot e tij dhe cdo cun\goc mund ti komentoj,eshte nje gje qe mundet te duroni?

diskutim te mbar

Per mendimin tim nuk mund te quhet tradhtim,nuk eshte tradhtim qe te besh thjesht shaka me disa pjestar forumi te cilet as nuk e ke iden se kush jane ne jeten reale..
    Te kam xhan eshte komplet ndryshe nga fjala "te dua" , ka domethenje shoqerore!

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga aliz Lexo Postimin
    Per mendimin tim nuk mund te quhet tradhtim,nuk eshte tradhtim qe te besh thjesht shaka me disa pjestar forumi te cilet as nuk e ke iden se kush jane ne jeten reale..
    Te kam xhan eshte komplet ndryshe nga fjala "te dua" , ka domethenje shoqerore!
    nga shakat te shkosh ne privat me mail?
    ktu jeta reale esht:njerz te mir ka,njerz te kqi..njerz qe thojn te verteten,njerz qe genjejn..
    sipas teje ti thonte fejumi jot(per shembull) dac me shaka o pa shaka (ket nuk mundemi ta dim) te puth te kam xhan,sdo te bente pershtypje tyve kjo gje?
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2008
    Postime
    39
    nga shakat te shkosh ne privat me mail?
    ktu jeta reale esht:njerz te mir ka,njerz te kqi..njerz qe thojn te verteten,njerz qe genjejn..
    sipas teje ti thonte fejumi jot(per shembull) dac me shaka o pa shaka (ket nuk mundemi ta dim) te puth te kam xhan,sdo te bente pershtypje tyve kjo gje?
    ta thash qe ka nje domethenje shoqerore,dakort do me bente pershtypje dhe do krijonte nje fare xhelozie ,por jo t'arrij te quhet "tradhti" !

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    ta thash qe ka nje domethenje shoqerore,dakort do me bente pershtypje dhe do krijonte nje fare xhelozie ,por jo t'arrij te quhet "tradhti" !
    buh un fejumen time shyqyr Zoti se kam tip per chat e foruma dhe e kam larg,po te lexoja qe ajo ti thonte cunave kto fjalat shoqerore ma mir te iki vet..po pat aq shum dashuri tma japi mua jo tjerve!!
    se smundem te rri gjith diten duke menduar pse e tha ate,kush eshte aji,ca ka aty ne mes?buh nje gje jan shakat qe permbahen me nje kufi dhe dihen te bohen,nje gje jan budallalliqet e kalamajve qe ta bojn qederin per pak
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Po eshte nje tradhti virtuale nese nuk vazhdon me teper. Por ku mund ti besohet se ka qen veq virtuale dhe veq thjesht per arsye te chatit. Kjo tradhti virtuale, i paraprin tradhtis reale dhe ka pasoja andaj me mir eshte qe as ne internet te mos ben tradhti.

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Per ta then shkurt e shqip; ne nje far menyre esht tradhti, por te ceket fare.

P.sh., po t'i thosha un alda09's: "shpirt", "lock" apo "zemer" ktu, ne nje far do e kisha trdhtuar te dashuren, por shtrohet pyetja; Njihem un me alda09??!!, -jo!

Mirepo, sic e thash me heret, ekzistojn disa qe marrin persiper fjalet qe shkruhen ktu me shum seriozitet, sikur ne nė te vertet t'i mendonim ato.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2008
    Postime
    39
    buh un fejumen time shyqyr Zoti se kam tip per chat e foruma dhe e kam larg,po te lexoja qe ajo ti thonte cunave kto fjalat shoqerore ma mir te iki vet..po pat aq shum dashuri tma japi mua jo tjerve!!
    se smundem te rri gjith diten duke menduar pse e tha ate,kush eshte aji,ca ka aty ne mes?buh nje gje jan shakat qe permbahen me nje kufi dhe dihen te bohen,nje gje jan budallalliqet e kalamajve qe ta bojn qederin per pak
    nje gje te them une ty,nqofse do kishte dicka ne mes te atyre te dyve :fejumes tende dhe antarit te forumit, sbesoj se do i bente gjerat hapur,dhe te vazhdonte te flirtonte me ate tip..sepse gjithcka gjehet ne internet,dhe neser pasneser nqofse e zbulon i fejumi atehere cfare i ngelet?
    Forumet jane bere per te ndare mendime,neper forume krijohen edhe miqesi virtuale, dhe nqofse shfaqen fjalet si pershembull "te kam xhan" jane shenja miqesie..dhe asgje me teper..
    normale pastaj qe ndryshon puna,nqofse nderrohen adresat msn...por brenda per brenda forumit je duke biseduar me te panjohur, e si mund ta quash tradhti ti kte ?

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    se smundem te rri gjith diten duke menduar pse e tha ate,kush eshte aji,ca ka aty ne mes?

I ke rene pikes me kete. keto jane stresse qe te zbardhin floket!
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Mos u kapni te kjo shprehje "vetem germa jane" se po te jete ashtu, edhe fjalet vetem fjale jane, edhe hoteli - hotel eshte, ska asgje per tu habit. Me germa ajo e shkruan fjalen Te Dua, apo fjalen kam qejf te bejm cybersex etj etj, ca na qenka kjo? Apo vetem germa na qenkan!? Jo or jo, kto jan mendimet e personit qe shkruan ato fjale ne kompjuter. Nuk e detyron njeri te dale edhe te flirtoje me te tjere forumeve apo chateve, se kshu niset, chat/forum/nr cel / takim per kafe/ edhe o burra Hotel apo Motel. Ja pra nga kto germa nisi gjithcka!! Tradheti eshte, edhe pike. Mos respektim i personit qe je lidh, ofendim.
    lexoje mire ate qe shkruajta, kam te njejtin mendim si ty.

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    nje gje te them une ty,nqofse do kishte dicka ne mes te atyre te dyve :fejumes tende dhe antarit te forumit, sbesoj se do i bente gjerat hapur,dhe te vazhdonte te flirtonte me ate tip..sepse gjithcka gjehet ne internet,dhe neser pasneser nqofse e zbulon i fejumi atehere cfare i ngelet?
    Forumet jane bere per te ndare mendime,neper forume krijohen edhe miqesi virtuale, dhe nqofse shfaqen fjalet si pershembull "te kam xhan" jane shenja miqesie..dhe asgje me teper..
    normale pastaj qe ndryshon puna,nqofse nderrohen adresat msn...por brenda per brenda forumit je duke biseduar me te panjohur, e si mund ta quash tradhti ti kte ?
    po leje fejumen time rehat nje here..
    sa per ca the,ehm..mir pra ndaj mendime neper forume:kur te them te kam xhan eshte gjeja qe mendoj!un njeriut qe nuk njof(njof sdo te thot ne chat se mund te hiqesh per ate qe nuk je ktu) nuk i them nje gje till,se bjen sikur me qen nje fjal pa vler!at here thuj dhe te dua ose ca te vi ne mend se prap nje fjal tjeter pa vler duhet te jet deri sa i jep kaq rendesi qe tja thuash atynve qe nuk njef..cdo gje llogjikohet mendoj un se nga nje aksion ka gjithmone nje reaksion!
    se ra fjala edhe po ti boj kto gjera partneri mceftas qe ne nuk dim gje..ca do bohemi gjith hacker per te kuptuar cfar njeriu kemi ne kervat?jo mendimi im..se nuk eshte e vertete qe gjehet gjithcka ne internet dhe jo te gjith kan kapacitetin per ta gjetur!
    nuk mundem ta quaj 100% tradhti un per veten time nje gje till po e quaj nje munges respekti te madhe..shkel aji,nuk mbet me asgje midis ciftit deri sa cdo njeri ben ca te dot,dhe me keq kur ja ben mceftas!
    mendimi im..
    mos luj se sta quj

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •