shiqo zotri me ti mua nuk ke nevoj te me drejtohesh me at fjalor HAJT BABES SE je shum i vogel ti dhe pastro fjalorin se tregon e dukaten tuaj dhe me vjen keq se njerz si ju po e mbrojkan qeverin dhe instuticjenet e kosoves
debil
Referendum për pavarësi të Kosovës
Referendum për bashkim me Shqipërinë
Referendum për bashkim të të gjitha trojeve shqiptare
Nuk më intereson
shiqo zotri me ti mua nuk ke nevoj te me drejtohesh me at fjalor HAJT BABES SE je shum i vogel ti dhe pastro fjalorin se tregon e dukaten tuaj dhe me vjen keq se njerz si ju po e mbrojkan qeverin dhe instuticjenet e kosoves
debil
si mendoni ju zo=tri spot kuptoj un nuk thash se esht pron private jo o bal jo un jam nje ndreata qe veq e perkrahi kevizjen ti po ja fut kot
Bac, Edhe Diten E Flamurit Kombetar E Hoqen Kta Pisa ,
Bac, Nuk, U Kry , Pot Rrejn Pisat Mitrovica Ende Edht Nen Shkie
Te Bashkuar Rrth Nje Flamuri O Vllezer Se Historia Dotna Perseritet Me Gjas Prap Nga Kta Njerz Te Shitur
beni, e kuptoj vullnetin tend te mire patriotik. por te siguroj se je ne rruge te gabuar! gjithashtu te siguroj qe levizja vetevendosje eshte e manipuluar dhe manovruar direkt nga kanale sllave, qe me qellimet e tyre radikaliste e ekstremiste, jane me teper kontraproduktive per te ardhmen evropiane te kosoves. udheheqesit e kesaj levizjeje e deshirojne destabilitetin e kosoves, qe bazohen vetem me fjalet dhe jo me vepra konkrete.
na e thuaj te gjitheve ne publik, se cfare projekte konkrete ka bere deri tani Levizja zh'Vetevendosjes ??
NoName![]()
Albini është si ajo puna e dhënërrit të miqtë!
" Dhanerr, na fol dicka!"- i tha i zoti shpisë. Shpi e madhe ishin miqtë e oda përplot burra.
"Jo se manej po ma mshojnë!"- ia ktheu dhanërri.
I zoti i shpisë uli kryet e po menon e të tjerët po e këqyrin njani tjetrin.
"Hajt, hajt noj fjalë, dhanërr! Oda asht e jona e mos ki dert, se kush nuk të ngucë këtu! - foli, prapë, sa për të folë, i zoti i shpisë.
"Jo, jo se ma mëshojnë, e di unë...!"- ia ktheu dhanërri.
Pas pak, një nuse e re, me tabake përplot filxhan e xhezve, hyni në Odë, dhe nisi t´u ofroj burrave kafe. Së pari, sic asht zakoni, kafja iu ofrua të zotit të shpisë, pastaj, nusja u nis kah dhanërri...!
"Eu, ndaqi me ditë, nusja e ka atë senin qaty!"- foli dhanrri tuj lujt veni e tuj ba me gisht, drejt nusës...!
Oda u shtangë niherë, pastaj u pshtjellua e disa të ri iu gjujten dhanrrit i tía ban kryet gunga gunga!
"U thash bre se sa herë flas ia qelloj, e sa herë ia qelloj, ma mshojnë, ankohej dhanrri...!"
Albini e flet atë që e dinë të gjithë shqipëtarët! Zgjidhja e cështjes së Kosovës ka shkuar shumë ngadalë dhe tani, pas shpalljes së Pavarsisë dhe njohjeve ndërkombëtare, që vijnë, sërish jemi pak të shqetësuar se mos kjo pavarësi e mbikëqyrur do të jetë shumë e mbikëqyrur nga të tjerët dhe sa mund të zgjasë kjo mbikëqyrje ndëkombëtare! Albini dhe "Vetëvendosja" e tij jo vetëm që nuk i beson shpalljes së Pavarsisë dhe njohjeve ndërkombëtare, përkundrazi do dicka tjetër, do "vetëvendosje", do..., kush mund ta dijë se cfarë do ai dhe "Vetëvendosja" e tij?!
Por, Albini, nuk ka të drejtë të mos besoj në realitetin e ri të Kosovës, shtet i pavarur! Nuk ka të dretë të kërkojë "Vetëvendosje", kur shteti i Kosovës është shpallur i pavarur. A ka të drejtë të shpreh shqetësimet, por jo të vazhdoj edhe më tej ta shprej nihilizmin dhe të mohoj cdo gjë që është arritur, dhe vërtetë është arritur! Ndoshta, Albinit i ka mbetur hatri(si personalitet i rënësishëm politik që është, nëse mendon ai kështu për vetëvetën) se është lënë anash nga klasa politike, pa i dhënë ndonjë post, apo pa i dhënë postin kryesorë, apo luan ndon- jë rol që Kosovën e con drejt pështjellimeve, ose, ruena Zot, sic thonë, bëne Zot llugë!
Dhe unë do të thoja se Kosova vërtetë ecën ngadalë, shumë ngadalë, me hapa breshke, porse kujdesëshëm dhe sigurt. Hidhni sytë pas, ju admiruesit e Albinit, vetëm tre muaji e ca më pas, kur Kosova nuk ishte shtet dhe të gjithë ëndërronim shtetin e Kosovës! E, sot?! Kosova është shtet dhe atë e kanë njohur 41 shtete, njohje cilësore, nga shtetet kryesore të Botëssa, Angli, Francë, Gjermani, Itali, Japoni, Australi...! Shumë shtete kanë filluar ish zyrat e tyre ndërlidhëse në Prishtinë, t´i kthejnë në ambasada e ambasadat ku hapen tjetër vetëm në shtetet sovrane, e shtet sovran konsiderohet edhe Kosova....! Unë them se kjo që është arritur këtë vit është ëndërruar që moti, shumë moti, që nga koha e Mbretërisë Dardane!
Cështjen e Kosovës nuk mund ta zgjidhë një Albin Kurt dhe simpatizantët e tij të grumbulluer rreth "Vetëvendosjes" së tyre! Nuk kanë mundur ta zgjidhin as gjithë shqipëtarët, sado luftarak të ishin, sado patriot të ishin, sado të një fjale të ishin, sado sakrifikues të ishin, sado shumë para të kishin, sado ushtri të fortë të kishin, sado..., pa ndihmën dhe ndërhyrjen e NATOS dhe shteteve që na ndihmuan, na njohën dhe na mbrojnë! Nuk ishte lehtë të ndihmohet Kosova as për Amerikikën e EUropën...!Shihni se cbënë Rusia, Kina, India..., që janë proserbe, pro politikës sllave! Cdo të bënte vallë një e Albin Kurt dhe një vetëvendosje e tij kundër rusve, kundër...!
Kosova ngadalë po i rrëshqet nga dora serbit, njëherë e përgjithmonë! Ka qenë e pabesueshme që përfaqësues të dy shteteve, ata të Kosovës dhe Serbisë, të ndodhen ballëpërballë dhe të barabartë kundrejt njeri tjetrit në një samit ndërkombëtarë, e përfaqësuesit serb t´ua mbathin në shënjë proteste! Nuk është e arritur kjo?! Nuk është fitore kjo?! Nuk është për tu qeshur me mjerimin e armikut tonë të përjetshëm?! Nuk është kjo sënjë se Kosova është, megjithatë një realitet i ri që i shqetëson serbët dhe miqtë e tyre!
Nuk është e cuditshme se si, këtë e kam thënë edhe herave të tjera, kundër Pavarsisë së Kosovës është një Serbi e Rusi..., por shumë e cuditshme është se si një Albin Kurt dhe "Vetëvendosja" e tij, bëjnë aq zhurmë dhe mohojnë Pavarësin e Kosovës, edhe kur ajo është shpallur, e mohojnë atë edhe kur Pavarësia e Kosovës është në proces të njohjeve ndërkombëtare, edhe kur ambasadat e huaja vendosën në Prishtinë, në kryeqytetin e saj, në shtetin sovran të Kosovës!
Kosovës dhe gjithë kombit shqipëtarë iu desh një periudhë e gjatë për të arritur deri këtu, deri në dëbimin e sovranitetit serb mbi Kosovën, deri në shpalljen e Kosovës shtet i pavarur, por do t´i duhet edhe një kohë shumë e gjatë derisa ajo të lirohet nga "pseudopatriotët", nga karrieristet, nga nihilistet, nga inatistet, apo edhe më keq, nga njerëz me dy fytyra e që hanë me dy lugë, duke u shërbyer interesave, aq më keq, të armiqve tonë të përjetshëm!
o zotri ti thua qe albin kurti qenka nga qrqe te serbis i motivuar apo rren koftttttt kto jan pallavra bash sikur apo te viteve 87..98 kur UQK- ja u shfaq ne sken ne konferencat e tyre te gjumave nese te kujtohet ty z.no name thoshin se kta jan vegla te serbis aishte shtu por me von doli se nuk ishte ashtu deri sa ne si komb u rrezikum ne mnyr kolektive dhe at her besum se UQK- po e kzistuka metvertet
shiqo zotri un e prekrahi levizjen vetvendosje se pse esht evetma opozit ne kosove qe ngre zerin kunder gjdo trathtije qe po behet ne kosove dhe un nik kam kso informata te tilla siq ju po pretendoni se kin se albin kurti paska lidhje me sllavet kjo resht turp
levizja vetvendosje ka nje koncept met gjer se sa qe ju mendoni o zotri per ket te jeni te sigurt e mos u merreni me thash e theme se nuk na shpin as kund ju memir esht te protestoni ne gjera qe po duken e jo te etiketoni albinin se pse albini shum qen endacak po e lehin ne kosove por ata jan terbuar si duket dhe ate duket ty jo kombetare kur albin kurti thot se duhet kundershtuar enklavizimin duhet kundershtuar ardhejen e ministrav serb ne kosove saher qe atyre ty teket ta vizitojne kosoven sovrane pa sovranitet ,
prap ty te duket se albin kurti na qenka ne i shitur se spe po kundrershton planin serb ku po nderton vend banime per serb ne graqanic dhe vende tetjera ne kosove kjo ty te dyket pak .z.no namem me vjren keq per ty
e sa per destabilizim mos ke dret se albini nuk dota destabilizoj kosoven kurr
por si gurisht qe jan ca ORGANIZATA QE me siguri qe dote jan me radikale se albin kurti te jesh i sigurt per ket se pse albini esht shum paqsore ne krhasim e at se si dote rrjedhin gjherat ne te ardhmen e afert ne kosove
mos harro sotri se maqedonija e anksoj nje pjes te tokes se kosoves qka mendon ti zotri ka kosova tok te fal apo si thua ti
mendon ti se kosova dhe shqiptaret dote pajtohen me enklavezimin e kosoves jooooo kurr me as nje qmim ti mendon se mitrovica dote jet e till per gjith mon un ket nuk e nuk besoj por mos harro albin kurti ket e ka alarmuar shum me heret ket ju e dini si gurisht se pse kam bindje se ke percjell ngja\rjet ne kosove apo
pra te gjitha qe sot po shfaqen ne kosove dhe rreth saj jan te albin kurti ika potencuar me koh
dhe tash mund te aktivizohen njerz qe nuk duan ta din per thaqin as per sejdiun apo as per ramushim sepse kosova nuk esht pron e tyre private o .z..no,name o vlla
un nuk dua te tregoj se jam me patriot se ju per gundrazi ndoshta ju jeni hum patriot por un nuk pajtohem me ndarje te kosoves .
ne shqiptarve me gjas dotna perseritet historia perseri
me vfjin ton prap
me rrespekt beni pr....pa keq kuptime z...no name te lutem
edhe per UQK-N THOSHIN ata qe kerkonin autonomi ne kuader te serbis ne konferencat e gjumave apo te premteve nese ju kujtohet tash per albin kurtin e njejta gje po ndodh
per uqk-n me kujtohet kur uqk ushfaq per her te par nje lider pacifist thoshte se jan vegla te serbis qfar budallallaku kyyy
tash kan filluar te te njejten melodi ta ken edhe per albinin se spe po u del duqi ne siperfaqe atyre qe fshihen ne emer te luftes se lavdishme te ushtris qlirimtare te kosoves
dhe kan filluar ta lancojne nje prapagand kunder albin kurtit se aj na qenka vegel e sllaveve sd\a keq per ata njerz qe nuk mendojn me kok por me byth
kur dihet publikisht se labin kurti ishte pris i demonstratave gjith popullore ne vittet 97/98 ne kosove ne kohen kur ishte shum rrezik te proterstohet por ne kemi harru se pse ta her kemi qen te rrezikur ne mnyr kolektive se pse vetem ne raste te3 tilla jemi te bashkuar dhe kur kemi liri indviduale ne shpikum per at apo per at njeti
kur serbia financon dhe mbeshtet krupe dhe organizata radikale per ta sulmuar kosoven ne ne kosove bejme sehire dhe thomi joi more esht enderr se as gje nuk to te ndodh ne realitet grupe radikale te dirigjuara nga dadiq qe sot me admidim po pershendetet nga kjo qeveri e kosoves qe esht per gjdo kritik ne nuk jemi ne gjendje levizjen vetvendosje ta mbeshtetemi dhe ta perkrahim por jo vet m ketpor asnje organizat qe ngre zerin ne nuk e mbeshtesim me arsyteimin se po destabilizohet kosova qfar ironie destabilizimi esht nje prapagand nga e kaluara te cilen naj lan ata qe deshten ta poshtrojn kosoven me politik te nenshtrimit dhe poshtrimit pot uqk- u ndreu endrren e tyre anti kombetare
pra albin kurti esht njeri qe e don kombin dhe esht shum paqsor deh me duhet te them edhe esht nacionalist sepse per ta dashtur kombin dhe at dheun duhet te jesh nacianalist un jam naciaoanlis shqiptar dhe jam krenar shum per ket
ju per shendes te gjithve ju qe ndiheni shqiptar ..dhe jeni krenar per ket
shqiperia e shqiptarve vdekje trathtarve ...
Krijoni Kontakt