Austria
Zvicra
Polonia
Portugalia
Italia
Franca
Greqia
Turqia
Ēekia
Gjermania
Kroacia
Rusia
Hollanda
Spanja
Suedia
Rumania
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
Cila eksperiencė ajo gjysėm finaliste nė Botėror ?!
Mendonė se Deutschland ka nevojė pėr lojtarė me eksperinc kur ka 4 cop shumė tė formuar e tė sprovuar si: Ballack, Klose, Lahm, Frings. Fati i keq qė u dėmtuar Bernd Schneider pasi ėshtė njė forcė mė shum pėr skuadrėn. Si tifozė i Deutschland duhet ta dishė mė mirė se unė se ē'farė karakteri i karakterizon si skuadėr, kur bota mendon se janė dobėt ata bėjnė mrekullin. Unė mendojė se po ariti deri nė 1/2 janė kampionė. Janė i vetmi ekip qė ja dinė mirė ilaēin gjysėm finales.
Sa do doja qė tė ishte njė finale Deutschland vs Netherland, dy shkollat e futbollit nė Europ. Mgjs jamė tifozė i ēmendur Hollandės, po dhe pėr Deutschet kamė debules tė madhe, pasi kam jetuar pėr shum vite dhe kam kaluar fėmijėrin.
I urojė suksese.
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Per mua favoriti nr 1 mbetet kampioni i botes:
Italia
pastaj
Franca
Gjermania
Spanja
Nese smund ta marr Italia , favorit tjeter kryesor eshte spanja , kqyrne niher kombtaren e spanjes pastaj folni .................
Une votova per Rumanine.Ka lojtare te mire, nje ekip te kompletuar, rezerva te mira per cdo rol, nje trainer te ftohte dhe te sakte.
I dhash voten Zvicres, ashtu.
Nqs Greqia mundet, mundet edhe Zvicra de.
P.S: Do dikush bileta? Se e kam stadiumin afer.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
A ka ndonjeri ndermend te beje ndonje tip skedine me parashikime per ndehsjet e grupeve dhe fituesin?
BRIGADA E KUQE PERJETE
Ja si e mendoj unė Evropianin 2008
![]()
Nje skem tė tillė e kam bere edhe ne kampionatin boteror 2006 ne Gjermani dhe ateher e kam prognozuar se Italia do te jet kampion. Shpresoj qe edhe kėsaj radhe Italia te perserit suksesin e boterorit 2006.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pajtim123 : 22-05-2008 mė 10:45
Krijoni Kontakt