Ore zotrinje ( Khan dhe Only thruth ) me duket se ne disa vija te dy e keni gabim.
Pik se pari , lutjet i takojne vetem Allahut, e jo iman Huseinit dhe Co.
Iman Huseine duhet te na sherbej si moster per heroizem , e jo qe ti lutemi atij. Besoj kete veprim do ta kishte ndalur sikur te kishte qene gjalle A.S. Muhamedi!
Nga ana tjeter, ti o Khan , qe i perkrah vehabistat qe duan te renojne varrine Profetit, edhe ti e ke gabim.
Pajtohem, me only thruth kur thot se varrezat jane pjese e historise sone islamike.
Une personalisht kam deshire qe nje dite vajza ime te marri aeroplanin dhe te shkoj ne Medine te vizitoj varrin e njeriut te cilin Zoti e zgjodhi per ti dhe ne shpalljen e fundit njerezimit.
Jo per tu lutur para varrit te Profetit, por thjesht nje vizite njeriut qe ka ndryshuar jetet tona. Pune respekti.
Juve , vehabistat duan ti a trazojne eshtrat profetit!!! A nuk te pengon pak kjo ne shpirt , me i trazu eshtrat njeriu me te dashur te Zotit ?!!!
Mendo Khan , mendo only truth!
Heroizmi i Iman Huseinit nuk krahasohet me haxhin , tjeter pune eshte haxhi dhe tjeter pune eshte heroizmi i Imamin Huseinit.
Haxhin e kemi borxh para Allahut dhe Heroizmin e iman Huseinit e kemi borxh ne reste nevoje , kur duhet me i dal ne ndihme dinin dhe imanit tone, kur duhet me i dale ne mbrojtje kombit dhe vatanit tone.
Me respekt GV_USA
Krijoni Kontakt