Close
Faqja 158 prej 400 FillimFillim ... 58108148156157158159160168208258 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,571 deri 1,580 prej 3998
    Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Olsir, programi qe ti perdor, pra CafeSuite, e ka vete si Opsion ndalimin e instalimeve. Nuk e kam mire parasysh tani po me duket se eshte nje vend ku thote restriction, dhe qe aty mund te ndalosh instalimet. Per me shume info, me dergo kete program ta shikoj njehere ne PC tim dhe te te jap instruksionet se si te veprosh. Gjithashtu, ky program ka dhe shume gjera te tjera qe ua ndalon userave, si psh, ndalon te klikimin me te djathten mbi My Computer, ndalon Task Manager, ndalon USB, e shume e shume gjera te tjera. Por ka 4 vjet qe nuk e kam pare CafeSuite ose CafeStation (jane e njejta gje) dhe nuk i kam parasysh te gjitha gjerat, vetem po ti shikoj dhe njehere. Gjithashtu me duket se ka opsion edhe per te limituar download ose per ta ndaluar fare, por nuk jam i sigurt per kete.

E di e kam pari si opsion dhe e kam bllokuar por nuk eshte efektif. Nuk e kuptoj pse vetem kjo nuk funksionon se te tjerat kan ec me sukses.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    ne fakt programi qe me duhet eshte pikerisht ky:
    CutList Plus 2009

Por e gjeta ne versionin DEMO.
    Per ta instaluar komplet ka nevoje per CODE dhe une nuk dua ta blej nga interneti.
    Nese dikush me ndihmon do ti isha shume mirenjohes.

Siē e ke pare dhe vete ky eshte nje programi me i ri keshte qe une mendoj se akoma nuk ka dale ndonje Crack .
    Shiko per ndonje version me te vjeter ku mund te kete Crack-un dhe besoj se mund te beje pune.

Pėr njė Shqipėri tė madhe Maska e ment
    Anėtarėsuar
    14-06-2004
    Postime
    202

Exclamation Program Per Plane te Shtepijave

Me nevojitet nji program per Konstruktimin e Planeve te Shtepijave ne qoft din dikush ndonji te me ndihmoj shum flm
    URIME FITOREN PDK

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Program per Projekte e cdo gje tjeter lidhur me Arkitekturen e Inxhinjerine e ndertimit eshte AutoCad.Por per fat te keq nuk dij ku mund ta shkarkosh.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Autocadi eshte me i miri, per te cilin duhet te besh ndonje kurs se eshte pak i veshtire.Per momentin se di ku mund ta shkarkosh por mund ta blesh me Cd dhe mund ta instalosh ne pc(nuk kushton shum).

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Citim Postuar mė parė nga suada dr Lexo Postimin
    Autocadi eshte me i miri, per te cilin duhet te besh ndonje kurs se eshte pak i veshtire.Per momentin se di ku mund ta shkarkosh por mund ta blesh me Cd dhe mund ta instalosh ne pc(nuk kushton shum).
    Nuk kushton shume???
    Pirat mbase, ....Autocadi eshte programi CAD me i shtrenjte ne qarkullim
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Se di pirat apo jo por un e kam ne pc time dhe e kam bler 500 lek te reja.Ekziston ne te gjitha dyqanet.

Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Suada si cdo gje ne shqiperi eshte version i piratuar. Nqs flasim ligjerisht,versioni light i Autocad2008, (pra ai me i lehti dhe jo versioni i plote) kushton plot 1300euro. 5euro si ben as kopertina
    Deri sa e ne shqiperi te zbatohen ligjet mbi piraterine, do kemi kohe te bejme qejf e per disa vite akoma, pastaj po qe do na zene hallet!
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Ne fakt tani do mar autocad 2009.hahaha.
    Ke te drejt por un spara mar vesh shum nga keto gjera, thjesht mu donte dhe si gjith te tjeret e bleva.
    Meqe qenka kshu sic thu ti shpresoj mos te zgjidhen noi her ligjet e pirateris se perndryshe aha skemi me msu gjo me.
    Tpaket jan ato student qe kan 1300 euro me ble autocadin.

Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    pse merzitesh ti, Autodesku ka menduar e per ty, autocad 2008 per studentet "vetem" 159$

Kapitalizmi qenka i poshter :P:P:P:P

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •