mua me nevojitet programi, per te llogaritur menyren e prerjes se materialit.
Makineria nuk e ka nje te tille.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Na thuaj tipin e makinerise dhe sistemin e operimit Se besoj kete program do ti'a kalosh makinerise qe ta ekzekutoje apo thjesht doni nje program .
bone unistall deep freezen ...rregulloje oren edhe instaloje deep frezen edhe ske me pas prb
![]()
Vella shum flm per pergjigjen. E kam provuar keshtu sic thua ti por prape e njejta gje. Psh nese ka ndryshuar ora, ne momentin qe e bej uninstall dhe kur e ve prape ne pune Deep Freeze prape e njejta gje. E ndryshon oren. Mbase do ta kete ne ato opsionet qe duhet te zgjedhesh oren lokale.
Olsir, programi qe ti perdor, pra CafeSuite, e ka vete si Opsion ndalimin e instalimeve. Nuk e kam mire parasysh tani po me duket se eshte nje vend ku thote restriction, dhe qe aty mund te ndalosh instalimet. Per me shume info, me dergo kete program ta shikoj njehere ne PC tim dhe te te jap instruksionet se si te veprosh. Gjithashtu, ky program ka dhe shume gjera te tjera qe ua ndalon userave, si psh, ndalon te klikimin me te djathten mbi My Computer, ndalon Task Manager, ndalon USB, e shume e shume gjera te tjera. Por ka 4 vjet qe nuk e kam pare CafeSuite ose CafeStation (jane e njejta gje) dhe nuk i kam parasysh te gjitha gjerat, vetem po ti shikoj dhe njehere. Gjithashtu me duket se ka opsion edhe per te limituar download ose per ta ndaluar fare, por nuk jam i sigurt per kete.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Cilin keylogger me keshilloni nga eksperience juaj.
Dua ta konfiguroj per te derguar loget ne serverin ftp.
Po ndonji keylogger qe te funksionoj edhe me deepfreeze , dmth qe te jete deepfreeze i instaluar dhe loget te rregjistrohen edhe pse kompjuteri eshte bere "freeze" dhe particioni D:\ eshte jo i "ngrire , dmth me duhet nje i tille qe te kete opsionin qe te shkroje logew cdo dite me emra te ndryshme , ?
Edhe dicka tjeter : nga provat qe kam bere kam pasur veshtiresi per te marr loget ne ftp server sepse ne server krijoheshin dosjet psh daten si emer por brenda dosjes skishte asgje. Edhe dicka te fundit , si ta konfiguroj kayloggerin qe te dergoj loget me email ne adresen time yahoo.com
Faleminderit!!!
Keyboard not found .... press any key to continue!
shtyp ctrl alt shift f6 dhe beji boot thaw jepi restart pc dhe ndysho daten.
Kisha nji pyetje per ata qe perdorin deep freeze , a mund te behet qe deep freeze mos te fshije filet e krijuara nga nji aplikacion specifik?
Varet se si e ke te instaluar deep freez, psh nese ke te bllokuar vetem local disck C ateher local disck D eshte i lire dhe te gjithe fajllat qe ruhet atje nuk fshihen, normal kuptohet nese edhe programi specifik i ruan ato fajlla atje.
Pra duhet ta kesh te ndar ne dy local disc dhe vetem njerin te bllokuar me DF.
Sui generis
Krijoni Kontakt