amon nuk dua ti ngaj njeriut vetem mamit dhe babit po me shume i ngaj mamit..po ketyre "vip" nuk dua ti ngaj ato operohen etj, kan haru si duken vet tu ndryshu per ditre
amon nuk dua ti ngaj njeriut vetem mamit dhe babit po me shume i ngaj mamit..po ketyre "vip" nuk dua ti ngaj ato operohen etj, kan haru si duken vet tu ndryshu per ditre
Unė do t`ju tregoj njė ngjarje tė vėrtetė lidhur me temėn. Derisa po qėndroja nė njė lokal, afėr dritares, dy fėmijė tė vegjėl qė po kalonin atypari ngulin kėmbė dhe e detyrojnė babin e tyre tė vijnė e tė pėrshėndeten me mua. Babai i fėmijėve mė tha nė vesh se fėmijtė po mendojnė se je Bill Klintoni, po duan tė tė shohin nga afėr. Unė qė nuk e di mirė anglishten, nuk fola asgjė, vetėm i pėrgėdhela butė-butė, i pėrqafova dhe ua lėmova flokėt.
ue, cool ai siti,
jo per gje po me doli:
Norman Reedus 71%
John Lenon 66%
Gary Barlow 66%
Hugh Jackman 66%
Tommy Lee 63%
Colin Farell 61%
Do bej prova te tjera se une si jam ne nje foto nuk jam ne nje tjeter.
Hallall Nyx, kjo po qe eshte Entertainment.
Suada Ti se ke bo testin, se sikur ta beje do te dilte
10% Jessica Alba
10% Charlize theron
10% Catherine Zeta Jones
10% Julia Roberts
10% Sophia Loren
10% Ana Falchi
10% Valeria Marini
10% Ana kurnikova
10% Adriana Lima
100% Suada
Ke marr pak nga te gjitha, edhe je bo perfekte, vdekte lali sa e mire qe je, prandaj jap jeten pas teje un.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ncuq, del 100% Suada.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Eh dashnija e shkrete ti mer syte edhe ment![]()
Ashtu eshte.
Vetem se ne kte rast ska qene "dashni".. vetem shoqeri.
Krijoni Kontakt