Kjo eshte gracke e identitetit!
Ata qe kane plotesuar ate forme mos te na ankohen pastaj per spame ne fsh se vete bini ne gracka kaq naive dhe vet ankoheni pastaj.
Kjo eshte gracke e identitetit!
Ata qe kane plotesuar ate forme mos te na ankohen pastaj per spame ne fsh se vete bini ne gracka kaq naive dhe vet ankoheni pastaj.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Qe te shohesh me ke ngjan nuk ploteson asnje form, por thjesht ben upload nje foto. Nqs do qe te besh nje kolazh te fotove te tua e t'i vesh ne myspace e ku di une, atehere duhet qe te plotesosh ate form dhe te japesh informacione qe mund te cojne deri ne spam.
Thjesht ajo qe vura une re ishte se ato "ngjashmeri" qe ky site mendon se arrin te bej midis fotos tende dhe celebrities, per te cilen flet dhe kjo teme, nuk eshte aspak e vertet, perkundrazi ja futin kot fare.
Lol nuk e paske kuptu Baptistin. Ajo faqe ja fut kot, dhe qėllimi i vetėm ėshtė grumbullimi i tė dhėnave pėr persona tė ndryshėm. Psh tė merr emailin, ua shet kompanive qė merren me reklama online, dhe mė pas tė mbushet emaili plot me spams (publicitet) qė dėrgohen nga kėto kompani reklamuese. Si pėrfundim t'i se merr vesh se kujt i ngjan, ndėrsa ata bėjnė ca lek.
Life's too short to remove USB safely.
Babait kur ishte ne keto moshe![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Ne rrathe te pare vetvetes,ne rrathe te dyte mamites,ne rrathe te trete gjyshit :P te pakten keshtu me kane thene :P
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Cne une me Sophia Loren?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt