Close
Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 175
    l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    Asgje nuk lind me njeriun, njeriu me aq sa meson ne ambjentin ku rritet,llogjiken qe krijon e edukaten qe mer. nga keto meson te jete i respektueshem, ne radhe te pare veten pastaj tjeret rreth tij/saj, aty lind se si ta trajtosh nje femer/ mashkull, nje shok shoqe, pastaj fillon nje lidhje edhe varet tek personi dhe partneri se sa te afte dhe te llogjikshem jane qe te bejne nje lidhje te persosur me besim te plote pa ndjenja xhelozie.
    Xhelozia nuk varet as nga edukata, as nga ambienti, bile as nga arsyeja.
    Po te ishte nje fakt razional ( i arsyeshem , d m th te behej fjale vetem per friken e mos trasmetimit te geneve origjinale ), atehere sot ,pothuaj nuk do te kishte meshkuj xheloze, sepse n q s e dashura
    " merr masa mbrojtese" duke bere dashuri fizike me te tjere , do te ishte pengese per shtatezanine, dhe nuk vihej ne shenjester qartesia e atesise.
    Maksimumi burri do te shqetesohej qe gruaja te merrte pilule kur ben dashuri me te tjeret!
    Por nuk eshte ashtu.
    Xhelozia ne cfaredo lloj dozash qofte eshte nje refleks primar , i hershem dhe vjen nga thellesia e shpirtit, eshte e pafrenueshme dhe vjen vetvetiu, jashte vullnetit tone.
    La vida es un carnaval

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    ka njerze qe nuk jane me fiksime te ndjenjes Xhelozi, per dikend eshte pasion per dikend eshte ofendim.
    kur njeriu eshte xheloz atehere nuk arrin te kete nje lidhje bazuar totalisht ne siguri, respekt e besim e tjere e tjere.
    qe dmth jeni pak te semure, nuk keni siguri ne vete dhe tek partneri i juaj.

edhe menyra se si po shpreheni per xhelozine po e beni ndjenje me madhore se sa Dashuria.
    nese nuk e dini tamom kuptimin e saj kapeni fjalorin edhe zbuloni domethenien se na trashet.
    Mir ateher, shpresoj se ne qe e mendojm te kunderten ta kemi gabim, meqe do ishte mir po qe se do mundnim te mos xhelozojm. Nderkaq, per sa i perket fjales "xhelozi", se pari s'kam nevoj te marr fjalorin e te studioj mu kte fjal (esht fjal internacionale "jealous" dhe sidomos shqiptaret duhet ta din se c'kuptim ka, ngaqe shqiptaret xhelozin e kan ne gjak), se dyti, e nderuar, un studij psikologjin dhe besoj se jam shum mirenjohes ne kte fush. Megjithat, respektoj mendimin tend por fjalet e cdo njerit ktu qe mendojn si ti bien ndesh me shkencen dhe vet fjalet e Allahut. Ne Kur'an sikurse ne Bibel thuhet se xhelozia esht dic qe cdo njeri e posedon, disa s'mund ta largojn e disa, me fakte, mund ta largojn. Mirepo, ka lloj lloj xhelozish, edhe nese vec pak je inteligjente do i marresh vesh kto shembuj ne vijim;

1. Edhe pse na duan dhe i duam, kemi vetebesim te plot ne veten, prapeseprap nuk duam qe personi i tret te nderhyj ne lidhjen ton. Ne ndoshta nuk ia shprehim partnerit ton, por sikur na vret, na bren dic perbrenda ne rast dikush tjeter ngul syt ne at qe ne e duam ose anasjellas. Ne moment ndjehemi te kercenuar. (Angel, e di se ti do thuash "Po kjo s'esht xhelozi!!", esht nje lloj xhelozie dhe esht me se normale dhe mos thuaj se ti ne kte rast je e vecant).

2. Xhelozojm ne bashkeshortor tjer, ndonese ne jemi te lumtur me partneret tan, ama, prapeseprap me vete themi, lindin pyetje; "Un e kam te bukur por ky paska nje akoma ma te bukur!! Shih, sa i shemtuar qe qenka dhe shih sa femer te bukur paska! Si arriti ky ta bej kte???!!! etj etj...

3. Xhelozojm edhe (s'ka kjo t'bej me dashurin) kur shohim nje pasanik. Ai urrehet sikur ai mban fajin pse ne jemi me te varfer. Disa bejn cmos per t'ia dal mban qe nje dit edhe at te shohin ne at nivel te tyre, te varfer. Edhe, gje ma e keqe kjo, tek femrat, xhelozojn kur shoqja e tyre lind djal e tjetra vajz.

4. (As kjo s'ka te bej me dashurin) Xhelozojm per sendin me te vogel qe ekziston, per gje qe edhe vet ne mund ta arrijm. P.sh., Kur dikush ka marr patent shoferin, tjetri xhelozon. Megjithat, njerezit e mir, ndonese xhelozojn ata s'e urrejn tjetrin. Por nga xhelozia, pse mu shoku i tij e ka fut ne xhep, ai i jep edhe me teper, frymezohet qe edhe vet ai ta ket ne xhep.

Sic e tham me heret, un dhe "SAS" edhe disa te tjer, me xhelozin lindim dhe me te vdesim, ndersa xhelozia e teperme esht semundje dhe duhet marr masa.

Ne nuk xhelozojm vetem ateher, nese nuk ndjejm gje per partneret tan. Mirepo, kur nisin te lindin ndjenjat ateher fillon ndeshja miqesore SHQIPERI - GREQI. Katastroooooooooof.

Ne nuk xhelozojm per nje vajz qe e kemi perkohesisht (vajz e ter mahalles), lidhje joserioze, s'duam t'ia dim me per te pasi kemi ber at tonen me at.

Xhelozia nuk esht "taboo", xhelozia tregon se ne jetojm, se ne jemi njerez dhe njerezit xhelozojn pse ndjejn, xhelozia na frymezon per cdo send.

Aty ku s'ka xhelozi s'ka as dashuri dhe anasjellas! Mendimi im, Angel, se me trashe - po mbaja diet deri sot!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anetar_kastarof : 08-05-2008 më 07:33
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

i/e regjistruar Maska e Veton Shkupi
    Anëtarësuar
    07-05-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    146
    Pjeserisht pajtohem me mendimet e deritanishme! ne te gjitha Postimet e lartepermendura ka nga nje te vertete edhepse une kisha shtuar se xhelozia ne mase me te madhe shfaqet edhe atehere kur ka mungese besimi te partneri/ja dhe kur ka mungese vetbesimi! ne qofte se arrihet besimi tek nje cift atehere edhe xhelozia do te zvoglohet ....mirepo cdohere do te ekzistoj! Ne nje menyre xhelozin e perceptoj edhe si nje doze stimulimi dhe afrodizijaku ne nje lidhje dashurie

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    Mir ateher, shpresoj se ne qe e mendojm te kunderten ta kemi gabim, meqe do ishte mir po qe se do mundnim te mos xhelozojm. Nderkaq, per sa i perket fjales "xhelozi", se pari s'kam nevoj te marr fjalorin e te studioj mu kte fjal (esht fjal internacionale "jealous" dhe sidomos shqiptaret duhet ta din se c'kuptim ka, ngaqe shqiptaret xhelozin e kan ne gjak), se dyti, e nderuar, un studij psikologjin dhe besoj se jam shum mirenjohes ne kte fush. Megjithat, respektoj mendimin tend por fjalet e cdo njerit ktu qe mendojn si ti bien ndesh me shkencen dhe vet fjalet e Allahut. Ne Kur'an sikurse ne Bibel thuhet se xhelozia esht dic qe cdo njeri e posedon, disa s'mund ta largojn e disa, me fakte, mund ta largojn. Mirepo, ka lloj lloj xhelozish, edhe nese vec pak je inteligjente do i marresh vesh kto shembuj ne vijim;

1. Edhe pse na duan dhe i duam, kemi vetebesim te plot ne veten, prapeseprap nuk duam qe personi i tret te nderhyj ne lidhjen ton. Ne ndoshta nuk ia shprehim partnerit ton, por sikur na vret, na bren dic perbrenda ne rast dikush tjeter ngul syt ne at qe ne e duam ose anasjellas. Ne moment ndjehemi te kercenuar. (Angel, e di se ti do thuash "Po kjo s'esht xhelozi!!", esht nje lloj xhelozie dhe esht me se normale dhe mos thuaj se ti ne kte rast je e vecant).

Aty ku s'ka xhelozi s'ka as dashuri dhe anasjellas! ( Djale i dashur ti do te thuash se nuk ka perfeksion ndaj ka edhe ndjenja xhelozie) Mendimi im, Angel, se me trashe - po mbaja diet deri sot!
    nuk po e kuptoj mire,cila eshte e domosdoshme, Dashuria apo Xhelozia se vertet me keni hallakatur, duhet te kete xhelozi pffffffffffffffffffff.

ju te pakten thoni qe nuk mund ta shmangim qe te jemi ose kemi pak xhelozi por jo qe eshte mire te kesh nje ndjenje xhelozie.

Edhe i dashur ku ke shprehur qe Shqiptaret duhet ta dine me mire kuptimin e fjales xhelozi sepse e kemi ne gjak.
    kete doja te thoja edhe une sepse ne e kemi me shume se sa disa vende tjera sepse jemi me mbrapa me mentalitet.

pra i dashur ka edhe njerez qe nuk jan xheloza, personalisht prinderit e mi nuk i kam degjuar duke u grindur asnjehere per kete fjale Xhelozi, kam edhe vllaun e martuar edhe e di 100% qe ai sesht asnje % xheloz sepse as nuk e con ndermend se nusja e tij mund ta tradhetoj ose qe mund te hyj nje i trete mes tyre,eshte aresye edhe sepse ajo nuk i ka dhene shkas te jete.
    por disave edhe nuk ju jep shkas qe te jene xheloza per asgje edhe po prap jane.
    Edhe keshtu qe ka shume te bej edukata familjare e shoqerise e tjere ne kete fushe, sepse kur rritesh ne nje familje qe shprehin dhe ka ndjenja xhelozie pa fund edhe fanatizem edhe ti do ta trashegosh edhe perse partnerja nuk te jep asnje shkas per te qene i tille.

tipik shqiptar koke boshe, po shyqyr qe sjan te gjithe keshtu, ka te mire (si une :P )

Mba diet i uruar se per vete skam nevoj
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323

tipik shqiptar koke boshe, po shyqyr qe sjan te gjithe keshtu, ka te mire (si une :P )

Mba diet i uruar se per vete skam nevoj
    Euueuu,....ofendim i rend ky. Vaj halli per mua, sa shum e vras mendjen un se c'mendojn tjeret per mua.

E nderuar, s'i kam ne qejf ofendimet as replikat e shumta, kshu qe mos u merr me ofendime se ne vetem po debatojm. Ti s'me njeh mua dhe, ne fakt, un jam goxha inteligjent dhe shum madje i hijshem . Ndersa, per sa u perket shembujve qe ke marr ti; Mamin, babin, vellain, nusen e tij, gjyshin e gjyshen, s'me thon gje mua. Thjesht s'me bindin fare, ngase ti personalisht nuk ke qen 24/h me gjyshin e gjyshen, as me prinderit tu jo, e le më me vellain e nusen e tij.

-Qe do te thot, dy pika:, gjyshi yt mund te ket xhelozuar ndonjeher ne gjyshen tende, meqe, ndoshta, gjyshi i dikujt tjeter mund te ket qen ma i bukur. E pamundur nese jo.

Prinderit tu, lum prinder qe paske, s'paskan xhelozuar asnje cik ne njeritjetrin. (Prinderit e mi kan shty me arm ne njeritjetrin, por fatmiresisht asnjeri s'e ka qelluar tjetrin dhe ende gjall jan.) As me prinderit e tu s'ke ndenjur 24/h. Edhe, si mund ta dish ti se sa, i gjori Ati yt, ka perjetuar gjersa te kan gjet ty/ te kan ber ty(kshu themi ne Kosovaret "te kan gjet", dhe kshu te them un ty, meqe nga mendt qenke nje cik e papjekur. Opps, ofendim!! Jo eee...nejse.) E pamundur qe s'kan xhelozuar asnjeri.

Nderkaq, per vellan tend dhe nusen e tij, lum vellai qe e paska dhe lum ajo qe paska vellan tend. Njashtu i lumi un qe pata rastin qe permes teje te ta njoh virtualisht fare fisin tend. S'ka gjas moj e nderuar qe vellai e nusja te mos ken xhelozuar ne njeritjetrin, se sidomos ne kte koh te poshter, qe s'i zihet bes askujt, e pamundur esht te mos i shkoje mendja atij ose asaj per tradhti, e le me te mos xhelozojn. Pyeti prinderit tu, vellan & nusen serish e mandej eja me repliko.

Vajzooo, cupooo, cikooo,....prano te ndihesh mir pastaj...

Hhmm,...harrova...: tipike vajz shqiptare koke boshe, po shyqyr qe s'jan te gjitha keshtu. Ka dhe te mir (si une, jo si ti :P )
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anetar_kastarof : 08-05-2008 më 19:42

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169

Talking

Euueuu,....ofendim i rend ky. Vaj halli per mua, sa shum e vras mendjen un se c'mendojn tjeret per mua.

E nderuar, s'i kam ne qejf ofendimet as replikat e shumta, kshu qe mos u merr me ofendime se ne vetem po debatojm. Ti s'me njeh mua dhe, ne fakt, un jam goxha inteligjent dhe shum madje i hijshem . Ndersa, per sa u perket shembujve qe ke marr ti; Mamin, babin, vellain, nusen e tij, gjyshin e gjyshen, s'me thon gje mua. Thjesht s'me bindin fare, ngase ti personalisht nuk ke qen 24/h me gjyshin e gjyshen, as me prinderit tu jo, e le më me vellain e nusen e tij.

-Qe do te thot, dy pika:, gjyshi yt mund te ket xhelozuar ndonjeher ne gjyshen tende, meqe, ndoshta, gjyshi i dikujt tjeter mund te ket qen ma i bukur. E pamundur nese jo.

Prinderit tu, lum prinder qe paske, s'paskan xhelozuar asnje cik ne njeritjetrin. (Prinderit e mi kan shty me arm ne njeritjetrin, por fatmiresisht asnjeri s'e ka qelluar tjetrin dhe ende gjall jan.) As me prinderit e tu s'ke ndenjur 24/h. Edhe, si mund ta dish ti se sa, i gjori Ati yt, ka perjetuar gjersa te kan gjet ty/ te kan ber ty(kshu themi ne Kosovaret "te kan gjet", dhe kshu te them un ty, meqe nga mendt qenke nje cik e papjekur. Opps, ofendim!! Jo eee...nejse.) E pamundur qe s'kan xhelozuar asnjeri.

Nderkaq, per vellan tend dhe nusen e tij, lum vellai qe e paska dhe lum ajo qe paska vellan tend. Njashtu i lumi un qe pata rastin qe permes teje te ta njoh virtualisht fare fisin tend. S'ka gjas moj e nderuar qe vellai e nusja te mos ken xhelozuar ne njeritjetrin, se sidomos ne kte koh te poshter, qe s'i zihet bes askujt, e pamundur esht te mos i shkoje mendja atij ose asaj per tradhti, e le me te mos xhelozojn. Pyeti prinderit tu, vellan & nusen serish e mandej eja me repliko.

Vajzooo, cupooo, cikooo,....prano te ndihesh mir pastaj...

Hhmm,...harrova...: tipike vajz shqiptare koke boshe, po shyqyr qe s'jan te gjitha keshtu. Ka dhe te mir (si une, jo si ti )
    I uruar ofendimi nuk ishte per ty, e kisha ne pergjithesi pergjerisa i perket mentalitet tone shqiptare qe ne e trashegojme fanatizmin edhe xhelozine me shume se sa disa shtete te tjera.
    Me vjen keq qe paske ngelur akoma mbrapa me shqipen, te mos arrish me kuptuar nje shkrime shume te thjeshte! :P

Shoku 24/h rrezik nuk jam as me frymen time se mbase me iken ndonje here, por me aq sa kam pare dhe degjuar nga ato,(ndaj u shpreha.) Di edhe shume cifte tjera qe me ka rene ti njoh dhe qe te permendesh xhelozi mes tyre e kane per ofendim.

Sa per gjyshin e gjyshen rrethanat kane qene me te rrepta,nese nuk ka pasur xhelozi ka qene fanatizmi sepse koha e tille ka qene atehere (kete e dine edhe ti.)

Edhe Fisin tim nuk arrin ta njohesh mes dy rrjeshtave,sepse kam shkruar per xhelozine edhe jo Histori Dashuri apo ku di gje une se cfare mund te mendosh ti, por prap mungesa jote e kupimit ndaj gjuhes shqipe.
    Por e rendesishme eshte qe je ne shkolle akoma edhe po e praktikon, ke nevoj

Keshtu pra Djali une Mire ndihem gjithmone sepse nuk i kam thene trurin tim ik e pirdhu akoma, ka bota mjaft gjera qe une mund ta ve ne levizje trurin dhe mendjen se sa ta mbaj tek ndjenja e xhelozise e cila tek une nuk ekziston, se nuk ka perse te ekzistoj.

Vajze tipike shqiptare Malsore jam edhe nuk e mohoj se nuk ma ben zemra ta bej nje gje te tille, por ne si shqiptare kemi mjaft gjera per te trasheguar nga Traditat shqiptare se sa fanatizem e xhelozi.

Edhe here tjeter me thuaj Cike........

Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    I uruar ofendimi nuk ishte per ty, e kisha ne pergjithesi pergjerisa i perket mentalitet tone shqiptare qe ne e trashegojme fanatizmin edhe xhelozine me shume se sa disa shtete te tjera.
    Me vjen keq qe paske ngelur akoma mbrapa me shqipen, te mos arrish me kuptuar nje shkrime shume te thjeshte! :P

Shoku 24/h rrezik nuk jam as me frymen time se mbase me iken ndonje here, por me aq sa kam pare dhe degjuar nga ato,(ndaj u shpreha.) Di edhe shume cifte tjera qe me ka rene ti njoh dhe qe te permendesh xhelozi mes tyre e kane per ofendim.

Sa per gjyshin e gjyshen rrethanat kane qene me te rrepta,nese nuk ka pasur xhelozi ka qene fanatizmi sepse koha e tille ka qene atehere (kete e dine edhe ti.)

Edhe Fisin tim nuk arrin ta njohesh mes dy rrjeshtave,sepse kam shkruar per xhelozine edhe jo Histori Dashuri apo ku di gje une se cfare mund te mendosh ti, por prap mungesa jote e kupimit ndaj gjuhes shqipe.
    Por e rendesishme eshte qe je ne shkolle akoma edhe po e praktikon, ke nevoj

Keshtu pra Djali une Mire ndihem gjithmone sepse nuk i kam thene trurin tim ik e pirdhu akoma, ka bota mjaft gjera qe une mund ta ve ne levizje trurin dhe mendjen se sa ta mbaj tek ndjenja e xhelozise e cila tek une nuk ekziston, se nuk ka perse te ekzistoj.

Vajze tipike shqiptare Malsore jam edhe nuk e mohoj se nuk ma ben zemra ta bej nje gje te tille, por ne si shqiptare kemi mjaft gjera per te trasheguar nga Traditat shqiptare se sa fanatizem e xhelozi.

Edhe here tjeter me thuaj Cike........
    Cike, e nderuar, e pranoj se kam probleme me gjuh shqipe, po megjithat kam arsye.

-Nen nje, qe i vogel un kam braktisur vendlindjen dhe sot jetoj e studioj ne Suedi, ne gjuh suedeze.
    -Nen dy, kam pasion te madh per gjuhen shqipe, ndaj dhe nisa vet te studioj, pa ndihmen e askujt. Vetem permes fjalorit shqip-shqip dhe disa libra tjera qe mesojn per trajta te ndryshme etje etjjjjwjwjwwj... m'i acaron nervat eeeeeeee...

Por por, po qe se do te flasim per gjuh (ndonese anashkaluam temen), me duhet te te them se dhe ti paske goxha veshtiresi me gjuh shqipe, meqe, jo un po cdo kush do e merrte persiper, fjalin qe ke shkruar, sikur iu ke drejtuar nje personi te vetem. Madje ke ber edhe shume e shum gabime te tjera... shum shum gabime tjera... ama shum disi shum gabime. Jo pak, por shum.

Sidoqoft, per fund mund te te them, qe ne thjesht s'ndajm te te njejtin mendim. E, sikur gjith njerezit te mendonin njesoj sot bota do dukej ndryshe, ndaj s'duhet patjeter te biem dakord ne kte tem. Kalo mir, Cikoooo.

Ps. Nese nuk mban diet, ateher kap nje liber dhe nis e meso me mir gjuhen ton, sepse esht, sipas meje, mekat te mos e njohesh mir gjuhen tende, ti mori vajz tipike shqiptare malsore.

Serish dhe nje PS. Pse po i perbuz shqiptaret, popullin me te lasht?

PS. Per ke do votosh heren tjeter?? hahah

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    cjan gjith kto shkrime tip romani ktu...letra dashurie do jen se ska mundesi

i/e regjistruar Maska e e-v0gela
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    76
    normale qe po..ku ka dashuri ka gjithmone nje doze xhelozie...

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Cike, e nderuar, e pranoj se kam probleme me gjuh shqipe, po megjithat kam arsye.

-Nen nje, qe i vogel un kam braktisur vendlindjen dhe sot jetoj e studioj ne Suedi, ne gjuh suedeze.
    -Nen dy, kam pasion te madh per gjuhen shqipe, ndaj dhe nisa vet te studioj, pa ndihmen e askujt. Vetem permes fjalorit shqip-shqip dhe disa libra tjera qe mesojn per trajta te ndryshme etje etjjjjwjwjwwj... m'i acaron nervat eeeeeeee...

Por por, po qe se do te flasim per gjuh (ndonese anashkaluam temen), me duhet te te them se dhe ti paske goxha veshtiresi me gjuh shqipe, meqe, jo un po cdo kush do e merrte persiper, fjalin qe ke shkruar, sikur iu ke drejtuar nje personi te vetem. Madje ke ber edhe shume e shum gabime te tjera... shum shum gabime tjera... ama shum disi shum gabime. Jo pak, por shum.

Sidoqoft, per fund mund te te them, qe ne thjesht s'ndajm te te njejtin mendim. E, sikur gjith njerezit te mendonin njesoj sot bota do dukej ndryshe, ndaj s'duhet patjeter te biem dakord ne kte tem. Kalo mir, Cikoooo.

Ps. Nese nuk mban diet, ateher kap nje liber dhe nis e meso me mir gjuhen ton, sepse esht, sipas meje, mekat te mos e njohesh mir gjuhen tende, ti mori vajz tipike shqiptare malsore.

Serish dhe nje PS. Pse po i perbuz shqiptaret, popullin me te lasht?

PS. Per ke do votosh heren tjeter?? hahah
    dmth jeton jashte atdheut edhe po ta fal sepse ne nje bised ti rrezon edhe ngrit 100 her fjalet qe thua vete, imagjino cfare bastardimi i ke bere vargjeve te mia.
    nuk je i vetmi qe ke ikur i vogel nga shqiperia dhe studjon jashte,edhe une jam e tille,por prap gjuhen shqipe e dikam me mire se sa ti gjithashtu edhe e kuptoj me mire, ma mer mendja qe edhe e flas me bukur se sa ti

Populli shqiptar ka qene dhe gjithmone ka per te qene populli im i preferuar sepse jami nga nje nene (shqiperi) qe na bashkon me gjuhe e tradita te lashta shqiptare, edhe aspak greke e arabe, sic i zoteron ti i uruar qe lutesh arabisht.

Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •