Euueuu,....ofendim i rend ky. Vaj halli per mua, sa shum e vras mendjen un se c'mendojn tjeret per mua.
E nderuar, s'i kam ne qejf ofendimet as replikat e shumta, kshu qe mos u merr me ofendime se ne vetem po debatojm. Ti s'me njeh mua dhe, ne fakt, un jam goxha inteligjent dhe shum madje i hijshem

. Ndersa, per sa u perket shembujve qe ke marr ti; Mamin, babin, vellain, nusen e tij, gjyshin e gjyshen, s'me thon gje mua. Thjesht s'me bindin fare, ngase ti personalisht nuk ke qen 24/h me gjyshin e gjyshen, as me prinderit tu jo, e le më me vellain e nusen e tij.
-Qe do te thot, dy pika
:, gjyshi yt mund te ket xhelozuar ndonjeher ne gjyshen tende, meqe, ndoshta, gjyshi i dikujt tjeter mund te ket qen ma i bukur. E pamundur nese jo.
Prinderit tu, lum prinder qe paske, s'paskan xhelozuar asnje cik ne njeritjetrin. (Prinderit e mi kan shty me arm ne njeritjetrin, por fatmiresisht asnjeri s'e ka qelluar tjetrin dhe ende gjall jan.) As me prinderit e tu s'ke ndenjur 24/h. Edhe, si mund ta dish ti se sa, i gjori Ati yt, ka perjetuar gjersa
te kan gjet ty/ te kan ber ty(kshu themi ne Kosovaret "te kan gjet", dhe kshu te them un ty, meqe nga mendt qenke nje cik e papjekur. Opps, ofendim!! Jo eee...nejse.) E pamundur qe s'kan xhelozuar asnjeri.
Nderkaq, per vellan tend dhe nusen e tij, lum vellai qe e paska dhe lum ajo qe paska vellan tend. Njashtu i lumi un qe pata rastin qe permes teje te ta njoh virtualisht fare fisin tend. S'ka gjas moj e nderuar qe vellai e nusja te mos ken xhelozuar ne njeritjetrin, se sidomos ne kte koh te poshter, qe s'i zihet bes askujt, e pamundur esht te mos i shkoje mendja atij ose asaj per tradhti, e le me te mos xhelozojn. Pyeti prinderit tu, vellan & nusen serish e mandej eja me repliko.
Vajzooo, cupooo, cikooo,....prano te ndihesh mir pastaj...
Hhmm,...harrova...: tipike vajz shqiptare koke boshe, po shyqyr qe s'jan te gjitha keshtu. Ka dhe te mir (si une, jo si ti )
Krijoni Kontakt