Me pelqen te jem shembulli perfekt, qofte dhe gabimisht dhe e di pse? Sepse me mire nje njeri qe dhe gjerat gabim i ben ne perfeksion total sesa ato qe s'arrijne perfeksionin ne asnje trajte.![]()
Me pelqen te jem shembulli perfekt, qofte dhe gabimisht dhe e di pse? Sepse me mire nje njeri qe dhe gjerat gabim i ben ne perfeksion total sesa ato qe s'arrijne perfeksionin ne asnje trajte.![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
prape sme kuptove !!! a ti ti qe me ben si filozofe !!! thashe shembulli ishte perfekt, ti jo !!! kshu qe mos ia rrit vlerat vetes se ne gabim nuk gjehet asnje vlere !!! vetem ajo qe mund te mesosh prej gabimit qe sapo bere !!!megjithate kam shume dyshime qe mund te mesosh nga gabimet e tua !!! hunda e modhe nuk te le te shikosh pertej !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
E dini qe ne fund te fundit e ka mire Blu_sky.
dakort me Bebushen !!! sidomod tek thenia ( xhelozia eshte mos bessim )![]()
un mendoi se ne cdo lidhje ne dashuti ka xhelozi mendimi im.
ka njerze qe nuk jane me fiksime te ndjenjes Xhelozi, per dikend eshte pasion per dikend eshte ofendim.
kur njeriu eshte xheloz atehere nuk arrin te kete nje lidhje bazuar totalisht ne siguri, respekt e besim e tjere e tjere.
qe dmth jeni pak te semure, nuk keni siguri ne vete dhe tek partneri i juaj.
edhe menyra se si po shpreheni per xhelozine po e beni ndjenje me madhore se sa Dashuria.
nese nuk e dini tamom kuptimin e saj kapeni fjalorin edhe zbuloni domethenien se na trashet.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Asgje nuk lind me njeriun, njeriu me aq sa meson ne ambjentin ku rritet,llogjiken qe krijon e edukaten qe mer. nga keto meson te jete i respektueshem, ne radhe te pare veten pastaj tjeret rreth tij/saj, aty lind se si ta trajtosh nje femer/ mashkull, nje shok shoqe, pastaj fillon nje lidhje edhe varet tek personi dhe partneri se sa te afte dhe te llogjikshem jane qe te bejne nje lidhje te persosur me besim te plote pa ndjenja xhelozie.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Krijoni Kontakt