C'do lidhje ka xhelozi,sepse ajo i jep me shume rendesi nje lidhje .![]()
C'do lidhje ka xhelozi,sepse ajo i jep me shume rendesi nje lidhje .![]()
NJE HERE DUHET TE NDEZESH QIRI PER ZOTIN NJE HERE PER DJALLIN
Normale aty ku ka dashuri ka dhe nje gr Xhelozi![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Duhet pak xhelozi e embel psh(mos shiko andej se ti shkerrmoqa dhembet).![]()
Xhelozi ka dhe kete gjithmone. Pike mbaroi![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
po duhet te jemi cik te prere se ndryshe na merr era pastaj
Santo vellai
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Une s'mund t'i duroj njerezit xheloze. Ne momentin qe tek une zgjohen ndenja xhelozie, do te thote qe ka perfunduar ajo gje. Nuk jam njeri xheloz ne pergjithesi por kur diçka s'shkon e ndjej direkt.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Xhelozia lind me dashurine.
Sado qe mundohesh te sillesh ne menyren me te kujdesshme per te evituar situata acaruese per partnerin, prape gjithmone qellon qe krijohet, edhe padashje, nje gjendje e papelqyer qe krijon xhelozi.
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Jo i bie te ka ngacmuar krimbi qe e kish zene gjumi, dhe te thote wake up se ta moren dashurine . lool
Ne momentin qe njeriu ndjen paksa fare xhelozi , kjo tregon se ndjenja eshe e forte ne ate lidhje. Xhelozia nuk eshte as semundje dhe as dobesi . Eshte nje ndjenje normale qe vjen me dashurine. Sado ti mbushesh mendjen vetes qe nuk Je xheloze eshte e kote , kjo tregon se dashuria nuk te ka testuar akoma. Jeni ne gjume dimeror te dy . Sooner or later njeri do zgjohet ... otherwise eshte lidhje rutine .
Xhelozia me doza te vogla fare , e ben dashurine pikante dhe te shijshme . Pasioni per dashurine vec shtohet .![]()
Krijoni Kontakt