Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 104
    Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ehhhh e di qe me ke xan cum po leri kunjattttt se e di ti qe me ngrihen nervat muve

Une ashtu e mendoj, sado meshkujve tu pelqeje te bejne tipin interesant nje veshtrim ne sy dhe nuk ja dalin dot te me genjejne , u bej magji
    Lol ate ca e din e ca se din lal

Ka dhe meshkuj te zote per te mashtru edhe mashtrusat :P edhe magjistaret/ët
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Dyshoj , femrat kane nje shqise te gjashte per te kuptuar meshkujt. Vetem nqs verbohesh nga llafet e bukura.
    Ehe, aty mbaju ti, tek shqisa 6-te
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ne qe kemi sy normal, sna e varka njeri????

Dashka me ven lente, do e ve nje te kuqe nje te zeze, ose do ve dy lente ngjyre bizele, ndoshta do keme sukses. :P
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    te kuqe nje te zeze
    si flamuri shqiptar lol
    po ti do ti tromaksesh apo ti dukesh me i paraqitshem ?
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga BOY_Michigan Lexo Postimin
    Hey nje pyetje u bera ju gocave !! pse kur takoheni me nje cun ne radhe te pare i shifni syte nje ngjarje qe me ka ndosh mua !!
    Kur jam taku me nje goce me ka thene sa sy te bukur ke dhe nje here tjeter kur kam fillu pune ne nje vend me ka thene nje kamarjere you have beauty eyes dhe disa raste te tjera dhe tani kur jam takur me nje goce qe e kam dhe te dashur me tha te te bej nje kompliment ok i thashe por vetem mos me thuaj per syte ajo tha ate do thesha se ke sy te bukur !!! nje pergjigje me dy fjale nga Gocat !!!
    Daku ka ikur koha kur gocat preferonin syt tane aq shume,tani ato shikojne per

ate gjene cilindrike me shume (Pa dashur te ofendoj asnje )
    Without deviation from the norm, progress is not possible

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Daku ka ikur koha kur gocat preferonin syt tane aq shume,tani ato shikojne per

ate gjene cilindrike me shume (Pa dashur te ofendoj asnje )
    Uhh !

Mos pergjithesoni kaq shume !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Siç ka meshkuj qe mashtrojne ka dhe femra qe shikojne ato qe thote Endless, por ne asnje menyre nuk do i pergjithesoja. Ka vertete femra qe nuk shikojne ato gjera qe thote Endless me siper, por shikojne karakterin e mashkullit ose diçka tjeter qe i le pershtypje te veçante.

Sa per ato qe ke thene ti Endless, kush mendon se e ka fajin per keto gjera, femra? Une do thoja aspak, jane meshkujt qe i kane genjyer fillimsht me fjale te bukura, pastaj kur e kane pare qe nuk ecin me fjalet e bukura, kane filluar me ato qe thua ti. Pra, jemi ne qe i kemi bere te shkojne deri aty. Siç ka gjithashtu dhe femra qe e kane ne gen ate gje.

Por, pergjithesisht mendoj se femrat jane qenie te brishta, dhe shume here zhgenjehen nga ne meshkujt. Siç mund te ndodhe dhe e kunderta, por ne me pak raste.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e e-v0gela
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    76
    thjesht sepse syte jane te vetmet me te cilet mund te dallojme nese thoni te verteten apo jo...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Postime
    62
    Citim Postuar më parë nga e-v0gela Lexo Postimin
    thjesht sepse syte jane te vetmet me te cilet mund te dallojme nese thoni te verteten apo jo...
    ka njerez qe arrijme te controllojne emozionet dhe jetojne vetem castin.... dhe eshte sume shume e veshtire qe ti kuptosh... jane te rralle... te mashtrojne por te bejne te jetosh momente magjike...

DuRrSaKe Maska e Elena__Dr
    Anëtarësuar
    28-11-2007
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    252
    Sepse syt jan pasqyra e shpirtit keshtu menoj un
    ♥I love INTER♥

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pse me ka ngelur fiksim..
    Nga KrejziiDurrsake në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-08-2005, 13:23
  2. Me ka ngel FIKSIM!
    Nga Tironce_Moderne në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 06-09-2002, 07:48
  3. Dashuri e vetemohuar
    Nga Tironce_Moderne në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 06-08-2002, 16:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •