* Ai/Ajo* Me thoni nje njeri qe ju ka ngelur fiksim, qe e adhuroni jasht mase..mund te jet shok, i dashur, e dashur, "ish" ai qe keni aktualisht..po pyetja eshte pse e doni kaq shume? cfare ju ka terhequr me shume tek ky njeri??![]()
* Ai/Ajo* Me thoni nje njeri qe ju ka ngelur fiksim, qe e adhuroni jasht mase..mund te jet shok, i dashur, e dashur, "ish" ai qe keni aktualisht..po pyetja eshte pse e doni kaq shume? cfare ju ka terhequr me shume tek ky njeri??![]()
"I'm afraid to love afraid to love so fast, because every time I fall in love it never seems to last."
me ka ngelur fiksim se ishte shume "mashtrues" i mire ....
Fiksim apo pasion i humbur? Duhen ndare gjerat sepse fiksimi eshte argument jo i qelluar.
Dito.
Mua me ka ngelur fiksim vetja ime se eshte shume budalla prandaj....Postuar mė parė nga KrejziiDurrsake
![]()
Goodbye DEBUG, hello reboot...
Kshtu eshte jeta dikur per dike do na ngelet fiksim por jeta eshte filem me nje seri ska shnce te rregullosh gje serine e dyte:P lol
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
hehe
ice dhe te muve
prap jom e mendimit si teme PDG
o-le-le firma
askush nuk me ka ngel fiksim
ne qiell dikur jetonte nje engjull, ishte kaq i bukur saqe ziliqaret e rrezuan poshte ne toke.....U VRAVE ZEMER
mua me ka ngelur fiksim buza e saj o zot vetem kur e kujtoj me iken trruni![]()
Me ka ngel Fiksim buzeqeshja e dikujt dhe se di a do e shof ndonjehere serisht ate buzeqeshje!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Fiksim?
Fiksim eshte te duash dike edhe kur nuk e meriton sepse perderisa nuk e ke prane dhe mendon per te, do te thote se jeta jone eshte e lidhur pashmangshmerisht me te...dhe ndjehemi keq nga mosprania e tij ose e saj.
E kam fiksim edhe pse kam vendosur te mos lidhem kurre me te sepse e kam dashur me shume se jeten time dhe ai kurre nuk e mori mundimin te me shohe me shume sesa nje shoqe te mire, me shume sesa psikologen e tij kur ndjehej keq.
Krijoni Kontakt