Per mendimin Tim Ndodh Te Njeres pa karakter pa edukat
Se po Te jen Njerez Tamon Nuk Ndodh Ndarja
Tek Njerezit e Tille Ndodhin Ato Gjona
Uroj Fat Gjitha Gocave dhe no cit-Chat Tek Un se e Dij Qe me Kan inot :P
ahahahahahahahah
![]()
Per mendimin Tim Ndodh Te Njeres pa karakter pa edukat
Se po Te jen Njerez Tamon Nuk Ndodh Ndarja
Tek Njerezit e Tille Ndodhin Ato Gjona
Uroj Fat Gjitha Gocave dhe no cit-Chat Tek Un se e Dij Qe me Kan inot :P
ahahahahahahahah
![]()
BanDa-BuTueSi
Pik se pari kemi lloj lloj keqtrajtimesh, ato qe i verejm dhe ato qe s'i verejm dot.
E, se dyti, nese ti dashuron dike marrezisht ajo mun te te keqtrajtoj si do vet, mbase, i dashuruar, ti s'je ne gjendje t'i perceptosh te gjitha gjerat rreth lidhjes suaj ne marginale se c'behet e se c'jo.
-Kemi femra te talentuara mu per kso punesh, kemi nga ato qe kan 2 dashnor e as njeri e as tjetri s'ia kan iden per kte fare. Nuk ka te bej me se kush esht cka (i shkathet apo jo), pasi qe kur e dashuron edhe dhe i beson, apo jo.
Per fund mund te te them, mos thuaj kurr kurr, se po qe se e dashura jote do ishte manipuluese ateher s'ke shans ta zbulosh.
__________________________________________________ __________
SaS, i nderuar, thjesht un mendoj kshu, qe s'ka e as s'do te ket mbarim te mir, sepse o gjaknxeht o jo thashethemet s'kan per t'u ndalur kurr derisa ajo qe ti ke keqtrajtuar dhe e ke len nuk fillon nje dashuri te re. Vetem ateher per ish-te dashuren tende je nje kapitull i mbaruar, qe do te thot se ti deri ateher do ngelesh i shar.
__________________________________________________ ____________
DIANA, e nderuar, s'ka gje. Flm per respektin, gjithashtu respekt.
__________________________________________________ ______________
Ju flm per mirekuptim!
Thashe gje qe po flisja per veten?
Te te them te drejten, SaS, ishte auto-kritike; jam une ajo qe "luan"Po mundohem keto kohe te ve mend por s'te le ti...
Tani, ne derrasa te kalbura realisht s'me ka rastise te shkel aq sa te me lere trauma, por s'heq mundesine qe mund te ndodhe, legene ka kudo, e te me ndodhte, vallai s'do isha kenaqur derisa t'ja kisha kthyer 10-fish.
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 24-04-2008 më 18:38
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ah, se harrova t'i shtoja temes: Te dashurosh do thote te ndjesh emocione ekstreme me raste, fyerja mund te jete nje shprehje e nje vrarjeje shpirterore te thelle, aq sa te nxjerr nga karakteri, te deformon.
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 24-04-2008 më 18:54
Kam vetem nje limit: qiellin!
gjithmone ka vend per falje !!! koka e falur nuk pritet apo jo ???
varet nga kush e merr fyerjen !!!
le te filozofojme pak !!! njeriu dihet qe eshte qenie egoiste !!! pse e mbyti egoizmi dashurine per pak sekonda pasi dihet qe ai e donte ate apo ajo e donte ate ???
sepse ndienja eshte cenuar egoja u prek edhe arsyeja humbi !!!
megjithate fyerja merr permasat e nje lendimi shpirteror kur na behet nga nje zemer qe e duam shume edhe nga nje goje qe jemi mesuar te puthim !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Nese e dashura do te tradhetonte, edhe pastaj do te thonte "me fal" si do veproje?gjithmone ka vend per falje !!! koka e falur nuk pritet apo jo ???
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Pse kush e ka fajin nese ajo/ai tradheton? Mos valle e ka edhe pala tjeter, se X-i ka qejf te beje sex me x person? Normale qe ai qe tradheton e ka fajin, ndaj meriton ta shash ta ofendosh, madje edhe ta beshtysh ne surrat, edhe ti thuash ik pirdhu. Tradhetia nuk tolerohet. E lehte ta thuash, secili per hesap te vet, po personalisht nese do me tradhetonte e dashura, se di.. do e hante ndonje shpulle qe ti benin syte xixa, edhe ndonje sharje nga pas, sdo ishte keq.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
persa i perket pyetjes qe te bera vrije pak mendjen pakez fare sepse nje nje tradheti jo cdo here e ka fajin ai qe tradheton por mund te jete bashkefajetor me personin qe ka ne krah !!! tradhetia nuk eshte vetem tradheti fizike !!! mbi te gjitha eshte tradheti shpirterore !!! ana fizike eshte ajo qe shikohet pra maja e ajsbergut !!! megjithate edhe njehere po te them vrije pak mendjen se mund te dali qe e ka fajin edhe pala qe tradhetohet ku i dihet !!!
persa i perket ceshtjes se dyte skam prekur ndonjehere ndonje femer me dore qe ta bej sot !!! pra do e falja po sdo ia harroja eshte shume e thjeshte !!! megjithate jemi njerez te ndryshem edhe kemi reagime te ndryshme persa i perket shume ceshtjeve apo probleme !!! prandaj eshte e bukur jeta !!!
Me kto mendime qe ke, duket sikur je duke i paraprire ndonje tradhetie te mundshme nga ana jote. Mos e tradheto partneren, leji llafet piskuriq.tradhetia nuk eshte vetem tradheti fizike !!! mbi te gjitha eshte tradheti shpirterore !!! ana fizike eshte ajo qe shikohet pra maja e ajsbergut !!! megjithate edhe njehere po te them vrije pak mendjen se mund te dali qe e ka fajin edhe pala qe tradhetohet ku i dihet !!!
Njeriu qe tradheton, do kopace kokes, jo ti thuash te kam falur.
me mire te vdes se ta tradhetoj !!!megjithate jane mendime shume te mira vetem se duhen pare me shume kujdes !!! me beso!!! ty te kam shok nuk mund te te genjej !!! lakuriq me the se nuk e mora vesh !!!
jam i mendimit qe tradhetia falet por nuk harrohet!!! i vetmi faj qe nuk mund te kthhet mbrapsh edhe te tolerohet por ama te falet edhe secili ne rrugen e tij !!!
Krijoni Kontakt