Close
Faqja 16 prej 20 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 195
    Arnisa
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    15
    Me pelqejn mendimet e juaja edhe une mendoj se shum ndarje perfundojn me ofendime se vet fjala Ndarje nuk e ka kuptimin e mire hmmmmm...Na ben te deshprohemi te zhgenjehemi te urrejm por per me ofendu dike duhet gjithmon me pas fakte nuk eshte e drejt te shpifim ..Por dhasht Zoti uroj qe te kete sa me pak ndarje e urrejtje ne mes njerzve......

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    Pse ne qe nuk ofendojme dot, s'kemi dashur ndonjehere, nuk ndihemi te lenduar ne? Kush e ka thene se po nuk e ofendova Eshte shume e lehte te ofendosh, po per mua nuk ofendon nje njeri i dashuruar, per mua ofendon nje "egoist" qe mendon vetem per veten e vet, ofendon nje njeri qe eshte mesuar gjithmone ta thote i pari fjalen "lamtumire" para se t'ia thone te tjeret.

Mendimi im ky

Ps. Mos lexoni firmen time sepse s'i pershtatet tipit tim, thjesht me pelqen

Kam vene re nga jeta reale qe keta "qe vuajne me shpirt" si puna juaj,kalojne shume shpejt te dicka tjeter e re,dhe mesa e kuptoj nuk kane nevoje te ofendojne!Ka qe thone lamtumire me fjale dhe ofendojne kur i marrin neper kembe dhe ka ca qe te marrin neper kembe,por nuk jane aq te sinqerte per te te thene lamtumire!Dhe qe thua ti na ikin lule me lule....
    Ti vete ske ofenduar kurre???????Hmmmmmmm

Ti psh mos e merr personale,e nderuar....

Dhe nqs te duash me te vertete me shpirt dhe te japesh gjithcka per hir te dashurise dhe nje dite te te shkelin,dhe nqs ky eshte egoizem per ty sepse une mund te ofendoj se kam dhimbje te padrejta,atehere te me falesh,por ti qenke njeri dhe une kafshe!
    Mendimi im ky!!!!!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Nje mashkull...qe kur eshte afer nje femre te bukur nuk heziton ta mbuloje me komplimenta,dhe kur eshte afer nje femre te shemtuar nuk heziton ti japi numrin e nje kirurgu plastik...di para te gjithash qe mrekullite nuk ekzistojne.

Nese ky mashkull...i cili ka nje fjale te mire per te gjithe,...i le nje femre detyren sublime qe ti hekurosi kemishat apo ti gatuaj...ka te drejten e tij te serviret.
    Nese ky mashkull...eleganca e te cilit...eshte nje ikone kunder vulgaritetit,krijon xhelozite apo zilite ne ambjentin qe e rrethon.
    Nese ky mashkull...buzeqeshja e te cilit eshte argumenti kryesor i bisedave te femrave...nen efektin e ndonje droge te rralle,fejohet apo martohet me nje femer normale...qe si te gjithe femrat normale,ngaterrojne çdo jave gradacionin e lavatriçes duke prishur dhjetera kemisha,pantallona apo golfe.
    Nese ky mashkull...gjenetikisht i predispozuar te tradhetoje partneren e tij...difekti i vetem i te cilit eshte i te mospaturi asnje difekt...shkakton mungese autostime te partnerja e tij...pa dyshim qe s'mund te akuzohet fajtor per kete gje.
    Nese ky mashkull...i rrethuar nga mediokriteti i parashikueshmerise se partneres se tij...ne nje moment hipokrizie i kerkon asaj te beje dashuri me te...dhe ajo i pergjigjet...se "i dhemb koka"...ajo sapo ka thyer tolerancen apo ndjenjen e mirekuptimit brenda tij.Nga ai moment ai harron kush eshte dhe pasojat jane te justifikueshme.

PS: Bej shaka...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xingaro : 06-03-2008 më 11:27

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga ShocK Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve.

Shpesh here degjon persona qe pasi ndahen e grinden me njeri-tjetrin, tejkalojne caqet duke ulur personalitetin e ish te dashurit/es.
    Pse kur ndahen dy persona, mundohen te ulin personalitet e njeri-tjetrin, duke shpifur gjera te paqena?

Cfare e shtyn ate person qe te jete aq i keq/e, sa te thoje fjale nga me te ndryshmet?

Doja te dija mendimin tuaj.

Une per vete asnjehere se kam kuptuar pse njerezit mund te reagojne ne menyre te tille... Personalisht se kam bere asnjehere, po njof shume njerez qe e kane bere.

Them se ndoshta varet nga arsyeja pse jane ndare, ose nga menyra si kane ndodhur gjerat edhe si u be ndarja. Por me shume duhet te kete te beje me tipin e njeriut. Njerezit qe jane te papjekur e harrojne faktin qe ai person qe jane duke share tani,ka qene i/e dashuri/a e tyre edhe kane bere plane per te ardhmen me ta apo ku ta di une. Ose mendojne se po ti shajne po marrin ndonje lloj haku. Per mendimin tim vetem tregojne sa budallenj qe jane dhe sa te papjekur. Jane tipa qe u cenohet 'krenaria', dhe se pranojne dot faktin qe dikush mund ti lere dhe fillojne flasin budalliqe...kam njohur vet nje person te tille... gomar me brir do thoshte gjyshja ime ...

Si perfundim, per mendimin tim ka te beje me natyren e njeriut mbi te gjitha dhe sa te pjekur dhe te zotet jane njerezit ti bejne balle ndarjes.
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

Passion Maska e Lida54
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Në Francë.
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga ShocK Lexo Postimin

Shpesh here degjon persona qe pasi ndahen e grinden me njeri-tjetrin, tejkalojne caqet duke ulur personalitetin e ish te dashurit/es.
    Pse kur ndahen dy persona, mundohen te ulin personalitet e njeri-tjetrin, duke shpifur gjera te paqena?

Cfare e shtyn ate person qe te jete aq i keq/e, sa te thoje fjale nga me te ndryshmet?

Lexova shume mendime ketu.Po ti vete Shock ça mendimi ke?Pse, thua ti?
    Pa na jep nje menje ti ene te them una timen pastaj
    Les passionnés soulèvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin

Dhe nqs te duash me te vertete me shpirt dhe te japesh gjithcka per hir te dashurise dhe nje dite te te shkelin,dhe nqs ky eshte egoizem per ty sepse une mund te ofendoj se kam dhimbje te padrejta,atehere te me falesh,por ti qenke njeri dhe une kafshe!
    Mendimi im ky!!!!!

mund te duket ty e padrejte shkelja qe te eshte bere edhe atij qe te ka shkelur si duket e padrejte !!! si i thua kesaj ti ??? ka logjik qe ne nje moment te caktuar ate qe do ta shash edhe mos ti lesh gje pa i thene ??? vetem sepse jemi njerez edhe justifikohemi qe kemi ndienja !!! vertete kemi ndienja por kemi edhe arsye !!! ARSYE !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Kam verejt qe shqiptaret jan nga lindja megalloman,pritojn te shprehen te tregojn te kerkojn falje te luten, por kam verejt shqitaret kan drejt me hy ne gjo kend privat pa kerku falje.

si psh te fshimet e postimeve,as falje as shpjegim per radikalizem OPS unê jam une e ti askush

ndarja po ashtu , njerzit shtin nga inati ,gjelozia ,urrejtja falas ... une psh disa miq pyesin qka te takon ty mbas ndarjes ...po ata miq i thon atij o pse i takon aq shum asaj

njerzit kur bejn pyetje duhet me i pyet a e kan shputen e badh te dhis apo te zez te ujkut
    Une ju them: per cilen gazet don me shkru ...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Passion Maska e Lida54
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Në Francë.
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    mund te duket ty e padrejte shkelja qe te eshte bere edhe atij qe te ka shkelur si duket e padrejte !!! si i thua kesaj ti ??? ka logjik qe ne nje moment te caktuar ate qe do ta shash edhe mos ti lesh gje pa i thene ??? vetem sepse jemi njerez edhe justifikohemi qe kemi ndienja !!! vertete kemi ndienja por kemi edhe arsye !!! ARSYE !!!

Kur ste preken interesat personale e ke kollaj me fol per te tjere çuno.Kam pare qe ju qe hiqeni te arsyes ene i jepni mend te tjereve,ju jeni te paret qe i shkelni.
    Te zotit i di vete ku i piko çatia,ndaj mos ja fusni kot.

Ps__Diana mos u pergjigj fare.

Bisous

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Lida54 Lexo Postimin
    Kur ste preken interesat personale e ke kollaj me fol per te tjere çuno.Kam pare qe ju qe hiqeni te arsyes ene i jepni mend te tjereve,ju jeni te paret qe i shkelni.
    Te zotit i di vete ku i piko çatia,ndaj mos ja fusni kot.

Ps__Diana mos u pergjigj fare.

Bisous
    me fal mos je gje zedhensja e dianes ti ??? diana e di vete pergjigjet apo jo !!! une shtrova nje pyetje qe me duket logjike !!! ty nese nuk te pelqen sme prish pune !!! rri mbaj vendin tend ate bej ti se kshu i ul pike dianes nuk i ngre pike !!! te gjitheve na ka qelluar qe na ofendojne qofte me fjale e qofte me gjeste e cfare pastaj !!! gjithsecili veten e vet tregon kur ofendon kshu qe mos na bej moralizma se te gjithe kemi ofenduar edhe jemi ofenduar !!! po na tregon personalen ti !!! jemi ktu per te diskutuar jo per te bere avokatin/en e te tjereve !!! gjithe te mirat !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Passion Maska e Lida54
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Në Francë.
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    se te gjithe kemi ofenduar edhe jemi ofenduar !!! po na tregon personalen ti !!! jemi ktu per te diskutuar jo per te bere avokatin/en e te tjereve !!! gjithe te mirat !!!
    PO avokatja jam,pse ndalohet.PO i ul pike una asaj?looool.I ka piket ne ven tjeter ajo mos ja qaj hallin ti.Po kur ke ofendu dhe ti vet meqe e prano mos i bej moral asaj.Dhe ta tregoj qe çke me te,pse kush je ti?Ngele duke e sulmu.E kam shoqe,moter ene lene rehat ate boj.
    Ec aty.Shif para.

Faqja 16 prej 20 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •