Nuk e di eshte me i miri apo jo Lipi, por une votova ate sepse per mua ai simbolizon Juventusin te cilin e dua shume si ekip (pas Bayernit)![]()
Sir Alex Ferguson
Jose Mourinho
Marcelo Lippi
Luiz Felipe Scolari
Fabio Capello
Carlo Ancelotti
Arsene Wenger
Rafael Benitez
Ottmar Hitzfeld
Juande Ramos
Frank Rijkaard
Nuk e di eshte me i miri apo jo Lipi, por une votova ate sepse per mua ai simbolizon Juventusin te cilin e dua shume si ekip (pas Bayernit)![]()
une jam tifoz i liverpoolit por as nuk votova per rafael benitezin e as nuk mendoj qe e meriton te jete nder me te miret. ai me potencialin e lojetareve ka mundur te jete ne vendin e pare ose te dyte ne premierlague, por ja ku eshte
per emndimin ti trajneri me i mire eshte arsene wenger i cili me nje ekip te rinjesh ka arritur qe gjysmen e kampionatit ta kaloje ne vendin e pare
rafael benitez dhe sven goran ericasson jane dy emrat qe me se shumti fliten per te zene vendin e thate ne bankinen e Valencias pas shakrkimit te ronald koemanit
Fitoj Champions League dhe kampionatin me Porton, erdh ne Premier League te Chelsea drejt ne sezonin e pare fitoj Premier League, Fa Cup, dhe Carling. Gje te cilen se kishe bere asnje trajner me pare ne Premier League si, Ferguson, Benitez, Venger etj...![]()
Kjo ishte vetem nje pergjigje nga une, per Mourinho.
Se per mua Capello mbetet me i mire.
#VamosArgentina
Jose Mourinho dhe Fabio Kapello per mua jan me te mire.
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
Si menaxher une kam simpati per Ser Ferguson.
Ndersa preferenca ime eshte dhe do jete Lipi.Mjafton te kujtojme se c'fare pune ka bere ne boterorin e fituar me Italine,pastaj jane edhe trofete e shumta te fituara me Juventus e Inter.
Vota ime i shkon Arsene Wenger...Pasi ka arritur te krijoje nje ekip te frikshem me lojtare nen 25 vjec.90% e skuadres...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt