Perendim ne skajin e Karaburunit
Perendim ne skajin e Karaburunit
Rrug' e gjatë do ngare ngadalë (8204)
Shume te bukkura,
pergezime..
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Shume fotografi te bukura
Nje sygjerim, po te ishim me te medhaja, si per shembull, 800x600 pixels, do dukeshim akoma me te bukura.(jo te bashkengjitura)
faleminderit qe i ndave keto foto me ne.
ps. ke haruar nje "e" te titulli, (moderatorat akoma se paskan pare?)
Pershendetje NEOLK
Pike se pari urime per punimet.
Fotografite jane mjaft te bukura dhe me pelcen stili qe juve perdorni ne fotografi. Kam vene re edhe nga fotografi te tjera qe keni pasion per fotografi me permbajtje qiell - det - bregdet, dhe ne veqanti perendimet. Uroj te vazhdosh punen e bukur.
Ne lidhje me ate qe kam cituar me siper, kur poston fotografi si skedare te bashkangjitur eshte sistemi i forumit qe i zvogelon permasat e fotografise. Une do te sygjeroja te perdoresh photobucket dhe te postosh lidhjet IMG te fotografive. Vetem duhet te kesh kujdes perpara se te terheqesh fotografite nga kumpjuteri ne photobucket te zgjedhesh permasat e deshirueshme (ne rastin tone 800X600) dhe pastaj cdo foto qe terheq, nese ka permasa te medhaja, zvogelohet automatikisht ne permasat e kerkuara. Photobucket mund te perdoret falas deri ne nje fare kufiri. Nese deshiron me teper sqarime, me kontakto me MP.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
edhe ky perendim nga Vlora
perendim ne durres i pare nga mak albania....
![]()
neolk komplimentet e mia,por nuk mundet te me mungonte nje perendim i tille nga vlora jote e mrekullueshme!!
![]()
Krijoni Kontakt