Close

Rezultati i Sondazhit: cilin nga subjektet politike do ta perkrahni ne zgjedhjet e parakohshme ne maqedoni

Votues
80. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • BDI

30 37.50%
  • PDSH

40 50.00%
  • BDSH

7 8.75%
  • BDK

1 1.25%
  • PPD

2 2.50%
Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 166
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Pompei mos i jep koses shum.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

bej ashtu si bej!
    Anëtarësuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar më parë nga Pompei Lexo Postimin
    Jo more pse une po jetoj ne hane dhe nuk po i shoh gjerat po nejse nuk ke faj se i till je dhe tij...

Po te jetoshe ne hene perseri do i shihje keta gjera por me duket se nuk jeton hic se.....me vje keq shume, ata qe kam shkruajt me larte jane FAKTE dhe ky shkrim pak para eshte FAKT qe shume mire e di dhe ti por nuk te konvenon....eshte ne te keqen tende...BDI te shkateroft ty se PDSH nuk e ben...

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    te votoj??
    jo ore se se mari ate mundim une. le te votojne ata qe jua kane pare hajrin partive. a nuk e shihni se car behet vjen nje parti fut ne pune te vetet, iken ajo fluturojne nga puna te shkretet, vjen qetra e njejta histori perseritet..
    as qe du me dit pffffffffff
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

Pas hyrjes ne pushtet me 2002 BDI-ja
    Se pari filloi te normalizohet jeta e qytetareve edhe pse shume large nga normalja qe duhet te jete, pra siguria ka qene e brishte.
    Pastaj filloi instalimi dhe krijimi i lidhjeve te BDI-se ne pushtet.
    U be USHT, me shume probleme, me ne fund u be UT-ja Shteterore.
    Zgjedhje te parakojshme Presidenciale ( vdekja e Trajkovskit, te gjithe e pranojme se zgjedhjet marin kohe)
    Ndarja teritorjale - mendoj se kjo eshte ndarja me e mire e mundshme, perjashtim Kumanova. ( u bene nje mije probleme dhe u organizua referendum, njejt edhe kjo mer kohe)
    Ligji per Flamurin - erdhi si kompromis, edhe pse nuk eshte i favorshem per Shqiptaret me 50%, perseri gjykata kushtetuse gjeti nene per ti fshire)
    Zgjedhjet Lokale edhe kta kane mare kohe.
    Se fundi edhe mbajtja e zgjedhjeve perpara kohe.
    Kater vite nuk jane shume kur kemi parasyshe se gati dy vite eshte duke u bere dhe asgje nuk ka ndryshuar, faktikisht PDSH-ja ka pasur ne disponim gati gjysem mandati, por se paku nje ligj te kishte aprovuar, do te kishte progres.
    BDI-ja eshte dashur te beje me shume gjate mandatit te saje, Deshmoret dhe Gjuha, Punesimi i Shqiptarve kane ngecur ne ate kohe, ndersa eshte per te lavderuar faktin se PDSH-ja ka levizur perpara ne drejtim te punesimeve.

C'ka s'me pelqen ne PDSH- menyra e te berit politike, me gjoks nuk shkon politika, as me grushta tavolines, as me kasaphane, se vetem vehten e saje e demton kur perdor fjalor te eger, c'fare do sjell kjo, % te ulet te Shqiptarve ne votime, nga kjo do humbin Shqiptaret, sepse nese dalin me shume ne zgjedhje do te ritet numri i pergjithshem i Deputeteve Shqiptar ne Parlament, edhe ashtu ndarja ne 6 njesi e rezon numrin ndoshta per 10 deputete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tigrimelara : 15-04-2008 më 19:55

bej ashtu si bej!
    Anëtarësuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Armend...

Raimi IDriznebi KOLA nuk i di ata gjera meqe ka qene ne Kercove ose nga Kosova e Shqiperia se ne ate kohe ALIA hiki ne Prizren dhe thirte ne telefon MOS LEJONI TE SHKOJNE NE KERCOVE SE KAM FAMILJEN ATJE, se neve ishim qen ketu....ZOTI E SHKATEROFT ate ndersa keta te tjeret i shkaterofet ALIJA, FAZLIJA, ADEMI dhe matrapazet e tjere qe i ka tashi afer...

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    BDI-ja vrau dhjetra Shqiptare,familjet e deshmoreve mbeten rrugeve duke shtrir doren e tyre per nje kafshat goje,ndoshta ke hasur ne keto cka i ceka ketu jeton ne Tetov ndoshta i ke pare mire ashtu si une e gjithe tjeret o Tigrimelara.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-02-2008
    Postime
    91
    ok ateher por a mund te me japesh fakte se pdsh nuk i mbyti njerzit ne Brodec te Tetoves,a nuk ta hoc flamurin prej ligji,po a nuk ishte vet pdsh kunder legalizimit te univerzitetit te tetoves.....

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga arjeta3 Lexo Postimin
    te votoj??
    jo ore se se mari ate mundim une. le te votojne ata qe jua kane pare hajrin partive. a nuk e shihni se car behet vjen nje parti fut ne pune te vetet, iken ajo fluturojne nga puna te shkretet, vjen qetra e njejta histori perseritet..
    as qe du me dit pffffffffff
    Arjeta votom mua se punen e ke sigurt

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Arjeta votom mua se punen e ke sigurt
    DEAL!! Une i mbaj premtimet, biles do ja mbushi menden dhe gjithe lagjes te te votoje po i shkreti ti po me genjeve
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-02-2008
    Postime
    91
    Po ne te gjith duhet te kemi interes prej partive duhet me zgjedh partin ma te mir jo si p.sh PDSH

Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Votoni për Shqipërinë
    Nga XllokumiX në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 10-04-2007, 17:00
  2. Berisha: Shqipëria në BE qysh në 2010-ën
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 02:17
  3. Agnesa Vuthaj në Miss World - VOTONI
    Nga StterollA në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 12-01-2005, 19:20
  4. Denisa Kola ne Miss Universe 2003 - Votoni
    Nga Turi72 në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 18-02-2004, 19:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •