Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Teme e bukur kjo qe ke hapur....
Pata lexuar nje here nje leter qe qe nje person kishte shkruar para vdekjes dhe i pergjigjet pyetjeve te tua.E pata bere si teme.Po e ve linkun ketu....
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=90602
Dhe une do te shtoja..."Jetoje ēdo dite,si te ishte e fundit",keshtu jetoje,realizo endrrat me te ēmendura dhe me te bukura,plotesoji kenaqesite ndaj vetes,ji mirenjohes per ato qe jeta te ka mesuar,dhe te jesh i lumtur qe bere pjese ne kete bote,ndonese jemi vetem kalimtare!
"Carpe Diem"
Akoma skam vjedh ndonje banke.. edhe derisa te jem gjalle, ne mendje e kam ta vjedh nje, po nje banke te madhe ama, jo banke barbonash.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Te jetojm jeten si e kerkojm dhe me gjerat qe na ka rezervuar fati.
tri gjera duhen bere me se sben
1) te besh 1 femije
2) te mbjellesh te pakten 1 peme
3) te mesosh nje strument muzikor
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
te besh dashuri(seks me njeriun qe do) te pakten njehere ne jete.
te kendosh njehere ne mes te pyllit te pakten njehere ne jete.
te lahesh ne dimer te pakten njehere ne jete ( eksperience fantastike do thoja ).
te kercesh me ate qe do pa muzike thjesht te kerceni bashke.
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Kerkova ne linkun me siper..e lexova(sot per here te pare) disa here letren e shkruar nga G.G.Markes-vertete te mallengjen-te meson-te paralajmeron-dhe mbi te gjitha ``te duash sa me shume``...po tentoj te te shperblej me nje fragmet te poezisenga Rudyard Kipling:``Ne mundsh` te mendosh-po jo gjer ne shkaterrim...t`enderrosh-po jo rob enderrimesh...dhe t`i trajtosh njelloj e pa dallim ngadhnjim e shpartallim...ne mundesh te rrish ne pritje-nga pritja pa u lodhur...a kur t`urrejne-urrejtje mos t`ushqesh...``TUNG
tek sa lexoja postimet mu kujtuan theniet e meposhtme:
"jam gjalle, por nuk jetoj"
"mos u be pishman per gjerat qe ke bere ne jete, por per ato gjera qe nuk ke bere"
pra per mendimin tim jeta duhet jetuar pafundesisht e ne maksimum
keshtu qe po u be nje liste se cfare duhet/nuk duhet bere ne jete me duket se i veme kufizime te jetuarit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hope31 : 16-04-2008 mė 08:30
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Jam gjall! Cfare mund te bej?
provo me vra vbeten se smetesh gjall![]()
PARTIZONI@MILAN FOREVER
Krijoni Kontakt