Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-10-2007
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga Greta Ziu Lexo Postimin
    Do vij nje dite dhe do ikim nga kjo bote per te mos u kthyer me.Kam renditur deri tash ne nje fletore 180 veprime te mundshme qe nga me llogjiket e vulgaret ..te dobishmet e te padobishe...te mira ose te keqia...defrime ose vuajtje...te ndershme ose te pandershme....servile ose krenare...Jam shume i interesuar te dal nga korniza ime per te vjel mendimin e lire e te pakufizuar te te tjereve.Ju falenderoj .Cfar do te ishte e mundur te bej njeriu sa eshte gjalle?

Pill e mbill nese ke mundesi.

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    postimin deshe me thon?jetoje jetėn mi motėr se eshte e shkurtėr.
    pse na i kan heq ato majmunat?
    Jeten po jeton ajo o drague , po ne baze te pyetje se saj u pergjigja "ē“mund te beje nje i gjalle"

pse i kan heq majmunat ? se di vallai edhe mu me mungun shume se sikur i jepnin me shum kuptim postimit lol hahahahahahah
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Teme e bukur kjo qe ke hapur....

Pata lexuar nje here nje leter qe qe nje person kishte shkruar para vdekjes dhe i pergjigjet pyetjeve te tua.E pata bere si teme.Po e ve linkun ketu....

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=90602

Dhe une do te shtoja..."Jetoje ēdo dite,si te ishte e fundit",keshtu jetoje,realizo endrrat me te ēmendura dhe me te bukura,plotesoji kenaqesite ndaj vetes,ji mirenjohes per ato qe jeta te ka mesuar,dhe te jesh i lumtur qe bere pjese ne kete bote,ndonese jemi vetem kalimtare!
    "Carpe Diem"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Akoma skam vjedh ndonje banke.. edhe derisa te jem gjalle, ne mendje e kam ta vjedh nje, po nje banke te madhe ama, jo banke barbonash.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Te jetojm jeten si e kerkojm dhe me gjerat qe na ka rezervuar fati.

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    tri gjera duhen bere me se sben

1) te besh 1 femije
    2) te mbjellesh te pakten 1 peme
    3) te mesosh nje strument muzikor
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Greta Ziu Lexo Postimin
    Do vij nje dite dhe do ikim nga kjo bote per te mos u kthyer me.Kam renditur deri tash ne nje fletore 180 veprime te mundshme qe nga me llogjiket e vulgaret ..te dobishmet e te padobishe...te mira ose te keqia...defrime ose vuajtje...te ndershme ose te pandershme....servile ose krenare...Jam shume i interesuar te dal nga korniza ime per te vjel mendimin e lire e te pakufizuar te te tjereve.Ju falenderoj .Cfar do te ishte e mundur te bej njeriu sa eshte gjalle?
    te besh dashuri(seks me njeriun qe do) te pakten njehere ne jete.
    te kendosh njehere ne mes te pyllit te pakten njehere ne jete.
    te lahesh ne dimer te pakten njehere ne jete ( eksperience fantastike do thoja ).
    te kercesh me ate qe do pa muzike thjesht te kerceni bashke.
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Greta Ziu
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    fshat?apo...
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Teme e bukur kjo qe ke hapur....

Pata lexuar nje here nje leter qe qe nje person kishte shkruar para vdekjes dhe i pergjigjet pyetjeve te tua.E pata bere si teme.Po e ve linkun ketu....

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=90602

Dhe une do te shtoja..."Jetoje ēdo dite,si te ishte e fundit",keshtu jetoje,realizo endrrat me te ēmendura dhe me te bukura,plotesoji kenaqesite ndaj vetes,ji mirenjohes per ato qe jeta te ka mesuar,dhe te jesh i lumtur qe bere pjese ne kete bote,ndonese jemi vetem kalimtare!
    Kerkova ne linkun me siper..e lexova(sot per here te pare) disa here letren e shkruar nga G.G.Markes-vertete te mallengjen-te meson-te paralajmeron-dhe mbi te gjitha ``te duash sa me shume``...po tentoj te te shperblej me nje fragmet te poezise nga Rudyard Kipling:``Ne mundsh` te mendosh-po jo gjer ne shkaterrim...t`enderrosh-po jo rob enderrimesh...dhe t`i trajtosh njelloj e pa dallim ngadhnjim e shpartallim...ne mundesh te rrish ne pritje-nga pritja pa u lodhur...a kur t`urrejne-urrejtje mos t`ushqesh...``TUNG

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    tek sa lexoja postimet mu kujtuan theniet e meposhtme:

"jam gjalle, por nuk jetoj"

"mos u be pishman per gjerat qe ke bere ne jete, por per ato gjera qe nuk ke bere"

pra per mendimin tim jeta duhet jetuar pafundesisht e ne maksimum

keshtu qe po u be nje liste se cfare duhet/nuk duhet bere ne jete me duket se i veme kufizime te jetuarit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hope31 : 16-04-2008 mė 08:30
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

SPORTIV GJITHE JETEN Maska e JARANI
    Anėtarėsuar
    01-03-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU JETOJNE TE GJITHE
    Postime
    82
    Jam gjall! Cfare mund te bej?
    provo me vra vbeten se smetesh gjall
    PARTIZONI@MILAN FOREVER

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •