un kom ra prej karrikes nga e qeshmja kur u fut mes pilafit per me dal foto ke samiti bukureshtit. ene erdhi me vrap ai i protokollit ene e coj anej ka funiD
D
A ka ndonje video per kete?
S'genjeu aspak
Genjeu mjaftueshem
E prishi pak me ca gjera
Kaloi kufirin
un kom ra prej karrikes nga e qeshmja kur u fut mes pilafit per me dal foto ke samiti bukureshtit. ene erdhi me vrap ai i protokollit ene e coj anej ka funiD
D
A ka ndonje video per kete?
Ezekiel 25-17.
Çfare kerkoni, dhe çfare pritni ju prej komunistit-nomenklaturist te thekur - jo i enverit, po i hysniut - sali komunist i flakte i '68 ... pikerisht kur ruset e traktati i varshaves pushtuan Çekosllovakine ...cituar prej tic tac,
berisha nuk o kryeminister. berisha o kryetar fisi indjansh. ate e drejton "uni". dhe tuj o plak tuj rreshkit ma shum.
meqense deklaron vet se i ka permys ky piramidat ahere ja ku doli ene fajtori i '97.
Sa bukur diskuton ky gjithmone ...
Gazetraja e huaj, armikja e popullit tone, e udheheqesit tone te madh, guxon dhe i kerkon llogari atij per ato c'ka shkruhen ne resumene e tij. Ajo spiune si keqedashese e Shqiperise, ashtu si gjithe te huajt, u perpoq ta minimizoje dhe diskriminoje liderin tone te lavdishem dhe perfeksionin e tij. Lideri yne i urte ishte i sinqerte si askush tjeter (kujt po i rruhet) dhe masat proletare atje ne dhe te huaj i la pa mende me llogjiken e tij plot brum.... Ohhhh MY GOD.
Ajo do jete e marre qe ta paraqese Berishen si politikan medioker .... me 18 vjet ne kuriz si figure qendrore aktive ne Shqiperi, dhe me nje resume ku spikatin kontrabanda me Serbine ($360 milione), Firmat Piramidale nen pushtetin e tij te plote, mbi 2500 te vdekur nen udheheqjen e tij, 30,000 trupat e huaj qe duhej te merrte Shqiperia per te mbajtur ne kembe shtetin e vet,...... e deri sot me krizen energjitike, rritjen qesharake ekonomike, thellimin e varferise, Gerdecin, etj etj ..... ohh jo Berisha nuk eshte aspak medioker. Do te jetosh ne nje vend ku kafsheria e nje njeriu ben femijen te dridhet ne bark te nenes .... ec e jeto ne Shqiperi ku ky ari mali jeton.
Ashtu sic nuk ishte ai medioker kur si pasionant i profesionit te doktorit u be 25 vjet Sekretar Partie ne ndermarrjen ku punonte, me pak fjale polici me i besuar i PPSH ne baze. Dhe ta mblidhje kulacin qe merrje nga shtepia per dreke me ZP po deshe .... Te jesh doktor per 25 eshte nje gje, por te jesh komunist dhe sekretar partie per po kaq vite, eshte totalisht dicka tjeter.
Jo or mik tha ai - nuk zbret Deda nga shtylla.
Ndryshuar për herë të fundit nga Zarathustra. : 11-04-2008 më 14:25
mjaft po mundohet salija i ngrate me mar ndonji interviste prej gazetave greke, kosovare, apo malazeze, te majta apo te djathta, por nuk po i afrohet kush ...
siq duket, ka hargju shum me hard-talk, ku la nam, dhe i ka tremb te gjithe me marrinat psikopatike ... qe ai kujton se do ia hedhe edhe kesaj here ... nuk e shej fundin i ngrati ... edhe qehrja i ka ndryshu shume ... e ndjen, por nuk eshte ne gjendje ta shofi ... mizerabilitet ...
Rofte sali DINOSAURI ........
Kemi pare te njejten interviste?! Se do me besh ta shikoj per te katerten here se mos me ka shpetuar ndonje gje.
Nga dole me perfundimin qe politikan me bindje te djathta nuk shkojne ne BBC? Une kam vite qe e kam BBC World ketu ne US, per te mos folur qe faqen e BBC e vizitoj cdo dite. Ne HardTalk, apo debate te tjera e di ti sa te "djathte" nga e gjithe bota (perfshi US) shkojne per interviste? Apo terthorazi po i ve damken ala berishiane te NYT edhe BBC? (Sa per djathtizmin e Berishes, hmmm, per t'u diskutuar por ne vend tjeter.)
Per Maqedonine thashe qe u pergjigj ne menyre korrekte per situaten per momentin. Ama mjeshteria filloi e mbaroi atje. C'mjeshteri mo Albo, kur ajo e pyeti nese ishte doktor i Hoxhes, e ky i thote: I was not, and you know why? Cause he didn't ask! Dmth po t'i kishte thene Hoxha bujrum, yrysh edhe ky.
Apo te tjera idiotlleqe, genjeshtra qe tha per firmat piramidale, Gerdecin etj.
Me vjen keq te lexoj prej teje fjale te tilla si "jenicere te mediave liberale," drejt e nga libri i xha Saliut e ke marre kete shprehje?!
PS: Kur ka kthyer rruge dhe Brari, mos mbete njeri pa kthyer.
Dita, e kam parasysh si matet indeksi dhe c'eshte CPI. Por kur perceptimi paraqitet me nje statistike 71%, nuk eshte me perceptim por realitet. Eshte e njejta gje qe stresonte dhe gazetarja ne interviste. Qe nr eshte kaq i madh sa s'eshte thjesht imagjinate, apo ide. Ndersa pergjigja e Berishes ishte thjesh: Eshte bazuar ne perceptim (nenkupto, jo-realitet.) Pastaj per ata/ato qe jetojne ne Shqiperi e dine fare mire nivelin e korrupsionit qe nga rryshfetet qe duhet t'u japesh doktoreve e infermiereve, e deri tek universitetet, apo ne rangjet e qeverise. Dhe nqs shikon CPI per Shqiperine nga 2003-2007, hic mire s'duket situata.nuk e di se sa njohuri ke per menyren si matet indeksi i korrupsionit i Transparency International, por ai quhet Corruptions Perceptions Index dhe ai bazohet pikerisht ne perceptimet. Nuk eshte fantazi e kryeministrit.
Eshte mire te lexosh njehere per matjen e CPI ne faqen e TI dhe pastaj t'i kthehesh dhe njehere asaj qe ke shkruar me lart. Si argumenta nuk i ke serioze.
Nga kryeministri, korrupsioni:
I qendroj analizes me lart.-Është shumë, shumë më i vogël. Ky është vetëm perceptim.
(Gazetarja) - Nuk është perceptim, pasi është Transparency e cila ka pyetur qytetarët të cilët në përgjigjet e tyre thonë se ........
-Është vetëm perceptim.
-Është bazuar ne sondazhe ...
Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 11-04-2008 më 15:20
Mu me duket se e kane heq qafe per kete lajthitje. Sikur e pashe "me njolle ne biografi" poshte nick-ut.PS: Kur ka kthyer rruge dhe Brari, mos mbete njeri pa kthyer .
Tani eshte bere i lezetshem Brari. Merret me mbleserira, romantizma, krijon qeveri foumore. Nice.
Ezekiel 25-17.
per sa kam lexuar ne forum, ai i pershtatet situatave, siç i ka mesuar laveri ... merret nashi me embelcira, romantiçiklizma, etj ... sa te bjere vrulli i "stuhise anti-sale", dhe pastaj ... do te kthehet perseri ne mbrojtje te "figures" se sales, si i pazevendesueshem, i paperlyer, i pakrahasueshem ... ne mungese te 'listave alternativiste" ... qe mund te sherbejne si piketim-eliminim i kohortes saliste ...cituar prej julius,
Tani eshte bere i lezetshem Brari. Merret me embelsira, romantizma, krijon qeveri foumore. Nice.
fahri balliu ka ne perfundim librin, "saliu ne boten e qmendurinave" ...
ja do e shihni ...
PS:
suxherim per situaten: perdor ni nik tjeter ....
Nuk e kuptoj se si nje njeri mund te jete kaq prepotent, idiot e mashtrues njekohesisht. Mir qe nuk kputi ndnj nga ato barsaletat e veta. Un kam ber kte, un kam ber ate, pastaj, nuk me than gje ,nuk e di, nuk me trejgon. O sali je legenosur fare, po tall b.. bota me ty. Kush e di sa do ken qesh Bushi e Gordon Brawn duke te pa ty
Liberté, égalité, fraternité
TE bej nje pyetje une se mbase nuk e kuptova mire anglishten e Sales:
Mos tha gje Ish Presidenti i vendit se ishte ai qe vendosi te shkaterroje frimat piramidale?
Citat: "i was myself that decided to colapse them when i knew they were piramids"
prit prit dhe nje here me ngadale
Mos tha gje Ish presidneti i vendit se kolapsin e tmerrshem ekonomik per te cilin ai e ka deklaruar veten komplet te pafajshem e ka shkaktuar pikerisht ai?
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
Krijoni Kontakt