Close

Rezultati i Sondazhit: Lojtari me i mire ne ne CH.L ( kete sezon )?

Votues
67. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Gerrard

7 10.45%
  • Torres

4 5.97%
  • C. Ronaldo

29 43.28%
  • Messi

20 29.85%
  • Kaka`

3 4.48%
  • Fabregas

3 4.48%
  • Drogba

0 0%
  • Henry

0 0%
  • Rooney

0 0%
  • Totti

1 1.49%
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 91
    ◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Une per vete votova Messin.Se mos te ishte demtuar do ishte top fare .Por mos kini merak do ndeshet Braca me Manchesterin ne 4she.Edhe shpresoj te jete mire Messi ,do ti tregoje Cristianos kushe eshte njeshi ne bote sic ja tregoi Kaka vjete.

Pajtohem plotesisht me postimin tende.

Messi do i tregoj ne perballje direkt C.Ronaldos qe eshte nje kec dhe nje denglaxhi lojtar.

Perpara te madhit LIONEL MESSI-t, lojtaret e tjere jane cironka.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Une per vete votova Messin.Se mos te ishte demtuar do ishte top fare .Por mos kini merak do ndeshet Braca me Manchesterin ne 4she.Edhe shpresoj te jete mire Messi ,do ti tregoje Cristianos kushe eshte njeshi ne bote sic ja tregoi Kaka vjete.

Hhahuauhauhhuahuahua mos te ishte lenduar mesii thot??? Mos te kishte humbur Reali prej rome tash do kishte M/u Kundershtar, Kur nuk mund te thuash mos moss, pse sepsee gjithmon mundesh ta gjesh nje arsyje dhe ti ske arsyje per te lavderauar messin e thuash mos te ishte ashtuu e kshtuuu...

C.Ronaldo esht #1 ne ket Sezon skemi qka te diskutojm me shum...
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

Tifoz Maska e JuVeNtus_Fan
    Anëtarësuar
    28-09-2007
    Vendndodhja
    As vete se di!
    Postime
    34
    Christiano Ronaldo eshte me i miri. Arsyeja : Sepse po tregon nje lojtar te klasit te larte pothuajse ne c'do ndeshje.
    Nese Jeta s'te jep nje loje qe ja vlen ta luash, krijoje vete nje te tille!

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Ja ke inatin por foli Hakun. C.Ronaldo per momentin eshte me i miri ne CH.L

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Cristiano Ronaldo ka disa jave qe theu rekordin per numrin me te madh te golava te shenuar nga nje lojtar i MU ne nje sezon ne te gjitha kategorite: lige, kupe, Kupa e kampioneve.

Deri tani Ronaldo ka mbi 40 gola dhe ka kaluar George Best. George best kishte kete rekord shume vite me pare. Vlen per te permendur se george Best eshte cilesuar nga disa bashkekohes se Peles se Best eshte lojtari me i mire ne bote. Lojtari me i zhdervjellet dhe fantazist. Por edhe Ronaldo eshte shume lojtar i mire dhe per kontributin e tij ne nje skuader te madhe si MU (jo si disa qe gati gati u ka perenduar ylli si puna e Owen me shoke) edhe ai do te permendet si lojtari me i mire ne bote??? Ndoshta. Por ama me nje fizik qe duket sikur do e marre era, me nje fizik qe te tremb se do te perplaset ne toke sa ti dale ndonje mbrojtes perpara ai prape se prape jep besim. Megjithese une gjithmone ngaqe e shoh me kembet si tela kam frike se po pati ndonje demtim zor se e kalon lehte. Uroj ti qendroje larg demtimeve qe vaketuan lojtare te medhenj si Ronaldo i vjeter.

Ajo qe po ben Ronaldo kete vit deri diku mund ta krahasoj pak me ate qe beri Kaka vjet me Milanin. Ndihmoi skuadren te cante deri ne fund ne Kupen e kampioneve si edhe shenoi shume gola. Uroj qe ta dergoje MU ne Moske dhe ta fitojne. Dy kalamajt e prape Ronaldo dhe Rooney ja kane takatin per ta marre ate kupe por te shohim.
    beqar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin

Messi do i tregoj ne perballje direkt C.Ronaldos qe eshte nje kec dhe nje denglaxhi lojtar.

Messi veshtire ti jape leksione Ronaldos. messi eshte shume i mire por mos te harrojme se Ronaldo eshte i pjekur tani. Ne fakt te dy e mbajne topin mire dhe dijne si te japin goditjen e fundit.

Le te mos harrojme se tema eshte se kush eshte me i miri ne kete sezon. Dhe pergjigja eshte Ronaldo. Do yourselves a favor---> Look at the statistics.

Mua nje gje me vjen keq, se Ronaldo ka eklipsuar Rooney'in.
    beqar

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga bakudr Lexo Postimin
    Messi veshtire ti jape leksione Ronaldos. messi eshte shume i mire por mos te harrojme se Ronaldo eshte i pjekur tani. Ne fakt te dy e mbajne topin mire dhe dijne si te japin goditjen e fundit.

Le te mos harrojme se tema eshte se kush eshte me i miri ne kete sezon. Dhe pergjigja eshte Ronaldo. Do yourselves a favor---> Look at the statistics.

Mua nje gje me vjen keq, se Ronaldo ka eklipsuar Rooney'in.

Po Messi o cun u ka dhen te gjitheve leksione.... Jo me nje keci si C Ronaldo
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Kete sezon si ne CH.L ashtu edhe ne Premier eshte Ronaldo , i paaritshem dhe fantastik. Messi eshte nje lojtare teper i mire mirepo kete sezon ne CH.L shume pak aktivizime ka pasur shkaqe lendimesh e ku di une andaj Ronaldo e meriton kete vleresim per kete sezon te Ch.L.
    Messi ka vetem 1 gol me pak se C.Ronaldo ne CHL qe ta dish ti
    Kane mjaftuar paraqitjet para lendimit qe ta ngrene afer majes.

Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Qe ndoshta ne vitet 90 skam pare gol si ai i Ronaldos kunder Romes. Ku keni pare lojtar tjeter te tille ju kaq te fuqishem e kaq te kompletuar!
    Po ku ke pare futboll ne vitet 90 ti mor dreq. Apo mos ke pare futboll pa mesuar te ecesh
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin

Dale te vije njehere ndeshja mos fol para kohe se ke kjo puna fallxhorit je 0

Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Messi ka vetem 1 gol me pak se C.Ronaldo ne CHL qe ta dish ti
    Kane mjaftuar paraqitjet para lendimit qe ta ngrene afer majes.

Po ku ke pare futboll ne vitet 90 ti mor dreq. Apo mos ke pare futboll pa mesuar te ecesh
    E kush e ka fajin se Messi osht lojtar cumcakizi qe demtohet ihere ne dy muj ? Lojtarit i duhet dhe fiziku e fuqia per te luajtur futboll jo vetem teknika dhe shpejtesia. Hera e fundit qe eshte demtu Ronaldo eshte para nja dy tre vitesh ne Champions League ene qe atehere nuk osht demtu mo. Messi si me qene 40 vjec demtohet, si me qene prej letre.

Sa per dijeni ne 90 kam pas lujt vete futboll e jo mo te pamen

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Demtimi eshte pune fati o MUAHHH dhe jo pune fiziku dhe teknike. Car do besh nqf se te futet ndonje hamall dhe te thyen kemben sic ja theu ati trapi da silves?
    ...kot bertisni messi messi, se kete vit C. Ronaldo e merr topin e arte. Ju thoni po te kishte halla **** ...keshtu i bie dhe mos ishte demtuar Messi.
    ...sa per perballjen manchester - barcelona mos u nxitoni shume ju te barcelones, se luni kunder nje ekipi gjerman dhe me gjermanet asnjehere nuk u dihet.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. Kush do ta fitoj Ligën e Kampionëve 2008/09 ?
    Nga JuventusFan në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 29-05-2009, 11:27
  3. UEFA Champions League - Sezoni 2008/09
    Nga Ribery në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 25-02-2009, 09:22
  4. Kush do të jenë finalistët e Liges se Kampionëve?
    Nga AIRON^BOY në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 23-04-2006, 13:04
  5. Shorti eliminator i Liges se Kampioneve dhe Kupes UEFA,per ekipet shqiptare
    Nga armando2001 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-08-2002, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •