Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga kėto 2 ekipe vazhdon konkurimin?

Votues
56. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • AS Roma

28 50.00%
  • Manchester United

28 50.00%
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 127
    I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anėtarėsuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovė/Iliridė
    Postime
    501
    Davius cka behet ktu te gjith madrilent jemi be me Man-Utd ne ch-l do me vije shum inat nqf se barcelona do e rezoj Man-Utd ne gjysem finale
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

i/e regjistruar Maska e rotullusi
    Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Une per vete nuk jam aspak me Man unt , por thjesht jam kundra ekipeve the fotbollit italian .....Aq me teper jam realist , pasi kuresesi nuk mund te krahasosh Romen me Man unt .....

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga Albanian^Boy Lexo Postimin
    Davius cka behet ktu te gjith madrilent jemi be me Man-Utd ne ch-l do me vije shum inat nqf se barcelona do e rezoj Man-Utd ne gjysem finale
    Sbohet fjale

Citim Postuar mė parė nga rotullusi Lexo Postimin
    Une per vete nuk jam aspak me Man unt , por thjesht jam kundra ekipeve the fotbollit italian .....Aq me teper jam realist , pasi kuresesi nuk mund te krahasosh Romen me Man unt .....
    Ti je kundra Romes sepse ju flliqen dy here. Ihere ne Rome ihere mrena ne Bernabeu. Skane ekipe as Spanjollet as Italianet. Ekipe kane vetem Anglezet per momentin!

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Ju thash edhe me heret se kush eshte Ronaldo, mbreme shenoi nje gol shum te bukur, urime manches, dhe shpresoj qe ronaldo te vazhdoj me kete ritem.

ps: takohemi ne gjysemfinale, eshte vertet bukur ti shohesh MESSI vs RONALDO

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Roma lujti shum bukur, kurse nje skuader e madhe si Manchester rri e rri ne fushe edhe te fut golin, kjo e dallon nje skuader te madhe nga nje e vogel.

Nuk kam then kurre se e krahasoj skuadren time me Man.Utd, dihet qe Man.Utd eshte shum here me e forte se Roma, edhe se shum skuadra te tjera, mund te them qe padyshim eshte skuadra me e forte ne bote momentalisht.

urime Manchester, pati fatin beri golat, por te pakten Roma beri lojen, edhe kjo me ben te ndihem krenar per kte skuader, se lufton me shpirt edhe kundrejt nje skuadre gjigande sic eshte Manchester.

bravo cunat se na kan nderu, ska rendesi rezultati, rendesi ka qe morem pjese ne kte eveniment te madh sic eshte champions league edhe arritem deri ktu ku jemi.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Une dicka nuk kuptoje, Futbolli sot eshte fitorja dhe jo statistika, mire apo keq ne fund doli me buzeqeshje Man UTD. Nuk jemi me ne kohen e Cruiff kur luhej futbolli me statistika, po futbolli sot shikohet ne Fitore ne rezultatin final. Une jam fans i lojes se bukur po sot ka ardhur koha qe ta fitosh pa e merituar, me nje gol aksidentalisht apo me nje loje shum fallco. Man UTD tregoje dhe njeher ate qe kam thene une, qe eshte nje ekip qe mund te fitoje ku do dhe kur do here ne c'do kompeticion qe luan. Une jam deri ne vdekje anti Manchester po kur flitet per realitetin nuk kemi pse ti shmangemi.

Te shikojme perballjen Barcelona vs Manchester do te jet vertet fantastike dy ekipet me lojen spektakolare perball njeri tjetrit. Ketu do te funksionoje stradegjia e dy trajnereve, pasi meritat e lojtareve i dim mire.

Gjithe te mirat.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Po ta lesh ne dore te strategjise se trajnereve, sipas tifozeve te Barces, Barcelona osht e deshtume se Rajkard osht i deshtum. Barcelona nuk luan aspak ne nivelin e Man UTD. Mendoj se eshte nen nivelin e Romes dhe nese do kishte luajtur me Romen do te kishte humbur me siguri!

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Roma lujti shum bukur, kurse nje skuader e madhe si Manchester rri e rri ne fushe edhe te fut golin, kjo e dallon nje skuader te madhe nga nje e vogel.

Nuk kam then kurre se e krahasoj skuadren time me Man.Utd, dihet qe Man.Utd eshte shum here me e forte se Roma, edhe se shum skuadra te tjera, mund te them qe padyshim eshte skuadra me e forte ne bote momentalisht.

urime Manchester, pati fatin beri golat, por te pakten Roma beri lojen, edhe kjo me ben te ndihem krenar per kte skuader, se lufton me shpirt edhe kundrejt nje skuadre gjigande sic eshte Manchester.

bravo cunat se na kan nderu, ska rendesi rezultati, rendesi ka qe morem pjese ne kte eveniment te madh sic eshte champions league edhe arritem deri ktu ku jemi.
    Dje nuk pati ASNJĖ moment qė ManUtd nuk ishte nė kontroll tė ndeshjes. Roma lozi bukur, por pasi u bė goli i parė (Ronaldo - futbollist apo basketbollist?) dhe ishte e natyrshme sepse luhej brenda nė Romė..

por gjithsesi, nuk besoj se kishte ndonjė moment qė mendove se realisht Roma mund tė fitonte mbrėmė.

ManUtd, nga ana e kontrollit, ishte skuadėr stratosferike. Nuk besoj se do ketė ndonjė skuadėr qė mund ta pengojė tė fitojė Champions League kėtė vit (ose dhe disa tė tjerė pas kėtij).
    Prektora

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    Dje nuk pati ASNJĖ moment qė ManUtd nuk ishte nė kontroll tė ndeshjes. Roma lozi bukur, por pasi u bė goli i parė (Ronaldo - futbollist apo basketbollist?) dhe ishte e natyrshme sepse luhej brenda nė Romė..

por gjithsesi, nuk besoj se kishte ndonjė moment qė mendove se realisht Roma mund tė fitonte mbrėmė.

ManUtd, nga ana e kontrollit, ishte skuadėr stratosferike. Nuk besoj se do ketė ndonjė skuadėr qė mund ta pengojė tė fitojė Champions League kėtė vit (ose dhe disa tė tjerė pas kėtij).
    Roma nuk kishte finalizim. Ka shperdoruar shum topa per gol.
    Kjo eshte dicka qe me mungesen e Tottit, smundi te finalizonte asnje, te pakten ToTTi kerkon porten, kurse kta tjeret, te gjith kerkojne krosimet, sepse kan frike te shkojne vete ne porte.

Edhe ti mos harro se na mungonte shtylla e skuadres, kryesori. Ndoshta te kishte qene Totti, ndeshja mund te kishte dale ndryshe mbreme.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Roma nuk kishte finalizim. Ka shperdoruar shum topa per gol.
    Kjo eshte dicka qe me mungesen e Tottit, smundi te finalizonte asnje, te pakten ToTTi kerkon porten, kurse kta tjeret, te gjith kerkojne krosimet, sepse kan frike te shkojne vete ne porte.

Edhe ti mos harro se na mungonte shtylla e skuadres, kryesori. Ndoshta te kishte qene Totti, ndeshja mund te kishte dale ndryshe mbreme.
    Roma shpėrdori topa PASI shkoi 0 - 1 ndeshja.. superioriteti anglez ishte i dukshėm pasi ManUtd po lozte me Romėn si macja me miun. Kur Roma sulmonte, mbrojtja ishte e kuadruar, ndėrsa kur kundėrsulmonte ManUtd fillonte paniku qė tek mesfusha e Romės. Akuilani dhe Tadei, keq. Mansini, plehrė. Mbrojtjen e mbajti tė gjithėn Mexes. Sigurisht qė Totti i mungoi Romės, por me Tot apo pa Tot, ishte 2 nė skedinė.

Tani, sigurisht qė Roma/Spalleti bėn lojė tė bukur, ka vite.. shto dhe faktin qė ishin nė dizavantash, ēfarė duhet tė bėnin? Tė rrinin pa sulmuar? --> Prandaj ai 'superioriteti vizual' nė lojė.
    Prektora

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjysme ore ne varr! Cfare pa?
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-12-2008, 07:45
  2. Deklarata finale e Asamblese se Primateve te Kishave Orthodhokse
    Nga arbereshi_niko nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 06-11-2008, 11:41
  3. Manchester Utd - Kualifikohet
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 13:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •