Roma - Manchester Utd
Ndeshja e parė: 03-04 / Prill / 2007
Ndeshja kthyese: 10-11 / Prill / 2007
.
Roma - Manchester Utd
Ndeshja e parė: 03-04 / Prill / 2007
Ndeshja kthyese: 10-11 / Prill / 2007
.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 09-03-2007 mė 08:32
My silence doesn't mean I am gone!
Roma vs Man U
Shum e veshtire nje perballje Anglo-Italiane,veshtire te paramendosh se cila do te shkoj,UTD klub me i madh mė me emer e me histori por Roma luan fotbollin me te bukur ne Itali dhe eshte skuadra te cilen une personalisht me se shumti ne Serie A e dua.
Pasi ndeshjet qenkan ne muajin Prill shpresoj qe deri atehere te kthehen Saha-Solskjaer dhe mos te kete lendime te tjera,neshja e pare ne Rome dhe mund te them se perparsine e ka Utd por vetem ne dshirat e mia dhe tifozeve,gjithcka mund te ndodh.
Me se paku i kam dasht PSV dhe Romen
Roma i ka te gjitha mundesite te ndeshkoje Manchester Utd. Kane nje ekip ne forme me nje talent si TOTTI dhe me lojtare me eksperience si Panucci.
Doni duhet ta mbledhe pak veten se nja 3-4 gabime qe beri me Lionin do behen gola per Manchesterin. Une i jap Romes 40% shans sot. Te shikojme si do veje ndeshja e pare. Shumica e ekipet te Romes jane me kartona dhe nuk i dihet mire sa veta do mungojne ne ndeshjen e dyte.
Po qe se takimi Roma-Milan luhet me 1 prill parashikoj nje barazim 0-0. se te dyja luajne ne Champions te marten me 3.
Mendoj qe kjo do jete nje nga ndeshjet me interesante te kesaj faze.
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Manchester United mendoj une pasi eshte nje ekip me i kompletuar
Manchester United ka shanse me te mdhaja se ka nje ekip me te fort
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Kisha nje parandjenje qe do u kualifikonte roma kunder Lionit...dhe prap shancet i ka 50% 50%
Tålkģng behind my båck? While yoł re there..Kiss My Ass!!
Manchesteri Kualifikohet![]()
#VamosArgentina
Mendoj qe Roma ka me vazhdu
Krijoni Kontakt