Barcelona e denoi keq Schalken sonte, qe nuk shfrytezoi me mijera shance, keto jane gjerat qe e dallojne nje skuader te madhe, shfrytezimi i rasteve, golin nuk e gjenin dot pfff!
Urime Barces dhe suksese.
Barcelona e denoi keq Schalken sonte, qe nuk shfrytezoi me mijera shance, keto jane gjerat qe e dallojne nje skuader te madhe, shfrytezimi i rasteve, golin nuk e gjenin dot pfff!
Urime Barces dhe suksese.
Se kam pare ndeshjen po nga rezultati dobet fare mu duk.Nje gol ne min e 12 dhe aq nuk mundi me Barca e "fuqishme".
Ishalla ne Spanje ndodhe noj mrekulli edhe pse dua te kaloj Barca qe ta skualifikoj Manchesteri ne gjysemfinale![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -Alda- : 02-04-2008 mė 01:22
м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.
Upsssssssss sorry mor cuna se u bera lamsh aahahhaahha prandaj thashe mrekulli se do luaj jashte Schalke haahhaah jam e entuzjazmuar nga Manchesteri prandaj
E korigjova![]()
м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.
Dal ngadal po me plotsohet deshira ima takimi Barcelon Mancester ti tregojm Mancesterit se si luhet Futball
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
SHpresoj Barca qe kam si klub te dyte te kaloj dhe te mare championin por me kete rajkard sbesoj :P
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Krijoni Kontakt