Ça thu mër Eldonel, merr pra: Algjerinl, Marokun, Sudanin, Egjiptin, Jemenin, Sirin, Indonezine, Pakistanin, Bangladeshin, Libinë...
Life's too short to remove USB safely.
Ti more "zoteri" jeton ne ajer. Kush e perfaqeson kosoven , nje perqindje e vogel besimtaresh te devotshem?
Kosova e prapambetur? Po Kosova e ka pare boten kur ti nuk e dije a ekzistonte mor dreq. Ata kane pasur kufij te hapur dhe kane pare Europe vite me pare. Sado te pashkolluar te kene qene , prap emigrimi ka pasur efekte.
Ka shume objekte te kultures serbe? Ti qenke dhe anti-kombetar more perse nuk thua.
Te te them fshat me emer shqiptar ne zonat muslimane? Po jane shumica me emer shqiptar.
Rap zezakesh? Qenke dhe racist... megjithese nuk eshte e cuditshme se ke "cilesi" edhe me te keqija. Po pse Amerikanet qe degjojne Rap tere diten jane te prapambetur?
Kultura ne Shqiperi eshte trasheguar nga Shkodra e Korca... Shume mire , me behet qejfi , por mos harro te shtosh Dibren dhe Laberine. Mos harro as Shqiperine e mesme.
Ku jane edukuar shqiptaret e perandorise Osmane? Ne Kostandinopoje jane edukuar. Dhe e di ti se per cilet e kam fjalen , ashtu si e di edhe rendesine e tyre per Shqiperine.
Pervec ketyre ja vlen te permendet qe Shqiptaret kane qene me poste ne Perandori. Kush te jep poste po nuk ishe i afte?
Frashellinjte dhe ismaili ku jane shkolluar?????? Po ik shiti keto aty ku blihen , jo ketu.
te dal une ne jug? Po une nga jugu jam. Jane gjysem te krishtere ata qe kane trasheguar polifonine? Kush , Vlora apo Tepelena? Apo fshatrat e Vlores e te Tepelenes?
Kuci eshte i krishter apo Progonati?
Mos ka qene edhe Ali Pashe Tepelena i krishtere dhe nuk e dime?
Po ti nuk je shqiptar se po shan shqiptaret. Une nuk shaj as shqiptaret e krishtere as ata musliman. Jam jo-besimtar por kam respekt per besimtaret e te dyja feve me perjashtim ty. Ti nuk meriton respekt sepse nuk je nje besimtar i mirfillte por je nje ekstremist. Une nuk e kam pare kete nga asnje vrime per faktin e thjeshte se dicka qe duket hapur nuk ka pse shihet nga vrimat.
Llumi? Po ti ku ta kesh ate shans te krahesohesh me mua. Po me vjen turp qe po debatoj me nje koke-trashe si puna jote qe e urren gjysma e forumit. Ne mbajme ere Shqiperi dhe jo ere Arabi. Ti po qe mban ere Serbi e Greqi bashke. Ere homosh si ata qe ke perzemer. Pikerisht nga persona si puna jote i vjen e keqja Shqiperise. Nga idiote me brire qe jane te deshtuar ne jeten reale dhe bejne vetem gam gam ketu ne forum. Te keshilloj me dore ne zemer te shkosh te ndonje psikolog , sepse ke nje nderthurje te pabesueshme te urrejtjes se pabaze me injorancen dhe budallallekun natyral.
PS: Ti nuk mund te gjykosh se cfare te ben njeri sepse nuk je nje i tille. Cito e lih si qen sa te duash se nuk po te lexoj me. Ti nuk e meriton aq privilegj sa te debatosh me mua.
Ndryshuar për herë të fundit nga DoLpHiN : 01-04-2008 më 07:22
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Disa nga keto shtete qe i ceke jane te zhvilluara , mirepo ti o nuk me ke kuptuar ne fund qka kam thene o nuk ke dashur ta kuptosh .
Tani une kam nje pyetje per ty me thuaj ne cilin shtet zbatohet sheriati plotesisht ?
Edhe kjo nuk eshte si pasoj e fes po si pasoj e mospraktikimit te fes.
Jack pasi thua jam musliman ke lexuar diq nga feja muslimane ?Po qe se ke lexuar jami bindur se do ta kuptosh ku qendron problemi tek feja apo njerzit.
Ja tani te tregoj diqka feja Islame eshte pa te meta mirpo ka nje problem prap dhe ata jane njerzit .Pra merre lexo dhe do te shohesh se i vetmi problem qendron tek njerzit pra te muslimanet . Shpresoj qe do ta kuptosh . Te kisha keshilluar te lexosh pasi e deklaron veten musliman dhe mendoj se duhet te dish per te.
Irani më duket. Po a e di? 90% e rinjve iranianë endërrojnë Perëndimin.
Cila nga ato shtete që të përmenda janë të zhvilluara? (Mos jep përgjigjen përnjëher, siç e ke zakon, po informohu më parë.)
Është e vërtetë që problemi qëndron te njerëzit, disa nuk dinë ta lexojnë atë që shkruhet të bardhë mbi të zezë. Mua ma shpifin/gërditin ekstremistet shqipfolës që shkruajnë këtu në forum apo diku tjetër...për të cilët kam neverinë maksimale. Për mua Islami është çështje shpirtërore e çdo njeriu, çdo njeri në shpirtin e tij e modifikon dhe ia përshtat vetes. Nuk lejoj që në kulturën dhe stilin e jetesës time shqiptare/europiane të hyjnë tradita arabe-aziatike me të cilët nuk kam asnjë lidhje...
Gjithaq s'kam qejf rrenat, sidomos kur anëtarët e dinë se janë rrena po i thonë nga halli. Dihet që vendet myslimane janë më të prapambeturat në botë (nuk bëhen të zhvilluara po të thoni ju se janë të tilla), dihet që femrat janë të dhunuara në shoqëritë e tyre (dhe lërini këto budallaqet e fotomontazheve), dihet që s'i kanë dhënë ndonjë gjë qytetërimit të sotëm...Me pak fjalë: bëhuni realistë!
Life's too short to remove USB safely.
Jo nuk thash te jen qeveritaret musliman, po nuk jane musliman dhe prap jane te keqinj qe sjellin tmerr dhe probleme apo e mohon.... qellimi ishte tet tregoj se nuk eshte islami problemi ketu po vet njeriu o zotri, dhe politikanet jane ne list te pare nga me te poshterit..... dhe nuk bera krahasime,ne mes shteteve.....
nese nuk te vjen bezdi ma perkthe fjalen e fundit
"Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----
Kur me dhe pergjigje deshiroj te te jap pergjigje po per popullaten po sa per udheheqesin sikur tek ne pra une kisha fjalentek udheheqesia , dhe nje fakt qe deshiroj qe te ta them ka zera te shumt qe as ne arabi nuk zbatohet plotesisht fjala per sheriatin e le me Iranin edhe pse per keta te fundit jan shumic shiia dhe nuk kam njohuri shum per ta .
Egjipti nje nder ta .
Kurse sa i perket kultures qe ke shkruar une mendoj deri ne ate mas sa nuk prek besimin tim . Sepse kultura e sotit , leje qe bje ndesh shpesh e e ceki ne disa raste me besimin ton por edhe ne aspektin tradicional dhe ate shqiptar nuk na perket ne ndoshta pajtohesh.
Prapambeturia eshte si pasoj e neglizhences se tyre dhe jo si pasoj e fes, andaj kush ja ban ja ban vetevetes realisht te them , kurse sa i perket fotove shiko postimin tim , foton e 1 kam cekur qe mendoj se nuk eshte e vertet dhe arsyen pse e kam cek aty , kurse per 2 te tjerat kam shkruar edhe po te jet e vertet pra e kam cek per te 2 rastet e vertet dhe jo e vertet mund ta lexosh e ke me lart pra i kam marr 2 anet e medaljes .
Per ate se nuk i kane dhene asgje qyteterimit te sotem muslimanet i kane dhe shum europes mendoj ne vitet e mehershme ketij qyteterimi qe kane dhe u jane borxh shum atyre per kete qyteterim , per ate qe e kupton flas ne pergjithesi .
Eshte dhe nje ndeshje akoma , pse nxitohesh?
Pastaj ketu flasim per KUPA dhe jo per tifozllik, per rezultate.
Me dhimbsen ata qe harxhojne kohen me fete.
Une per vehte rralle shkoj ne stadium, vetem kur ka ndonje miqesore..... .Nje miqesore e fundit u zhvillua ne Arabine Saudite . Vatikani 1 - Arbia Sudite 0 .Loja ishte e kompromentuar.
Uroj paqe nder skuadrat dhe sa me pak tifozllek te semure!
Ndryshuar për herë të fundit nga DAJO : 02-04-2008 më 10:08
Paj duke e pare realitetin e sotem boteror shume mund t'u shkaktoje deme shqiptareve.
Mendoj se per nje zgjidhje afatgjate tonen, me se miri do te ishte qe te gjithe shqiptaret me procedure te shpejte te konvertoheshin ne katolike (perfshire ortodoks, musliman etj.). Mendoj se do te ishte perzgjedhja me e mire per ne. E mandej ne ndonje kohe tjeter te beheshim dicka tjeter...nuk e kemi pasur kurre problem ne shqiptaret te konvertohemi ne religjionet qe kane qene te pershtatshme per kohen.
Prandaj feja duhet te na sherbeje ne si komb e jo ne te jemi ne sherbim te feve qe na kane ardhur diku nga shkretetirat aziatike.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 02-04-2008 më 10:12
Ne forumet raciste mos ke shkrujt najher ?
Sic duket ti i ke bind se shqiptaret jan jevgj , ishim me Rusin kunder SHBA-ve , ishim me Kinen kunder Rusis , me Turqin kunder Greqis, me Greqin kunder Turqis , me ... ke ishim me ke jemi , jemi ber prostituta boterore , per at them te behemi popull i fuqishem , qe nuk lujm bisht per askend , por dot jemi nje popull me krenari dhe jo cdoher dot veprojm ashtu sic na thon te tjeret.
Pra thua mos ti sherbejm besimeve aziatike , ndersa thua se duhet ti sherbejm Katolicizmit .
Ti sherbejm kombit tone , ai qe don te jet te jet musliman le te jet , orthodoksi orthodoks , katoliku katolik , vec kujdes gjakun.
Krijoni Kontakt