Tiramisu
me dergo me mp adresen tende te e-mail dhe kte kenge ta dergoj un direkt pa asnje problemi.
Edi...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Kerkoj neje melodi shum te njohur qe luante nje Afroamerikan me kitare ne shkretire gjat viteve 90(sa me kujtohet mua kishte vetem pantollona te veshur dhe i biente kitares ne mes te shkretires)ishte nje melodi shume bukur,ather kam qen i vogel,ka koh qe e kerkoj po nuk e di autorin!
nese dikujt i kujtohet apo e di se per cilen e kam fjalen ju lutem me shkruani??
Faleminderit
Pershendetje te gjitheve me duhet kenga e vjeter shqiptare O moj e bukura More nese ndonje prej jush din si mund ta gjej per me e ba download do te ju isha shum falenderuese![]()
Kliko KETU dhe besoj qe do e gjesh at music , pasi si titull spo me kujtohet por me mire ti e degjon vet dhe e zgjedh vet!
niemand
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
niemand te falenderit shum mirepo kenga qe lypi un nuk ishte aty kjo asht kang shum e vjeter shqipetare per at nuk mundesha ta gjeja per me downloadu.
Kte e kendon Elsa Lila..
Mos do kte?
Moj e bukura more
si tė lash e mė s’tė pash
Si tė lash, si tė lash
siē tė gjeta nuk tė lash
Atje kam unė zotin At
atje kam unė zonjėn Mėmė
atje kam dhe tim vlla
gjithė mbuluar
tė gjithė mbuluar
tė gjith mbuluar nėn dhe
Ah e bukura More
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Apollyon pikerisht kjo eshte![]()
avokatia nese do qe ta shkarkosh kete kenge me shkruaj MP te jap linkun .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Kte e kendon edhe Ansambli Tiranes, tani se di cilen do kjo, ate te vjetren apo kte qe kendon Elsa Lila, se kte te Elses edhe mund ta gjesh ne internet, kurse ate te Ansamblit duhet ta bleshe.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Mfal qe po hapi tem te re. A ka mundsi qe dikush nga ju te me gjej kengen : rruges i patretun dikush ka .....
Nuk e di kush e kendon . Nese dikush nga ju ka mundesi te me ndihmoj
Krijoni Kontakt