Postuar mė parė nga
Manci
Ali Ahmeti eshte burre, kete e ka deshmuar qe nga lufta dhe mandej krijimi i partise politike. Ai qe nga krijimi i partise politike ka fituar, ku kemi pasur 4 pale zgjedhje, 4 here rradhazi zgjedhjet ne blokun politik shqiptar.
Sa i perket debatit, ne shikim te pare njeriu kupton se ka te bej me nje njer te fjales, qe flet pak, dhe qe vepron shume.
Une nje pyetje kisha per militanin Ylber LILI, i cili pasi ka marre nje pagese prej disa mije eurosh nga Thaci qe te sulmoj Ali Ahmetin ne ate debat, ku ligjeron ai i gjorri? Ligjeron ne nje universitet qe dikur partia ne te cilen ai militon e quante KASOLLE?
Kthehemi te debati, me beri pershtypja ajo qe Thaci si femij me i vogel gjithmone e lut baben te takohet me ate. Por ai nuk takohet e tha, sepse shume here ka qene i tradhetuar nga alias vojvoda Taci.
Po ashtu me la pershtypje edhe ajo se zoti Mentor Nazrko kur i tha Thacit - me duket se si shume po e permend BDI, BDI, BDI per cdo gje, me duket se kjo eshte opozite dhe faji i bie pozites qe je ty. Ai mbet. Mandej se si e morri qendrimin kur gazetari Alban Dudushi tha se Partia me e madhe shqiptare duke aloduar ne BDI, Vojvoda u tmerros.
Dalim te Cervenkovski, nese ai ka vra disa shqiptare ne 1997, sa shqiptar ka vra partneri strategjik i PDSH, VMRO-ja? ne 2001, ne 2007 ne Brodec, dhe shume e shume masakra tjera qe ka be nder shqiptare. Mos bre se eshte turp o z.LILI.
Nuk kam se ckam te them me shume vetem se mire i tha militantit Ylber Lili, se une nuk kam ardhur te te tregoj ti ketu se kush jam une? Por ketyre te Shqiperise, sepse ato nuk me njohin, ato ne Maqedoni qe me njohen qe 4 here me besojne votoat dhe perseri edhe do me besojne.
Dikush qe njeh kete LILI-n eshte mire ta fute ne kete teme debat dhe une i tregoj atij nga nje kendveshtrim neutral cili eshte ALIU e cili VOJVODA. E di qe ka anetare qe mund te gjejne lidhje dhe ta sjellin ketu.
z.LILI, une shkruaj nga kendveshtrim neutral ketu, e ti nga nje kenveshtrim partiak sepse te ka mbush me pare xhepat Thaci, prandaj je verbuar.
Kaq njehere, por prap kthemi, dhe lirisht per cdo pa qartesi me shkruani.
Edhe dicka sa per kureshtje hape webfaqen e PDSH dhe shih 3 lajmet kryesore ne faqen e tyre jane per BDI-ne, qene shikim te pare duken qarte kompleksi qe kjo parti vuan nga superioriteti i BDI-se.
Krijoni Kontakt