Close
Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 223
    Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Prape ai komunisti/diktatori Toni duhet ma kete fshire postimin, se ska si tjet ndryshe ...

p.s shkrimi nuk ishte aspak ofendues por thjesht nje mendimi i shprehur lirshem...ashtu sikurse ''te gjithe'' te tjeret .

FOrza Toni, e ke msu mir punen e moderimit ti...'tlumte''

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Athleta_Christi Lexo Postimin
    Kjo rruge eshte e drejte dhe e mire! Ne kohe te pushtimit otoman me dhune u bem musliman e sot ne liri po i kthehem fejes e shqiptarve te kohes se Gjergj Kastriotit.
    Pajtohem me dijen tuaj te kultures shqiptari-Ilire...

kultura shqiptare fillon pasi na pushtoi turku dot thot ne Kohen e skenderbeut kur u kthy nga turqija..........pra skenderbeu kishte dy fe deri me tani pa harru ate Pagane nga te paret
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    une dhe pse nuk besoj shume e kam nderruar fene nga mysliman ne kristian . dhe e bera vetem se me pelqen ti perkas kesaj feje .

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Keto jane propaganda qe e duan popullin Shqiptar te perçahet,s'me plas se çfare feje do te maresh dhe ke kjo eshte vetem propagande.

Sot jetojme ne nje bote shume reale se sa ka qene dhe çdo njeri mund te jete i lire te beje gjithçka ,por? vet mos i bej dem tjetrit.

Kjo eshte nje perçarje dhe ketu nuk duhet shum koment,nese don ta ndron fene askush nuk i pengon asnjerit personalisht mua s'me plas se çka don te behet.

Desha te pyes ate me te mençurine se çfare kan qen para ardhesite tane para Skenderbeut.
    Dhe te them une ty pastaj,mos ngatro skenderbeun me fet.

Gjergj Kastrioti
    Anëtarësuar
    11-02-2008
    Postime
    40
    Citim Postuar më parë nga King_Arthur Lexo Postimin
    une dhe pse nuk besoj shume e kam nderruar fene nga mysliman ne kristian . dhe e bera vetem se me pelqen ti perkas kesaj feje .
    Zoti te bekofte! Keshtu veprova edhe une para nje viti!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Te gjitha deshirat qenkan ne Natyrë mua me pelqen te rri ashtu siq me bani historia,shqiptar me shum fe , por ne pratik asnji .
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Athleta_Christi Lexo Postimin
    Zoti te bekofte! Keshtu veprova edhe une para nje viti!
    faleminderit dhe juve gjithashtu .
    Doja te shtoja dicka per tolerancen fetare qe eshte ne shqiperi eshte per te marre shembull e gjithe bota . ne Shqiperi eshte nje tolerance fetare ne kuptimin e mirefillte te fjales dhe kjo me gezon .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Ndoshta kete 14 "Muslims" kan dashur qe te fitojn Letra dhe keshtu jan martuar me noj te krishtere,dhe jan konvertuar...

kam ndegjuar dhe ndegjoj shume kesi raste

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Cdo shtet ne bote duhet te merr mesim nga kombi yne,sepse do te thosha sepse ne jemi nje kombe me shume fe te pakten 4 sa e di une.

Edhe pse te gjithe keto fe jane te ardhur te Shqiptaret, jo se shqiptaret kane dasht por dihet historia jone.

Skenderbeu eshte Kryeveper e larte e kombit tim dhe e di se kush kane qene te paret tane dhe kush jane deri tani.

Qyteti i Dibres me shumice fe muslimane, por me Shpirt dhe me gjak niprat e Skenderbeut qe edhe topi dhe as gjylja nuk e luan bustin qe eshte ne qendren e Dibres.

Populli shumice i fese muslimane "DIBRANET" dhan kontributin qe te vihet aty ku ka qene dhe do te jete derisa te shuhet e tere toka.

Ne ruajm traditat ruajm zakonet ruajm historine tone te ndrytshme duhet te gjithe te marin mesim edhe nga ne,nuk jam arab nuk kam tradita arabe s'do te jem asnjehere dhe nje gje e tille sepse kam gjak te paster Shqiptari.

E dime se si hyri feja muslimane te kombi shqiptar.

Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar më parë nga dibrani2006 Lexo Postimin
    Cdo shtet ne bote duhet te merr mesim nga kombi yne,sepse do te thosha sepse ne jemi nje kombe me shume fe te pakten 4 sa e di une.

Edhe pse te gjithe keto fe jane te ardhur te Shqiptaret, jo se shqiptaret kane dasht por dihet historia jone.

Skenderbeu eshte Kryeveper e larte e kombit tim dhe e di se kush kane qene te paret tane dhe kush jane deri tani.

Qyteti i Dibres me shumice fe muslimane, por me Shpirt dhe me gjak niprat e Skenderbeut qe edhe topi dhe as gjylja nuk e luan bustin qe eshte ne qendren e Dibres.

Populli shumice i fese muslimane "DIBRANET" dhan kontributin qe te vihet aty ku ka qene dhe do te jete derisa te shuhet e tere toka.

Ne ruajm traditat ruajm zakonet ruajm historine tone te ndrytshme duhet te gjithe te marin mesim edhe nga ne,nuk jam arab nuk kam tradita arabe s'do te jem asnjehere dhe nje gje e tille sepse kam gjak te paster Shqiptari.

E dime se si hyri feja muslimane te kombi shqiptar.
    Vetem kaq dike ti??

Po feja kristiani si erdhi deri te kombi shqiptare?, vetem mos me thuaj tlutem , se shqiptaret kan kene dem baba dem te krishter .

Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Per hir te Allahut lexo kete o musliman (Perqarja)
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-04-2007, 14:58
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  5. Nano- Shqipëria nuk është me shumicë muslimane
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •