Nuk ka faje as canavaro e asnjeri tjeter...Fajin eka presidenti , qe mori chusterin per trajner, dhe ky i fundit mblodhi ne ekip funderinat .....Por nga na tjeter ne ndeshjen e djeshme robinio ishte ne nje gjendje dramatike , po ashty dhe guti , e kur kta te dy nuk japi per ekipin normale qe do humbasim...Dhe ja ku na vjen ndeshja me sevilin ...une per vete si tifoz i realit do ve bast qe sevili fiton, eshte e deshperushme , por nuk kemi ekip, kte vit...Reali kte vit ka nje nder ekipet me te dobeta mes mbaj mende une qe nga 88...Por nga ana tjeter klubi renditet ne radhe te pare per fitime, dhe kjo gje e ben qe presidenti as mos te i interesojn fare titujt, normale pasi ai vet ben nje biznes, i cili po i jep fitime ....Ne tifozat jami ata qe merzitemi pse reali nuk fiton ....Saper titullin asgje ska mbaruar, por une personalisht nuk do doja ta merte reali....dhe psje jam nje tifoz i tij , nuk duhet ta pari per te vetmen arsye, qe te sillen ne ekip lojtare qe emeritojne te veshin ate fanell..boll kto vitet e fundit ekan veshur ca lojtare te raskapitur(drenthe, roben, shnajder tores,)..duhet nje pastim tek reali . dhe nje trajner i vertet....pshuster IKKKKKKKKKK
Krijoni Kontakt