Close
Faqja 25 prej 51 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 501
    i/e regjistruar Maska e rotullusi
    Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Nuk ka faje as canavaro e asnjeri tjeter...Fajin eka presidenti , qe mori chusterin per trajner, dhe ky i fundit mblodhi ne ekip funderinat .....Por nga na tjeter ne ndeshjen e djeshme robinio ishte ne nje gjendje dramatike , po ashty dhe guti , e kur kta te dy nuk japi per ekipin normale qe do humbasim...Dhe ja ku na vjen ndeshja me sevilin ...une per vete si tifoz i realit do ve bast qe sevili fiton, eshte e deshperushme , por nuk kemi ekip, kte vit...Reali kte vit ka nje nder ekipet me te dobeta mes mbaj mende une qe nga 88...Por nga ana tjeter klubi renditet ne radhe te pare per fitime, dhe kjo gje e ben qe presidenti as mos te i interesojn fare titujt, normale pasi ai vet ben nje biznes, i cili po i jep fitime ....Ne tifozat jami ata qe merzitemi pse reali nuk fiton ....Saper titullin asgje ska mbaruar, por une personalisht nuk do doja ta merte reali....dhe psje jam nje tifoz i tij , nuk duhet ta pari per te vetmen arsye, qe te sillen ne ekip lojtare qe emeritojne te veshin ate fanell..boll kto vitet e fundit ekan veshur ca lojtare te raskapitur(drenthe, roben, shnajder tores,)..duhet nje pastim tek reali . dhe nje trajner i vertet....pshuster IKKKKKKKKKK

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Prisja qe Reali do sillte barazim me Valencia dhe humbje me Sevilla. Tani do e beje dhe humbjen nga Sevilla, Barcelona dhe ndoshta dhe nga Saragoza.

Kampionati eshte i Barcelones, kam qene i bindur dhe kur Reali qe 9 pike perpara..... e jo me tani qe jemi 4 pike
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Prisja qe Reali do sillte barazim me Valencia dhe humbje me Sevilla. Tani do e beje dhe humbjen nga Sevilla, Barcelona dhe ndoshta dhe nga Saragoza.

Kampionati eshte i Barcelones, kam qene i bindur dhe kur Reali qe 9 pike perpara..... e jo me tani qe jemi 4 pike
    Mund te gaboj Reali por te jesh i sigurt qe edhe Barcelona do te gaboj perseri sepse nuk eshte fare stabile e ne kete rast ka perparsi Reali se eshte plus 4 pik

Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Mund te gaboj Reali por te jesh i sigurt qe edhe Barcelona do te gaboj perseri sepse nuk eshte fare stabile e ne kete rast ka perparsi Reali se eshte plus 4 pik

Ndoshta mund te gaboj nje ndeshje Barcelona.... Ose mund te dali dhe dy ndeshje barazim. Por Reali ka per te humbur disa ndeshje, te pakten nje nga Sevilla dhe nje nga vete Barcelona.

Barcelona eshte mekat mos te fitoj kampionatin dhe championsin gjithashtu.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Ndoshta mund te gaboj nje ndeshje Barcelona.... Ose mund te dali dhe dy ndeshje barazim. Por Reali ka per te humbur disa ndeshje, te pakten nje nga Sevilla dhe nje nga vete Barcelona.

Barcelona eshte mekat mos te fitoj kampionatin dhe championsin gjithashtu.
    Shpresoj te jet ashtu sepse jam tifoz i Barcelones por realisht jam pak optimist per nje gje te till se psku jo me kete gjendje qe ndodhet Barcelona.

Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Shpresoj te jet ashtu sepse jam tifoz i Barcelones por realisht jam pak optimist per nje gje te till se psku jo me kete gjendje qe ndodhet Barcelona.

Ja duro dhe pak s'a te kthete i madhi LIONEL MESSI. Nuk dua te gjej justifikim, pasi nuk ka rendsi te madhe.... Por megjithate duhet thene qe Reali eshte ne gjendje akoma me te keqe nga Barcelona. Me kthimin e Messit nga demtimi, besoj se Barcelona ka per te ndryshuar per mire.
    Kur luan Messi, Barcelona ndryshon si nata me diten.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anėtarėsuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Ja duro dhe pak s'a te kthete i madhi LIONEL MESSI. Nuk dua te gjej justifikim, pasi nuk ka rendsi te madhe.... Por megjithate duhet thene qe Reali eshte ne gjendje akoma me te keqe nga Barcelona. Me kthimin e Messit nga demtimi, besoj se Barcelona ka per te ndryshuar per mire.

Eshte per te te ardhur keq, por eshte i vertete ky konstatim. Une kam filluar te mendoj se Villarel mund te bej cudine, sidomos duke marre parasyshe duelin perballe Realit dhe Barces, ku jane ne pyetje 6 pike dhe Villareal mund ta shfrytezoje ket per mrekulli, te pakten per tu shpallur nenkampione.
    we will rock you

Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265

Talking

bukur bukur, ju te ashtequajturit tifoza te barces, skeni faqen tuaj ku mund te diskutoni problemet e ekipit tuaj??? ....Aq me teper kur nje diskutim si ky i mesipermi le shume per te deshiruar...Sipas teje e gjitj barca qenka mesi ee??...E pash dhe me mesin ekipin tuaj te famshem, e pash ...Reali eshte vertet dobet , por ama ju jeni akoma me dobet , nga vet fakti se jein pas realit, edhe kur luante mesi ......Kjo tregon qe nuk mund ta arini do realin si ekip o te raskapitur .....

Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Real Madrid i takon histrorisė, ndėrsa Barcelona sė tashmes..............................Cdo gje pa histori nuk ekziston, dhe per rjedhoj e tashmja juaj gjithashtu ......Real 4 ever .....

i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anėtarėsuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Ky Rauli po qan e po qan se nuk e zen nje vend ne formacionin e Spanjes. Sa keq, Bojanin e thiren ne ekip, Raulin e famshem e len duke qare.
    we will rock you

Faqja 25 prej 51 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. PRIMERA DIVISION 2006/07 - (FC Real Madrid - kampion)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 217
    Postimi i Fundit: 17-06-2007, 21:16
  2. Fotomodelet e dobėta pėrjashtohen nė Madrid
    Nga Fiori nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-09-2006, 13:56
  3. Real vs Barēa
    Pėrgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  4. Tifozėt e FC Real Madridit...#5
    Pėrgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 19:03
  5. Tifozėt e FC Real Madridit...#4
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 01-07-2005, 17:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •