Reali prej dy kupave ne santiago bernabeu bjen prej majokres edhe prej romes , kshtu edhe e treta prej barces do te mposhtet dhe ju pershendes me kengen
Calderon , Mijatovic ft Shuster - KAJ !
Reali prej dy kupave ne santiago bernabeu bjen prej majokres edhe prej romes , kshtu edhe e treta prej barces do te mposhtet dhe ju pershendes me kengen
Calderon , Mijatovic ft Shuster - KAJ !
NEXT MATCH : Real Madrid - Espanyol (09.03.2008)
Shpresoj ne nje fitore![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
reali ne ket ndeshje kunder Espanjolit do te lene pike!!!!!
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
po Reali kryesimin do ta dorezoj pikerisht ne ndeshjen ndaj Bercelones ne Bernabeu, ku do t'peson debakel, edhe mazi se para 2 viteve.
ekzistojnė dy lloje skuadrash:
1. FC Barcelona
2. tė tjerat
ximi me nje Ronaldinjo te kthyer ne form do te luftojm ne tre fronte dhe do i sjellim ne Camp Nou tre trofe
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Real Madrid nė kontakte me Mourinhon?
Kampioni spanjoll, Real Madrid, thuhet ta ketė humbur besimin nė trajnerin Bernd Schuster, pas eliminimit nga Liga e Kampionėve dhe se ėshtė nė tentim tė kontaktojė me Jose Mourinhon. Trajneri gjerman, i cili arriti nė Barnabeu gjatė verės sė kaluar dhe premtoi njė futboll mjaft atraktiv, kėsaj here ėshtė nėn njė presion tė rritur, pas rezultateve tė fundit. Derisa klubi ishte nė garė pėr tė gjitha titujt, mendohej se Schuster vėrtet ishte i duhuri, por humbjet e fundit nga Roma e kanė vėnė nė pikėpyetje kėtė.
Siē shkruajnė mediet spanjolle, Mourinho ėshtė pyetur nėse do tė merrte parasysh kėtė post nėse ky do tė ishte i lirė, ndėrsa portugezi ka deklaruar se do ta kapte kėtė rast. Do tė mė pėlqente ta drejtoj Real Madridin, citohet tė ketė thėnė Mourinho. Derisa ish-trajneri i Chelseat ėshtė lidhur me njė varg ekipesh ku mund tė vazhdojė karrierėn nė sezonin e ardhshėm, si Milan, Inter dhe Barcelona, opsioni i ri i shfaqur, qė ai tė kalojė tek Real Madrid, duket mjaft me gjasa. Sė fundi edhe vet Mourinho pati deklaruar se karrierėn e tij dėshiron ta vazhdojė nė Itali ose nė Spanjė.
-------------------------
Si duket eliminimi nga CH.L. dhe Kupa e Spanjės, do t'i kushtojnė shumė trajnerit aktual tė Realit tė Madridit. Ai nė fund tė sezonit pritet tė largohet nga pankina madrilene, pa marrė parasysh faktin se fiton titullin nė Spanjė apo jo. Njė fat tė tillė vitin e kaluar e pati Capello, i cili edhe pse fitoj titullin Kampion Spanje, pėrsėri u pushua nga drejtimi i skuadrės madrilene.
My silence doesn't mean I am gone!
Une e kam thene pa filluar kampionati qe nese Barcelona merr trofe kete vit pervec Copa del Rey, atehere une nuk shkruaj me ne kete forum. Kam deshmimtare kta tifozet e Barcelones per kete gje. Per Man UTD mos ki merak ti se lufton ne tre kompeticione akoma dhe ka mundesi te marri tre kupa perpos 1 qe mund te marri Reali qe jam i bindur se do e marri.Postuar mė parė nga RealFan
Davius ngushellime njehereSja u ka fajin trajneri ju or shok, e ka ekipi. Nuk eshte ekip ai. Ju ju mori lumi qekur iku Del Bosque. Qe nga viti kur i moret ate kampionatin Sociedadit me fat skeni bo mo hajer ne asnji kompeticion.
P.S. A ja solle goldian ate kroniken e ndeshjes me Romen ore se mezi po priste te shikonte golat![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
http://www.forumishqiptar.com/showpo...3&postcount=15
Kete munda te gjej KOKASHTA. Me mrapa kam thene qe mund te marri vetem Copa Del Rey po dhe aty se besoj![]()
Krijoni Kontakt