Close
Faqja 15 prej 51 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 501
    Barcelona
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Reali prej dy kupave ne santiago bernabeu bjen prej majokres edhe prej romes , kshtu edhe e treta prej barces do te mposhtet dhe ju pershendes me kengen

Calderon , Mijatovic ft Shuster - KAJ !

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    NEXT MATCH : Real Madrid - Espanyol (09.03.2008)

Shpresoj ne nje fitore
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anėtarėsuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovė/Iliridė
    Postime
    501
    reali ne ket ndeshje kunder Espanjolit do te lene pike!!!!!
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

i/e regjistruar Maska e il.Padrino
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    131
    po Reali kryesimin do ta dorezoj pikerisht ne ndeshjen ndaj Bercelones ne Bernabeu, ku do t'peson debakel, edhe mazi se para 2 viteve.
    ekzistojnė dy lloje skuadrash:

1. FC Barcelona
    2. tė tjerat

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga il.Padrino Lexo Postimin
    po Reali kryesimin do ta dorezoj pikerisht ne ndeshjen ndaj Bercelones ne Bernabeu, ku do t'peson debakel, edhe mazi se para 2 viteve.

Ndoshta krejt mund te behen po Reali tja dorezoje titullin Barcelones ajo gje nuk ka me ndodh sot e 500 vite.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    ximi me nje Ronaldinjo te kthyer ne form do te luftojm ne tre fronte dhe do i sjellim ne Camp Nou tre trofe
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Real Madrid nė kontakte me Mourinhon?

Kampioni spanjoll, Real Madrid, thuhet ta ketė humbur besimin nė trajnerin Bernd Schuster, pas eliminimit nga Liga e Kampionėve dhe se ėshtė nė tentim tė kontaktojė me Jose Mourinhon. Trajneri gjerman, i cili arriti nė Barnabeu gjatė verės sė kaluar dhe premtoi njė futboll mjaft atraktiv, kėsaj here ėshtė nėn njė presion tė rritur, pas rezultateve tė fundit. Derisa klubi ishte nė garė pėr tė gjitha titujt, mendohej se Schuster vėrtet ishte i duhuri, por humbjet e fundit nga Roma e kanė vėnė nė pikėpyetje kėtė.

Siē shkruajnė mediet spanjolle, Mourinho ėshtė pyetur nėse do tė merrte parasysh kėtė post nėse ky do tė ishte i lirė, ndėrsa portugezi ka deklaruar se do ta kapte kėtė rast. “Do tė mė pėlqente ta drejtoj Real Madridin”, citohet tė ketė thėnė Mourinho. Derisa ish-trajneri i Chelseat ėshtė lidhur me njė varg ekipesh ku mund tė vazhdojė karrierėn nė sezonin e ardhshėm, si Milan, Inter dhe Barcelona, opsioni i ri i shfaqur, qė ai tė kalojė tek Real Madrid, duket mjaft me gjasa. Sė fundi edhe vet Mourinho pati deklaruar se karrierėn e tij dėshiron ta vazhdojė nė Itali ose nė Spanjė.

-------------------------

Si duket eliminimi nga CH.L. dhe Kupa e Spanjės, do t'i kushtojnė shumė trajnerit aktual tė Realit tė Madridit. Ai nė fund tė sezonit pritet tė largohet nga pankina madrilene, pa marrė parasysh faktin se fiton titullin nė Spanjė apo jo. Njė fat tė tillė vitin e kaluar e pati Capello, i cili edhe pse fitoj titullin Kampion Spanje, pėrsėri u pushua nga drejtimi i skuadrės madrilene.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga RealFan
    Ngadall Ngadall nuk di qka Jeni gezu Kaq shum a ja keni pas friken reali apo qka Ass M/U e as Barca nuk u béht Fitus te liges se Kampionve nuk di qka Jeni qu Peshh Kshtuu.. Se 10 Skuadra sun e marrin ket titull Po 1 Skuader e merr e Mane ne mend qka Po tham un edhe Barca edhe M/u Keni me Hanger Keni me met Pa Tituj per Barcesn jam 100% i Sigurt ndersa per M/U ATY AFER 70% jam i sigurt qe keni me mebet pa Titull pasi qe jeni ne Vendin e dyt...
    Une e kam thene pa filluar kampionati qe nese Barcelona merr trofe kete vit pervec Copa del Rey, atehere une nuk shkruaj me ne kete forum. Kam deshmimtare kta tifozet e Barcelones per kete gje. Per Man UTD mos ki merak ti se lufton ne tre kompeticione akoma dhe ka mundesi te marri tre kupa perpos 1 qe mund te marri Reali qe jam i bindur se do e marri.

Davius ngushellime njehere Sja u ka fajin trajneri ju or shok, e ka ekipi. Nuk eshte ekip ai. Ju ju mori lumi qekur iku Del Bosque. Qe nga viti kur i moret ate kampionatin Sociedadit me fat skeni bo mo hajer ne asnji kompeticion.

P.S. A ja solle goldian ate kroniken e ndeshjes me Romen ore se mezi po priste te shikonte golat

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar mė parė nga Z. Peshku Lexo Postimin
    Une e kam thene pa filluar kampionati qe nese Barcelona merr trofe kete vit pervec Copa del Rey, atehere une nuk shkruaj me ne kete forum.
    Kur e ke thene ti mer?? Se ti ne 6 mars je rregjistruar ne forum, apo je me nick tjeter.
    ...per mendimin tim barcelona nuk e merr kurre ne bote championsin po ashtu edhe kampjonatin. Kete vit te kenaqet me ate kupen e spanjes ose te kenaqe pa gje hic.

Shnet e pare.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...3&postcount=15

Kete munda te gjej KOKASHTA. Me mrapa kam thene qe mund te marri vetem Copa Del Rey po dhe aty se besoj

Faqja 15 prej 51 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. PRIMERA DIVISION 2006/07 - (FC Real Madrid - kampion)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 217
    Postimi i Fundit: 17-06-2007, 21:16
  2. Fotomodelet e dobėta pėrjashtohen nė Madrid
    Nga Fiori nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-09-2006, 13:56
  3. Real vs Barēa
    Pėrgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  4. Tifozėt e FC Real Madridit...#5
    Pėrgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 19:03
  5. Tifozėt e FC Real Madridit...#4
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 01-07-2005, 17:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •