Close
Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 223
    i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    Eshte e drejt e secilit te mbaj apo te marr nje fe te caktuar ,dikush mund ta quaj veten edhe ateist,e tera kjo do te duhejte mbetej qeshtje personale e secilit.ata qe ndrrojn fene nuk e besoj qe kan qen besimtar te devotshem te fese paraprake,ka njerez qe sot ndrrojn emer e mbiemer e ndoshta edhe perkatsin kombtare ose qe ti ikin ligjit per te( mirat )qe i kan ba ma heret.ndersa disa sharje qe i ka ba njeri ma lart ndaj fese muslimane nuk besoj qe i ka msu nga prifti i tij prandaj ta kursejm njeri tjetrin nga sharjet e panevojshme dhe krejt ne fund urime pashket te gjith besimtarve te fese katolike.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    I pershendes ata te cilet e kane perfaqsuar fen e te parve tan, keshtu edhe une do te veproj, jo fort larg. Nuk ka asgje nga shtetet arabe dhe myslimane! fe e poshter rrenca tradhtar!Te gjitha shtetet myslmane jane me sllavin, keshtu edhe hoxha i katunit na ka mesuar se myslimanet me sllacin jane shume te afert!!!fara ju hupt! se veq Amerika ju bie hakush ketyre mjekerr pa larve.
    Ti kujdes me ket fjalor ti me kete vetem tregon se nuk ke as kultur as edukat, une i bej thirrjet moderatorit le te i terhet verejtjen keti personi se ka ber fyerje te rend.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    e Kame thene dhe here te tjera, por po e them dhe nje here.

Pra qametit shume te krishter pranojne Islamin, kurse shume musliman behen te krishter, ky eshte nja nga hadithet e Muhammedit (paqa dhe meshira e Allahut mbi te) per shenjat e qametit.
    hadith "" prara qametit shume te krirshter behen musliman, dhe shume musliman behen te krishter.
    Keshtu qe kjo ska per tu habitur se kjo do ndodhi
    Mua si musliman me rritet besimi nga keto ngjarje
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

superman Maska e rolling
    Anëtarësuar
    20-11-2007
    Vendndodhja
    rrokulli
    Postime
    132
    keta nuk kane qene musliman qe e kane respektuar fene por kaen qene te paguar nga kisha per te bere nje gje te tille

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Pse s'thua ti, qenkan shfaros myslimanet.

Kjo po qe perben lajm per tu debatuar.. pfff
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga hajdin hajdini Lexo Postimin
    keta nuk kane qene musliman qe e kane respektuar fene por kaen qene te paguar nga kisha per te bere nje gje te tille
    keta kane qene myslyman laik, ose ateist si shumica e shqiptareve ne komunizem
    dhe nuk ka pse te habitet njeri
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    zdi qa jeni tranu kshtu pi boni kto sene t'mdhaja sene qe ndodhin nkejt boten po me ja nis ateistat me i bo tmdhaja kto sene hahahahah paramenone kur papa e ka pranu shum fakte t'evolucionit po me ja nis ateistat mi bo tmdhaja kto sene si ju hahahah
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    jomore mos u quditni se , shum ka qe i thojn vetit musliman po nete vertet nuk jan, po fakti asht se mundet me kan e vertet, pershkak se nuk e njohin ven e vet sa duhet. po qka thuani kur ni prift e njeh fen e vet dhe e pranon fen muslimane, per mashum mund te shihni ne www.diewahrereligion.de dhe e klikatni aty ku asht konventiren. mund te bindeni, por me duket se e njejta gja asht sikur e ketyre 14 vetve.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    I pershendes ata te cilet e kane perfaqsuar fen e te parve tan, keshtu edhe une do te veproj, jo fort larg. Nuk ka asgje nga shtetet arabe dhe myslimane! fe e poshter rrenca tradhtar!Te gjitha shtetet myslmane jane me sllavin, keshtu edhe hoxha i katunit na ka mesuar se myslimanet me sllacin jane shume te afert!!!fara ju hupt! se veq Amerika ju bie hakush ketyre mjekerr pa larve.
    nuk po me intereson te paret tan, se teparet tan kan qen pagan. katolik jemi be me dhun, tjeter diskutim nuk kam se vetem sa e teprojm dhe nuk bjen as gje te mir per dy palet, feja asht me qef.vetem me deshir.tungat

Anëtar Maska e Bond007
    Anëtarësuar
    25-11-2006
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    102
    Mbreme ne komunitetin e Shen Palit ne Detroit jan pagzua në emer te Atit e të Birit e të Shpirtit Shenjët! 4-5 musliman, jan ba Katolik edhe nuk eshte ky i pari rast por kapas edhe tjera raste te ketilla kohve te fundit qe kam qen une prezent aty.
    Injoranca e popullit të sotem kalon Ç'do kufi.

Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Per hir te Allahut lexo kete o musliman (Perqarja)
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-04-2007, 14:58
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  5. Nano- Shqipëria nuk është me shumicë muslimane
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •