Ngjarjet mund të cilësohen në dy variante.
1. Shkijet kan marrë garancë se do të mund të ndajnë Kosoven , por duhet bërë zhurmë sa më shumë, bile të vritet ndonjë prej tyre , që rusia të ngis zërin dhe të filloj një etap e re e negociatave për veriun e Kosovës ku rezultati duhet të jetë Status special që dmth pjes e pavarur e indirekt pjes e serbisë.
2. Shkijet e kan humbur rrugën në oborr dhe tani nuk din cfarë të bëjnë e tentojnë që së paku të shkaktojnë d¨me sa më të mëdha duke mos pasur shpresa që të ndajnë këtë pjesë të tokës shqiptare nga kosova.
Unë mendoj , me shpresë të kam gabim , se është e para.
Po u pyeta unë, si për rastin e parë edhe për të dytin, por sidomos për të parin , do të ndërmirja një aksion të tipit "SHTRENGATA" ("OLUJA" e kroatëve në krainë) dhe të shpërnguli të gjith shkijet nga veriu për në serbi.
Pastaj me marveshje të kthehen ata që nuk kanë dosje kundër shqiptarëve , që natyrisht janë pak , për të mos thënë asnjë.
Natyrisht këto fjalë , ose më mirë të them këtë zgjidhje të problemit duhet ta shtroi qeveria e vendit para ndërkombëtarëve dhe t`u ipet atyre, ndërkombëtarëve një afat i shkurtëk kohorë që ata ta bëjnë këtë ose të lejojnë që TMK dhe Shpk të hyj në veprim .
Vetëm me dhunë shkau do të urtësohet. Gjitha këto marifetllëqe që po bëjn në vazhdimëis shkijet , po e bëjn se po e dinë se akush nuk po ia prish qejfin.
Kili
SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Krijoni Kontakt