Une kam studiuar shume rreth fese, Evolucionit,Shkences, Feve te tjera,, Askush nuk i doli Zot kesaj egzistence te madhe, As Evolucioni nuk ju solli fakte se eshte krijimi i gjithckaje, as nuk ju vuri obligime qe do tju marre llogari nje dite,, Asgje dhe askush tjeter nuk i doli per Zot Krijimit,,Prandaj ju nuk bini fajtore nese nuk e perkrahni evolucionin apo shkencen,, Zoti i Gjithfuqishem ishte i vetmi qe i doli per Zot Krijimit, dhe Po ashtu dha detaje te mjaftueshme rreth krijimit te c'do gjallese apo krijese qofte toksore apo hyjnore,ajrore, apo detore, apo nentoksore,etj,etj,, Zoti tha une ju krijova ne kete menyre,nga ademi dhe hava,Dhe nuk tha parshikohet kshtu dhe parshikohet ashtu sikur thote shkenca,, shkenca car thote sot,nuk thote neser,, Ju nese nuk i besoni Evolucionit apo Shkences,kurrsesi nuk do te marre ne llogari per besimin tuaj, pasi kurre kurre nuk ju ftoi per besim,, Por Zoti eshte ai qe ju dha detaje dhe mrekulli te mjaftueshme qe ju ti besoni,,dhe vetem Zoti mund tju marre ne Pergjegjesi per besimin tuaj,, Zoti solli libra qiellor plot mrekulli dhe ligje te dobishme per njerezimin,dhe juve ju eshte bere onligim ti permbaheni ligjeve te Zotit fuqiplote,,Dhe nepermjet ktyre librave ju informoi se nje dite do te merreni ne llogari per ate c'ka ju veproni dhe Adhuroni?? Askush tjeter nuk ju ftoi per besim , dhe askush tjeter nk ju njoftoi rreth krijimit ne teresi !!Ju jeni ata te cilet i kundershtoni librat e Zotit akoma pa i lexuar,, ju sguxoni ti lexoni sepse e dini se ne te gjendet e verteta!! Dhe kujtoni se vetem duke mos i lexuar librat do te justifikoheni ne diten e Gjykimit,,Ndersa Allahu tha se askush nuk do mndet te justifikohet diten e Kijametit se c'ka eshte Islami apo Kurani apo Muhamedi,,sepse Allahu thote eshte e pamundur qe une tju sjell nje termet ne nje qytet , dhe eshte e pamundur qe te mos informohen qytetaret!!
E pse Adhuroni dicka qe kurre nuk ju ftoi per Adhurim ??
E pse i sakrifikoni jeten tuaj kundra jush ??
Diten e Kijametit do te lejohen ata qe ju Adhuruat ne vend te Allahut,, Do te lejohen tju ndihmojne nese munden,,Dhe po ata qe ju keni Adhuru ne Vend te Allahut do tju thote juve se kurre nuk tkam thene tme adhurojsh,,Une kam Adhuruar Allahun per veten time,dhe kerkoj mbrojtjen e tij,,Vetem Allahu meriton Adhurim !! Dhe ju do te mbeteni te mjeruar drejt zjarrit te dendur !!
Krijoni Kontakt