Do tė ishte ma mirė qė tė bėnit pyetje se a ka zot ose jo.
Pėr ato qė ska zot, pse pyetja kush e krijoj?
Pėr ato qė ka zot, pamar parasysh ēfar besimi kan ato, besimi i tyre ju shpjegon mė mirė.
Do tė ishte ma mirė qė tė bėnit pyetje se a ka zot ose jo.
Pėr ato qė ska zot, pse pyetja kush e krijoj?
Pėr ato qė ka zot, pamar parasysh ēfar besimi kan ato, besimi i tyre ju shpjegon mė mirė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga aadili : 04-06-2008 mė 11:48
Une se di nese jam ne gjendje te jap mendimin me te specializuar, por aq sa e njoh une fene dhe skencen, dua te them qe kjo teme nuk eshte dicka qe mund ta ndashe me thike...une do te thoja qe PO-existn Zoti po aq sa do te thoja qe JO.
Pse e them kete, disa mund te thone "...hajde mendim hajte..."
OK, une do tu pyes ju, a existojne platente te tjere si toka, te populluar, a ka shoqeri njerezore ose te ngjashme me tone, sa e thelle eshte gjithesia, cfar forme ka gjithesia, cfar eshte MATERIA (MATTER), cfar eshte IDEA, cfar jane gjithesite, si mbahen planetet ne haperire e nuk bien, cfar na ben ne te mendojme, kemi ndjenja....shume pikpyetje...
Njerzit jane perpjekur
-
gjate gjithe koheve ti japin spjegim fenomenteve t e"cudishsme" dhe sigurisht gjeneratat kane arritur ne perfundimin qe po, eshte nje force e mbinatyrshme...dhe kane krijuar zotin.
Pyetja eshte eksiston apo jo! Une them PO, dhe zoti nuk ka fe, aoti eshte ajo qeneje qe ne nuk e spjegojme dot///por duhet ta marrim sic eshte!
Faleminderit
une besoj ne nje krijues mirpo ai krijues nuk eshte as jezusi as allahu as asnje nga keta qe permenden , i besoj teoris te darvinit mir po kjo teori aspak nuk e mohon egzistencen e zotit , edhe evolucionin e ka shtyre dikush qe te ndodhe nuk ka ndodhe vetvetiu
We are all Aliens
"Njė mėndje e mpirė nuk ka shum ndryshim nga njė e pa zhvilluar".Unė nuk do tė bėj leksione i dashur,sepse do merrte shumė kohė dhe faqe.Po tė lė tė lexoshė vetė dhe tė ngresh botkuptimin tėnd.Teorija Darviniane nuk e pranon aspak "FUQINĖ E MBINATYRĖSHME" Mos e ngatėrro me "NĖNĖN NATYRĖ". siē thotė populli.Nėna natyrė ka argumentin shkencor se si mundet,si arrin deri nė pėrsosmėri tė pa korigjueshme dhe tė pa tjetėrsueshme dhe tė pa kopjueshme.Kėtė ka argumentuar edhe Darvin.Mos i lexoni me kokė poshtė librat dhe hiqini syzat e errėta kur lexoni.
pėrshėndetje tė gjithėve.
Ah moj botė mizore! O ferr! O dreq!
Qė unė paskam lindur tė tė ndreq!
Shekspir (Hamlet)
Krijoni Kontakt