Close
Faqja 48 prej 119 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 1188
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    po ik ore pirdhu se ti qenke gogole fare.

po cfare ka te bej Islami me luftimit kunder serbit qe ka bere Adem Jashari ose Hamz Jashari.
    nuk kan luftu per Islam o rob i trashe,kan luftu per Kosove,kosova ka qene e shqiperise,dhe shqiperia ska qene kurr vend Islam vec kur e kthej turku.dhe ti zot rrote zoton fene e Armikut.te cifutit /jevgut,arabit.
    ca jom tu fol edhe une nje here,harrova qe ti sje shqiptar.
    me qene shqiptar e dine historine e shqiperise dhe nuk me lexon perralla per arabine.
    Apapap cdo dit e me shum po me bind se Paganizmi po te cmend, paganizmi te paska nxjerr nga butesia femerore sikur qe i ka nxjerr edhe Deaden , Alden , Augusta ... aspak nuk jeni ne urtesin qe i ka hije nje femre. Lere urtesin po edhe idiotizmi ju ka kaplu deri ne ngulfatje , kush thot se ka luftu dikush per Islam oj ??
    Ne themi se shqiptaret musliman , kan luftu per ceshtjen kombetare ( gjersa te krishteret masakronin bashk me serbet- rasti i Pejes)

Lexo me kujdes tash KOKBOSHE , edhe urdhero mohoje se Adem Jashari ska qen musliman. Hajt lexo tash Paganiste , hapi syt ...

Sulmi ka ndodhur pas syfyrit, sepse ishte Ramazan dhe ne kohen kur familjaret tane po beheshin gati per te fjetur. Pak me heret, pasi kishin ngrene syfyr, Hamza kishte shkuar ne dhomen e tij, ndersa, ne korridorin e kulles kishte qene e ndezur nje llambe.....
    http://www.forumishqiptar.com/showth...t=13596&page=2

Hajt qepe tash aty ....

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Apapap cdo dit e me shum po me bind se Paganizmi po te cmend, paganizmi te paska nxjerr nga butesia femerore sikur qe i ka nxjerr edhe Deaden , Alden , Augusta ... aspak nuk jeni ne urtesin qe i ka hije nje femre. Lere urtesin po edhe idiotizmi ju ka kaplu deri ne ngulfatje , kush thot se ka luftu dikush per Islam oj ??
    Ne themi se shqiptaret musliman , kan luftu per ceshtjen kombetare ( gjersa te krishteret masakronin bashk me serbet- rasti i Pejes)

Lexo me kujdes tash KOKBOSHE , edhe urdhero mohoje se Adem Jashari ska qen musliman. Hajt lexo tash Paganiste , hapi syt ...

Sulmi ka ndodhur pas syfyrit, sepse ishte Ramazan dhe ne kohen kur familjaret tane po beheshin gati per te fjetur. Pak me heret, pasi kishin ngrene syfyr, Hamza kishte shkuar ne dhomen e tij, ndersa, ne korridorin e kulles kishte qene e ndezur nje llambe.....
    http://www.forumishqiptar.com/showth...t=13596&page=2

Hajt qepe tash aty ....
    Renea, erdhe prape per te mbrojtur kombin dhe fene tende ti ketu honey Sa pula vrave dje?? Ore ju qenkeni vertet per te ardhur keq dhe keni surrat e beni te tjeret idiote ketu. Ke shume te drejte qe thua qe nuk kemi me butesi femerore ne, por nga halli e kemi se kur ke te besh me meshkuj si puna jote (gje per te ciken akoma nuk jam shume e sigurte ca je ), te cilet e kane mendjen te bukuria, kuptohet do behen femrat me te forta se ti me shoket e tu jeni kusuri i bukes.

Ec thyj qafen tani edhe mos na bej me komente te tilla injorantesh se nuk ta kemi ty qejfin qe ne pike te mengjesit.

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    Renea, erdhe prape per te mbrojtur kombin dhe fene tende ti ketu honey Sa pula vrave dje?? Ore ju qenkeni vertet per te ardhur keq dhe keni surrat e beni te tjeret idiote ketu. Ke shume te drejte qe thua qe nuk kemi me butesi femerore ne, por nga halli e kemi se kur ke te besh me meshkuj si puna jote (gje per te ciken akoma nuk jam shume e sigurte ca je ), te cilet e kane mendjen te bukuria, kuptohet do behen femrat me te forta se ti me shoket e tu jeni kusuri i bukes.

Ec thyj qafen tani edhe mos na bej me komente te tilla injorantesh se nuk ta kemi ty qejfin qe ne pike te mengjesit.
    Ore komentoje faktin , si Adem Jashari ka ngren Syfyr me familjen e tij ( pra ai ka agjeruar) , hajde thuaj tash se edhe aj ka qen jevg oj far e sllavizuar e e greqizuar. Se nese ngel atdheu per ju , Korca e Gjirokastra dot ishin Greqi , sikur qe po behen .

Ja edhe nje komandant tjeter, i cili ka merita te medha ne luften e 1999 , edhe per nga emri edhe per nga mjekrra mund ta shifni se ka qen musliman. Dil thuji ketij jevg . Far e prisht e asimiluar , ju do ma mbroni shqiptarin.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    po ik ore pirdhu se ti qenke gogole fare.

po cfare ka te bej Islami me luftimit kunder serbit qe ka bere Adem Jashari ose Hamz Jashari.
    nuk kan luftu per Islam o rob i trashe,kan luftu per Kosove,kosova ka qene e shqiperise,dhe shqiperia ska qene kurr vend Islam vec kur e kthej turku.dhe ti zot rrote zoton fene e Armikut.te cifutit /jevgut,arabit.
    ca jom tu fol edhe une nje here,harrova qe ti sje shqiptar.
    me qene shqiptar e dine historine e shqiperise dhe nuk me lexon perralla per arabine.
    Me thua "Ik ore pirdhu" dhe pastaj pyet vetem pse te them qe e ke IQ -10 hahaha.
    Ej engjellushe, eshte e vertet qe ata kane luftuar per Kosove, por ti nuk mund te mohojsh faktin qe Adem Jashari dhe Hamze Jashari nuk kane qene musliman!
    Ae shikoni se cfar kontradite keni ne postimet e juaja!!! Juve thoni qe nese je musliman nuk je kombetar, dhe une ju them se jeni gabim sepse 95% e heronjve kane qene musliman dhe poashtu kane vdekur per kete komb, pra kane qene kombetar.
    E ti qe e din historine dhe me akuzon mua qe nuk e di, pse atehehere nuk e fol te verteten, pse nuk thua se nje numer i madh i kombetareve kane qene musliman dhe se te qenurit musliman nuk ndikon fare ne ate nese je ose nuk je atdhetar!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    ai qe nuk e ka gjakun dhe fene e shqiptarit,nuk eshte shqiptar as hero i kombit.
    Pash Perendine a shikon se cfar je duke shkruajtur !!! Ti mohon Adem Jasharin , moj dreqe !!!
    Ti thua qe nje person qe nuk ka fene e shqiptarit nuk eshte shqiptar e as hero i kombit!!!
    Adem Jashari, psh, nuk ka pasur fene e shqiptarit , ka pasur fene e "arabeve" dmth se sipas teje Adem Jashari nuk qenka shqiptar dhe nuk qenka hero i kombit!!!
    Velle , hero i kujt kombi eshte Adem Jashari ?!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    te qenurit musliman nuk ndikon fare ne ate nese je ose nuk je atdhetar!!!

GV_USA
    Duhet tet replikoj , un them te qenit musliman ndikon jashtzakonisht shum ne vetdijen kombetare dhe ai qe esht musliman ska shans mos ta doje kombin e tij shqiptar. Ne ket jam me se i bindur .
    Respekt

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Duhet tet replikoj , un them te qenit musliman ndikon jashtzakonisht shum ne vetdijen kombetare dhe ai qe esht musliman ska shans mos ta doje kombin e tij shqiptar. Ne ket jam me se i bindur .
    Respekt
    Okay , e pranoj repliken , por cfar doja te them ne postimin tim eshte se shumica e ketyre "SHQIPTAREVE" mundohen te thuajne se nese je musliman nuk je kombetar!!!
    Ndersa une doja tju tregoj qe ke shum shqiptar musliman qe perseri kane qene kombetar dhe heroj te popullit, pra feja nuk i ka ndaluar ato te mos jene kombetar!

Respekte poashtu Renea
    WE WILL NOT GO DOWN!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    dhe shtetet muslo arabe nuk kane njohur kosoven................................

rrofte U.S.A,ajo dha pavaresine e kosoves,poshte muslot arabe qe nuk njohin pavaresine
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 16-03-2008 më 14:48
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Pash Perendine a shikon se cfar je duke shkruajtur !!! Ti mohon Adem Jasharin , moj dreqe !!!
    Ti thua qe nje person qe nuk ka fene e shqiptarit nuk eshte shqiptar e as hero i kombit!!!
    Adem Jashari, psh, nuk ka pasur fene e shqiptarit , ka pasur fene e "arabeve" dmth se sipas teje Adem Jashari nuk qenka shqiptar dhe nuk qenka hero i kombit!!!
    Velle , hero i kujt kombi eshte Adem Jashari ?!!

GV_USA
    kuj don mej tregu per Adem Jasharin pash besen!!!!
    asaja nuk ja ndien se kush ka kene dhe cfar ka bere Adem jashari!!!
    kuptohet se tipa te tille si ajo e kane te veshtire te pranojne realitetin dhe heroizmin e Baca Ademit,mbase dhe nga qe ishte nje mysliman!
    por nje gje mos e harro se edhe sikur Baca Adem ta kishte emrin JEZUES prap se prap Angela nuk do ishte ne gjendje te vlersonte figura te tilla!!dhe kjo vjen si pasoje e asaja qe ne plan te pare ka tjera obligime dhe jo ceshtjen kombetare!!
    sikur kjo te kishte ne plan te pare ceshtjen kombetare,do hapte ndo nje teme kundra serbve,grekve ,rusve rromunve etj etj dhe jo del ketu e fyen mbi 80%te shqiptarve!e perse?vetem e vetem se na qenkan mysliman!!!Turp!

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    kuj don mej tregu per Adem Jasharin pash besen!!!!
    asaja nuk ja ndien se kush ka kene dhe cfar ka bere Adem jashari!!!
    kuptohet se tipa te tille si ajo e kane te veshtire te pranojne realitetin dhe heroizmin e Baca Ademit,mbase dhe nga qe ishte nje mysliman!

por nje gje mos e harro se edhe sikur Baca Adem ta kishte emrin JEZUES prap se prap Angela nuk do ishte ne gjendje te vlersonte figura te tilla!!dhe kjo vjen si pasoje e asaja qe ne plan te pare ka tjera obligime dhe jo ceshtjen kombetare!!
    sikur kjo te kishte ne plan te pare ceshtjen kombetare,do hapte ndo nje teme kundra serbve,grekve ,rusve rromunve etj etj dhe jo del ketu e fyen mbi 80%te shqiptarve!e perse?vetem e vetem se na qenkan mysliman!!!Turp!
    Bravo te lumt sinqerisht, un per ket kam pervoj qe thua ti , kur shkoja ne pushime ne Shqiperi , ju tregoja per shqiptaret ne FYROM , si cka pse andej kendej, besom iden nuk e kishin se si esht gjendja e shqiptarve ne FYROM , na mendonin sikur te jetojm ne Mars dikund , e me se shumti me dhimbte kur ja benin ju Maqedonasit , eu eu , besom vella se muzika greqisht pisllente me ze deri ne fund. Betohem ne Zot vella se i shanin figurat shqiptare Ismail Kadaren psh , tradhtar i thonin
    Ka perjashtime , mirpo kto ktu qe shkrujan kunder shqiptarve musliman jan ne at listen e TE PADITURVE , dhe ketyre as qe u intereson per shqiptari , por vetem per krishterimin e tyre.

Faqja 48 prej 119 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •