Nje dite qe kisha pi u rregjistrova![]()
Nje dite qe kisha pi u rregjistrova![]()
Futja kot
kur u rregjistrova kishte shume entuziazem .... flisnin sikur s'kishin pare njerez me sy njerezit. kush e kush te mburrehej qe ishte mondializuar me shume se tjetri.
Ja shikojeni anash kur jam rregjistruar![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
ti boll ..si s'te vjen turp qe je ketu nga 2003-shi ....jazek te qofte. hajt na jep ndonje pershtypje nga kjo eksperience shumevjecare
![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Une u ndava nga e dashura,
prandaj hyna ktu, se me thane o vrit veten o hy kty
ti erdhe vone
lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
te paska bere sevap forumi tyja![]()
Kur jeni regjistruar nė forum?
Cfare pyetje .Kur ? shif targen![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
u regjistrova me daten(e shihni ne profilin tim)...
ne fillim hyja vetem per qejf, te lexoj tema qe pelqenin(kryesisht nga shkenca dhe psikologjia), pastaj me shkrepi si ide qe t'jem anetar i ktij debati, se noshta do perfitoja me shum duke pyetur dhe pergjegjur..
dhe ja ku jam sot, i lidhur shuum ngusht per ktij forumi, saqe me mengjes e hap te shoh qfar ka te re, dhe pastaj laj dhembet...
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Reth vitit 1999 poi riregjistruar ne 2002 pasi Forumi kishte nje problem ne 2002 dhe jan riregjistruar persi antaret.
![]()
FieRaK
Krijoni Kontakt